ερωτοσκοπιο 15/07 Παρασκευή ωροσκοπιο

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ερωτοσκοπιο 15/07 Παρασκευή ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Διαβάζετε ανάμεσα στις γραμμές. Η εμπειρία σας είναι τόσο μεγάλη που πια είναι ελάχιστα αυτά που σας συγκινούν. Ιδίως εσείς οι ελεύθεροι, ψυχαγωγηθείτε μέσα από τις κοινές σας παρέες και αφήστε την καλή τύχη να σας παρουσιάσει κάποιον που τελικά να σας ενδιαφέρει.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Δεν εισακούγεστε και το ξέρετε. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές μέσα στην σχέση σας και δεν το καταφέρνετε. Ο αστρολογικός ουρανός, θα είναι πιο ευνοϊκός με εσάς από τις 25 Ιουλίου και ύστερα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Ως γνωστόν τα νεύρα σας έχουν τεντωθεί, με την ασυνεννοησία που υπάρχει στα κοντινά σας περιβάλλοντα. Αυτό όμως σαν κατάσταση μέσα στην προσωπική – ερωτική σας ζωή, μόνο σε προβλήματα και ρήξεις μπορεί να σας οδηγήσει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Δεν ασχολείστε αρκετά με τον εαυτό σας και τις ανάγκες αυτού. Τρέχετε να εξυπηρετήσετε τους πάντες και έχετε μπει σε μια μελαγχολική διάθεση. Η πανσέληνος σας λούζει με γοητεία και δυναμισμό, έτσι ώστε να βρείτε την δυναμική και την φόρμα σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Σαν Βασιλιάδες, έχετε την μόνιμη απαίτηση να σας θαυμάζουν και να ασχολούνται μαζί σας. Αυτό όμως να σκεφτείτε, ότι κάποιους ίσως και να τους κουράζει. Σαν γενναιόδωρα πλασματάκια που είσαστε προσφέρετε και εσείς.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Η προσωπική σας ζωή περνάει από ψιλά φίλτρα και το μόνο που θα μείνει είναι και αυτός που μπορεί να σας συμπληρώσει, την μοναξιά σας. Έχετε κάνει αρκετά πειράματα στο παρελθόν. Στο τώρα επιτρέπονται μόνο οι υγιείς καταστάσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Δέχεστε πολλά και ποικίλα πειράγματα, από νέα άτομα που ζητούν να σας γνωρίσουν σε έναν πιο προσωπικό βαθμό. Είναι όλα αυτά δώρα αγάπης που σας προσφέρει η Αφροδίτη, και σας κάνει να ξαναμπείτε στους δρόμους του ερωτικού παιχνιδιού.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Μπορείτε να μιλήσετε και να λύσετε όλα αυτά που σας απασχολούν μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό, και χωρίς να γίνετε αντιπαθητικοί. Να είστε σίγουροι ότι θα ανοίξουν τα μονοπάτια για κάτι περισσότερο στο μεταξύ σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Η υπερβολική αγάπη και φροντίδα που δείχνετε στον άνθρωπο σας ίσως να σας κάνει και δεδομένους. Κρατήστε λοιπόν κάτι για τον εαυτό σας. Ακούστε τι ζητάει το μυαλό σας και κάντε και κάποια μικροπράγματα για εσάς.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Τα συμπεράσματα που έχετε εξάγει για την πορεία της σχέσης σας, ίσως και να είναι και απογοητευτικά. Πολλά αυτά που βλέπετε εδώ και καιρό που δεν προχωρούν όπως τα είχατε σχεδιάσει. Αυτό που μένει είναι να αναλύσετε την κατάσταση, στο έτερον σας ήμισυ.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Κοιτάτε τον χρόνο που περνάει και το μόνο που θέλετε είναι να πάρετε την καλοκαιρινή σας άδεια και να φύγετε μακριά από όλους και όλα. Εσείς οι αδέσμευτοι θα είστε και οι πιο τυχεροί, αφού στον προορισμό, σας περιμένουν εκπλήξεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Ανήκετε στους ευαίσθητους του ζωδιακού. Όλα τα μελετάτε και πάντα με γνώμονα να μην ενοχληθεί κανείς. Κάπως έτσι, ίσως πια και να μην ενθουσιάζετε και τον άνθρωπο σας. Κάντε μια νέα αρχή και αφήστε τις κακές συνήθειες στο παρελθόν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.