Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 19/07 Τρίτη

erwtikes-8414

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 19/07

Ενθαρρύνετε και εσείς τις καταστάσεις Κριοί. Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του. Όλα χρειάζονται αυτήν την δύσκολη εποχή μια παραπάνω προσοχή.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

Οι κινήσεις σας είναι περιορισμένες, σχεδόν μηδενικές Ταύροι. Αυτό μπορεί να είναι και ένα μέτρο για να προφυλάξετε τον εαυτό σας, από απογοητεύσεις.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

 

Το κυνήγι της αγάπης Δίδυμοι δεν είναι για εσάς. Όποιοι επιθυμούν ξέρουν τους τρόπους για να σας πλησιάσουν και να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

zodia-taro-45

Μπορείτε και μόνοι σας Καρκίνοι. Οι μέρες που πέρασαν σας απέδειξαν ότι το να έχετε έτσι απλά κάποιον δίπλα σας, δεν σας προσθέτει τίποτα, εκτός από βαρεμάρα.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι σοβαρές συζητήσεις είναι ένα βήμα Λέοντες, πριν γίνουν καυγάς. Αφήστε τις δεσποτικές και απόλυτες συμπεριφορές και ακούστε τι σας λένε.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Παρθένος

Ευνοούνται όλον τον Ιούλιο οι μετακινήσεις για τους Παρθένους. Ειδικά όσοι προέρχονται από χωρισμό ίσως και στον προορισμό να τους αναμένει κάτι ευχάριστο!
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Οι εξελίξεις τρέχουν Ζυγοί, και εσείς απλά τις κοιτάτε. Αν δεν είστε έτοιμοι να εμπλακείτε σε σοβαρές δεσμεύσεις συναισθηματικές, απλά δηλώστε το τώρα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Στο προσκήνιο Σκορπιοί θα βγουν κάποιες παλιές και αμαρτωλές σας ερωτικές ιστορίες. Αν κάτι πια δεν σας ενδιαφέρει, καλύτερα μην τους δώσετε πράσινο φως.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Παλιές σας εμπειρίες σας δίνουν την δυναμική και την ωριμότητα έτσι ώστε εσείς οι Τοξότες, να μην ξαναμπλέξετε με ακατάλληλα άτομα.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Τοξότης

Όλοι οι Αιγόκεροι θέλουν αυτό το Καλοκαίρι να ξεκουράσουν το μυαλό και το κορμί τους. Τα αστρολογικά πάντως σας δίνουν όλη την εύνοια τους για να κάνετε αυτό που επιθυμείτε.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Υδροχόοι είναι μέσα στην καλή χαρά. Είναι μια ιδανική εποχή για να ξεκαθαρίσετε όλες τις αισθηματικές σας υποθέσεις.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

Απρόσμενες γνωριμίες για εσάς τους Ιχθείς. Αυτό που ζητούσατε θα εμφανιστεί και θα ζητήσει χρόνο για να σας ξανακατακτήσει.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.