ερωτοσκοπιο 19/07 Τρίτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 19/07 Τρίτη ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Η δυναμική σας σκέψη είναι αυτή που θα σας δείξει και πάλι τον δρόμο της εξόδου. Αν τελικά το άτομο με το οποίο είστε, δεν σας δείχνει και πρακτικά το ενδιαφέρον του, ίσως έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσετε, και να μην χάσετε το Καλοκαίρι σας άσκοπα.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Μπορείτε να πείτε ότι περνάτε μια δύσκολη συναισθηματική περίοδο και αυτό που χρειάζεστε είναι επιτέλους η ψυχική σας ηρεμία. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με πράματα – δραστηριότητες, που σας ξεκουράζουν, και σκεφτείτε και τις διακοπές σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Με ανατροπές έχει ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα και κάπως έτσι θα συνεχιστεί. Μπορείτε να μείνετε και λίγο μακριά από τις υπερβολές και τις απαιτήσεις των άλλων. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα βάλτε το για λίγο στο συρτάρι.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Πολλά τα θέματα που σας καίνε, αλλά δεν είναι και απόλυτα στο δικό σας χέρι για να τα λύσετε. Οι μέρες πάνω στην αλλαγή του ζωδίου, σας δείχνουν τους τρόπους που πρέπει να κινηθείτε για να χαλαρώσετε από την ένταση.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Μην φοβηθείτε να ακολουθήσετε τις παρέες σας στις διακοπές ακόμη και αν είστε μόνοι στα ερωτικά σας. Μπορεί οι άλλοι να είναι ζευγάρια ή μέσα σε σχέσεις, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι και εσείς θα απολαύσετε την εποχή.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Η πορεία που έχετε χαράξει της μοναξιάς, θα διακοπεί απότομα και πριν λήξει ο Ιούλιος. Άτομα που έχετε αγαπήσει από το παρελθόν σας, θα σας εμφανιστούν, χωρίς προειδοποίηση και θα σας προτείνουν λύσεις, επανασύνδεση και ευκαιρίες αγάπης.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είσαστε λίγο νοσταλγικοί αυτήν την περίοδο από όλα αυτά που έχετε ζήσει αλλά στο τώρα δεν τα έχετε στο παρόν σας. Απολαύστε τις καταπληκτικές ημέρες μέχρι την λήξη του Ιουλίου, καθώς ο Αύγουστος θα σας εκπλήξει με νέους έρωτες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Η αυστηρή στάση, που έχετε είναι και αυτή που γοητεύει τους τριγύρω σας. Η Αφροδίτη σε ερωτικές όψεις με τον Ερμή, σας βάζει στο επίκεντρο καινούργιου κόσμου, όπου και εσείς καλείστε να διαλέξετε ότι και όποιον σας ταιριάζει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Είσαστε ενθουσιασμένοι για όλα αυτά που έχετε καταφέρει μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Είστε και οι πιο ευνοημένοι της περιόδου. Σε αυτό θα έχουν μερίδιο και όσοι είναι μόνοι και αναζητούν κάτι καλό και ποιοτικό… πια!
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Ξοδεύετε τις σκέψεις σας γύρω από άτομα που δεν σας έχουν συμπεριφερθεί καλά. Αυτή η εμμονή πρέπει να λήξει άμεσα, αν πραγματικά θέλετε να βρεθεί ένα κατάλληλο άτομο στην ζωή σας και να σας αγκαλιάσει με αγάπη.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Άλλη προοπτική, υπάρχει τώρα στην σκέψη σας. Το μόνο που ζητάει τώρα η διάθεση σας, είναι ξεκούραση μυαλού και σώματος. Όλοι, και οι δεσμευμένοι και οι ελεύθεροι θα μπορέσουν να βρεθούν μέσα σε ένα ευχάριστο καλοκαιρινό κλίμα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Πολλές οι ειδήσεις που θα σας πέσουν στην αντίληψη σας για κάποιον από το παρελθόν σας. Μπορεί να είναι και κάτι που θα σας πικράνει. Μην σταθείτε πολύ όμως σε αυτό. Είναι τόσα τα καλά που σας περιμένουν που σίγουρα, θα σας κάνουν να αισθανθείτε ανεβασμένοι.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.