Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 22/07 Παρασκευή

zwdia-evdomadiaies14-20-7-14_1

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 22/07

Έχετε δώσει μια μικρή παράταση στον εαυτό σας Κριοί, για να μπορέσετε να δείτε με πιο καθαρό μυαλό, αυτά που έχουν συμβεί και τι μπορείτε να κάνετε στο τώρα.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Υπάρχει μια αναστάτωση στο καθημερινό σας πρόγραμμα Ταύροι. Μην δίνετε πολλή σημασία θα ξεπεραστούν όλα. Εσείς βρείτε ένα καλό αντηλιακό.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

 

Οι Δίδυμοι που έχουν περάσει από πρόσφατη ερωτική απογοήτευση, θα αισθανθούν πολύ καλύτερα, μέσα από γνωριμίες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

zodia-taro-45

Είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε Καρκίνοι για να γίνετε πιο προσιτοί στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Μην χάσετε όμως τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Οι Λέοντες είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος πολλών. Μέσα σε αυτούς του πολλούς, θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε τον έναν και καλό που σας ταιριάζει.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για τους Παρθένους που είναι σε χωρισμό, ας κάνουν λίγη υπομονή, ας υπολογίσουν τα συναισθήματα και μετά ας βγάλουν τα πορίσματα τους.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

Έχετε εσείς οι Ζυγοί ξεπεράσει τον εαυτό σας σε αποθέματα υπομονής. Ζητήστε και θα λάβετε τις απαντήσεις που περιμένετε από τον σύντροφο σας.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Όλες αυτές οι τελευταίες ημέρες Σκορπιοί, που Ιουλίου, είναι για εσάς καταλυτικές για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις που αφορούν επανασύνδεση ή χωρισμό.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Είναι σημαντικό για εσάς να κρατάτε τις επικοινωνίες, Τοξότες, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και ιδίως αυτά που μένουν μακριά σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Σκορπιός

Είσαστε βιαστικοί με τις αποφάσεις σας Αιγόκεροι. Δεν είστε βέβαια και από τα ζώδια που χρονοτριβούν, αλλά σε αυτήν την περίπτωση αναμείνατε λίγο ακόμη.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Για τους Υδροχόους που ετοιμάζονται για διακοπές όλα μπορούν να ανατραπούν. Παλιά σας ερωτική υπόθεση θα σας εμφανιστεί ξαφνικά με προτάσεις.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Με την αίσθηση μιας παλαιότερης ερωτικής απογοήτευσης ζείτε εσείς οι Ιχθείς. Αυτό σίγουρα σας μπλοκάρει από το γόνιμο σας μέλλον.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.