ερωτοσκοπιο 22/07 Παρασκευή ωροσκοπιο

013large

ερωτοσκοπιο 22/07 Παρασκευή ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Είσαστε σε μια μόνιμη αντίθεση με τον άνθρωπο σας. Αυτό το πολλαπλασιάσει και ο κυβερνήτης σας από το δύσκολο ζώδιο, μέσα στο οποίο βρίσκεται. Όπως και να έχουν τα πράματα, μην παρατραβάτε το σχοινί και κάντε κάτι για το Καλοκαίρι σας.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Είσαστε απαιτητικοί σε όλα σας. Αυτό είναι κάτι που όλοι όσοι σας ξέρουν, δεν το λαμβάνουν σαν κάτι αρνητικό. Όμως για τους ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν, αυτό μπορεί να είναι και αποτρεπτικό για να σας πλησιάσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Δεν είστε και στα πολύ καλά σας αυτήν την εποχή. Όλα και όλοι σας φταίνε και εσείς είστε αυστηροί κριτές. Σίγουρα και ο Ερμής παρέα με τον Ήλιο σας οδηγούν να κάνετε τα αληθινά σας ξεκαθαρίσματα, και να μείνετε και λίγο μόνοι σας αν χρειαστεί.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι ρυθμοί σίγά – σιγά, θα χαλαρώσουν και εσείς θα βρείτε τα πατήματα σας. Ήταν μια δύσκολη εποχή, αλλά στο τώρα και χωρίς το βάρος των πλανητών, μπορείτε να δείτε τι θα κάνετε τις προσεχείς εβδομάδες και πως θα περάσετε το Καλοκαίρι σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Όλοι σας κοιτάνε και σας αρέσει. Αυτό θα το έχετε σαν πλεονέκτημα για αρκετό καιρό ακόμη. Αυτό σας δίνει και την δυναμική να διεκδικήσετε το άτομο τους ερωτικού σας ενδιαφέροντος. Αυτό μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο και για τους χωρισμένους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Δοκιμάζετε τα πάντα και το μόνο που έχει απομείνει είναι να επιλέξετε ότι καλύτερο υπάρχει. Ερωτικές σχέσεις, που είχαν μείνει ακίνητες ένεκα τρίτων προβλημάτων θα έχουν την ευκαιρία για να επαναλάβουν διαλόγους και συναντήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Αν κάποιον δεν μπορείτε να τον πείσετε για την αλήθεια σας, τότε καλύτερα απομακρυνθείτε και μην δώσετε άλλο χρόνο. Αυτός που σας αγαπά θα σας πλησιάσει από μόνος του. Είσαστε σε μια γενικότερη αναστάτωση που θα βγάλει στον αφρό… εξελίξεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Είσαστε τολμηροί στον λόγο σας και αυτό σας το χρεώνουν σαν επιθετικότητα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για αυτό το πολύ δύσκολο αστρολογικό διάστημα, και μέχρι να λήξει ο Ιούλιος, είναι να κατεβάσετε τους τόνους και να αναμένετε τις εξελίξεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, θα έχει μια καινούργια γνωριμία που θα σας προκύψει πριν λήξει το τρέχον μήνας. Δεν είναι κάποιος από τα παλιά, είναι κάτι φρέσκο το οποίο μπορεί να σας παρακινήσει και να δείτε τον έρωτα με μια νέα ματιά.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Τώρα που έχει φύγει από πάνω σας η επήρεια της πανσελήνου, μπορείτε να καταστρώσετε τα σχέδια σας για το υπόλοιπο του Καλοκαιριού. Αυτοί που είναι σε σχέση θα μπορέσουν εκτός από διακοπές να σκεφτούν και κάτι περισσότερο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Όλα και όλοι χρειάζονται τον χρόνο τους. Μέσα σε αυτούς και εσείς που έχετε καταπιαστεί με οικογενειακές υποθέσεις, που σας τρέχουν. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δείτε και εσείς ότι οι καταστάσεις θα ηρεμήσουν και εσείς θα φύγετε ξέγνοιαστοι για τις διακοπές σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Υπάρχει μια μερίδα Ψαριών που το μόνο που επιθυμεί αυτήν την εποχή είναι να μένει μακριά από έρωτες, σχέσεις και συναισθήματα. Αυτό είναι κάτι που έχει την βάση του, σε κάποιους παλαιότερους χρόνους και κάποιες αποτυχίες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.