Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 6/04 Τετάρτη

HLF_121355950

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 06/04

Όλοι οι Κριοί, έχουν την τιμητική τους. Ένα εκτεταμένο χρονικό διάστημα μπροστά τους, που θα φέρει ανατροπές, ακόμη και υποθέσεις χωρισμών – διαζυγίων.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

 

 

Οι Ταύροι, θα βγουν δυναμικά εμπρός. Οι νέες επαφές μπορεί να σας πλησιάζουν, αλλά μην προχωρήσετε, αν δεν λύσετε τις διαφορές σας πρώτα με το παρελθόν.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Βελτίωση θα δουν οι Δίδυμοι, όλων των δεκαημέρων, καθώς η νέα θέση του Κυβερνήτη τους τον Ερμή, στον Ταύρο, θα αναδείξει τους τρόπους για να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερω

zodia-taro-45

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Είστε πάντα πρόθυμοι οι Καρκίνοι, να δείξετε ένα καλό προφίλ. Αυτό ίσως και να το εκμεταλλευτούν κάποιοι για να σας ξαναπλησιάσουν. Προσέξτε περισσότερο.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

Αν γίνετε καλύτεροι ακροατές εσείς οι Βασιλιάδες, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρετε να ανοίξετε τους δρόμους, για μια παλιά σας αγάπη για να σας πλησιάσει.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Οι Παρθένοι θα πρέπει να οργανώσουν διαφορετικές προσεγγίσεις, για να ξαναζεστάνουν το κλίμα μεταξύ του παρόντος και του δύσκολου παρελθόντος.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

Οι αέρινοι Ζυγοί, έχουν αυτές τις ημέρες μια παραπάνω υπεροχή στις όποιες ερωτικές επιδιώξεις τους. Αυτό ίσως και να συγκινήσει μια προσωπικότητα που τους ενδιαφέρει.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Οι Σκορπιοί έχουν την εύνοια, από τον Ταύρο απέναντι, της Αφροδίτης, που θα τους δώσει απλόχερα, μέχρι και την ερχόμενη εβδομάδα την επανασύνδεση την οποία επιθυμούν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέωνtaro-oroskopio-54

Οι Τοξότες έχετε καταπιαστεί με τα εργασιακά σας και αυτό σας καθυστερεί από την ανάληψη υποθέσεων, που ακουμπάνε την προσωπική σας ζωή. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Δεν έχετε κάποιο κουμπί εσείς οι Αιγόκεροι. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτόν τον καιρό δεν σημειώνετε μεγάλες επιτυχίες στις επανενώσεις. Προσπαθείτε περισσότερο.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Εύκολες οι σχέσεις και οι δρόμοι για τους Υδροχόους. Όλο το διάστημα μέχρι τις 11-04, σας ανοίγει τις επικοινωνίες, και ενισχύει το ερωτικό προφίλ σας.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Οι Ιχθείς, είναι σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων. Σε αυτό θα έχετε την αστρολογική εύνοια του Ερμή, που σας λύνει την γλώσσα για να διεκδικήστε το άτομο που επιθυμείτε.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.