Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχεσεων 15/04 Παρασκευή

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/04

Τα Κριάρια που είναι σε σοβαρές πια σκέψεις για να κάνουν τις διορθωτικές τους κινήσεις, για να τα ξαναβρούν με τον αγαπημένο τους, θα έχουν την εύνοια πολλών πλανητών για να το καταφέρουν σχετικά εύκολα.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

 

 

Μόνο μέσα από σωστούς χειρισμούς, εσείς οι Ταύροι, θα έχετε την επιτυχία που χρειάζεται για να φέρετε και πάλι στην ζωή σας το άτομο που έχετε ενεργά συναισθήματα.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Οι Δίδυμοι που έχουν δείξει ανοχή σε προβληματικές συμπεριφορές θα χρειαστεί να αναθεωρήσουν, καθώς αυτό είναι κάτι που τελικά δεν εξελίσσεται.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Όλοι οι Καρκίνοι διακατέχονται από έντονο συναισθηματισμό και αυτό σε μια απόπειρα επανασύνδεσης, ίσως οδηγήσει σε υπερβολές λόγου και δράσεων,
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Οι Λέοντες που ασχολούνται με καινούργιες γνωριμίες για να ξεχαστούν, θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα τους κάνουν να σκεφτούν τι πραγματικά επιθυμούν.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Αιγόκερως

Είσαστε οι Παρθένοι, δοσμένοι σε μια κούρσα δρόμου για να φέρετε κοντά τον άνθρωπο που ακόμη αγαπάτε. Αφήστε τις επιθετικές – λεκτικές συμπεριφορές, δεν βοηθούν.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Είσαστε από τώρα, σίγουροι για το αποτέλεσμα οι Ζυγοί. Έχετε κάνει ότι καλύτερο μπορείτε για να κερδίσετε και πάλι την αγάπη του ανθρώπου σας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

Οι Σκορπιοί, ας κρατήσουν αυτές τις ημέρες τα χαρτιά τους κλειστά. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες και λαθεμένες συμπεριφορές. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες, σίγουρα δυσκολεύεστε στο να εκφράσετε αυτό που έχετε μέσα στην ψυχή σας. Οι μέρες γύρω στις 20-04, θα είναι πιο ενισχυτικές στις επιδιώξεις σας.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι που θεωρούν ότι χάνουν τον χρόνο τους, με το να περιμένουν κάτι από το παρελθόν τους, θα έχουν προσεχώς καλές ειδήσεις από τρίτο – ενδιάμεσο πρόσωπο.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

Οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι σε διάθεση για αλλαγές. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την πλήρη αποκοπή τους από το άσχημο παρελθόν και οριστικά.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Τα Ψαράκια βιώνουν μια πιο ήσυχη περίοδο που μπορούν πια να σκεφτούν σοβαρά, και με νηφαλιότητα τι επιθυμούν τελικά να κάνουν με την προσωπική τους ζωή.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.