Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχεσεων 25/03 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-16-5

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 25/03

 

Η δύσκολη περίοδος που βιώνετε εσείς οι Κριοί, σας έχει κοστίσει σε όλα τα επίπεδα. Οι όψεις του κυβερνήτη σας από τον Τοξότη, ταρακουνάει τις στατικές καταστάσεις, και παρουσιάζει στο παρόν τις ιστορίες του παρελθόντος.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

 

Μέσα στο μυαλό σας, οι Ταύροι, έχετε μόνο την επανασύνδεση. Αυτό όμως είναι λάθος, αν το δεχτείτε να συμβεί, χωρίς να προκαθορίσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις σας.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Πολλά τα νέα ενδιαφέροντα που έχουν καταλύσει την ζωή των Διδύμων. Αυτό όμως θα διαταραχτεί από ξαφνική εμφάνιση παλιάς γνωριμίας – αγάπης, που έχει μείνει σε εκκρεμότητα.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι Καρκίνοι που έχουν κάνει την κίνηση τους για να τα ξαναβρούν με κάποιο πρώην ταίρι τους, θα δουν θετικές ανταποκρίσεις που θα οδηγήσουν με εύκολο τρόπο …σε γοργές εξελίξεις.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

Όλα τα αστρολογικά των ημερών για τους Λέοντες, βάζουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις και εμπόδια – παρανοήσεις, που θα δυσχεράνουν τις επικοινωνίες – συναντήσεις.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Η αυτοπεποίθηση που έχετε οι Παρθένοι δεν θα σας φέρει κοντά στα επιθυμητά σας αποτελέσματα. Προσμένετε τις αλλαγές στην διάθεση και ψυχολογία του ανθρώπου σας, και η επανένωση θα είναι γεγονός.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

Οι Ζυγοί, που είναι σε φάση να αποτραβηχτούν από τις σκέψεις και τις ελπίδες για την επάνοδο του συντρόφου τους, θα αναθεωρήσουν, καθώς ειδήσεις θα πέσουν στην αντίληψη τους.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

Όσοι Σκορπιοί έχουν βαλθεί να ξεπεράσουν μια ερωτική απογοήτευση, θα χρειαστεί να κάνουν λίγη υπομονή, καθώς οι αστρολογικές όψεις των ημερών και μέχρι την Κυριακή, σας αποδίδον ευκαιρίες για συζητήσεις με νόημα.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

Για τους Τοξότες που δέχτηκαν άσχημη επικοινωνιακή επίθεση, θα χρειαστεί να μείνουν λίγο μόνοι για να βρουν την ισορροπία τους. όποιες θέλει μπορεί να σας πλησιάσει και να σας προτείνει.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

Δεν ανταποκρίνεστε εσείς οι Αιγόκεροι, σε αυτά που σας προτείνουν. Δεν είστε έτοιμοι για πισωγυρίσματα και επαναλήψεις διάλογων. Οι μέρες θα καλυτερέψουν από το Σαββατοκύριακο.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Αιγόκερως

Η καθημερινότητα των Υδροχόων, θα τροποποιηθεί άμεσα. Πολλές οι ευχάριστες ειδήσεις που θα προκύψουν μέσα από τρίτες παρεμβάσεις, για την προσωπική σας ζωή.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Οι λεπτομέρειες για τους Ιχθείς, κάνουν την διαφορά. Αφήστε την ημέρα να κυλήσει χωρίς εντάσεις, και κάντε την επικοινωνιακή σας προσπάθεια από την Κυριακή.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.