ζωδια ωροσκοπιο ημερας 24/03 Πεμπτη

oneirokritis-aspro-mayro

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Πεμπτη 24 Μαρτιου

Πρέπει να έχουμε συνεχώς υπόψιν μας ότι η χθεσινή έντονη ημέρα είναι ακόμη δραστική και αφήνει μικρά κύματα στην ψυχική ατμόσφαιρα που περικλείει την ανθρωπότητα. Έντονες αλλαγές συντελούνται στη Γη και οφείλονται στην Πανσέληνο, στο τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο και στην Ανώτερη Σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή.

Είναι εξαιρετικά σπάνιο να προκύψουν τρία ουράνια φαινόμενα με τόση σπουδαιότητα, μέσα σε μία μέρα! Επιπρόσθετα, με διαφορά 10 ωρών το ένα από το άλλο!

Το σημαντικό πλέον είναι εκμεταλλευτούμε τη σημερινή και την αυριανή μέρα, ως μια περίοδο 48 ωρών που θα διανείμουμε τις ιδιαίτερα διαφωτιστικές δονήσεις της Πανσελήνου σε όλους τους αγαπημένους μας.

zodia-taro-45

Όχι μόνο σε φίλους και γνωστούς, αλλά και σε όλους τους αναξιοπαθούντες ανά τον κόσμο. Το να είμαστε όλοι πρέσβεις καλής θέλησης είναι ένα ένστικτο των καιρών μας, όταν αποφασίζεις να ζεις μέσα από την μεγαλοψυχία της καρδιάς σου αντί μέσα από τις εγωκεντρικές επιθυμίες ενός υπεραπαιτητικού εαυτού.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια να γίνουμε αλτρουιστές και συμπονετικοί, αναμένεται να σταθεί η συνάντηση της Δήμητρας με τον Χείρωνα, στις 22 μοίρες των Ιχθύων στις 3:09 μμ. Αυτή η εξαιρετική όψη παρέχει επίσης μια ώθηση να γίνουμε πιο παραγωγικοί στον τομέα της ειδικότητάς του ο καθένας, αλλά και να συντονιστούμε με σημαντικούς τομείς ίασης.
Η κόντρα παράλληλη όψη που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό (8:20 μμ) έχει την ικανότητα να αναταράξει μια ευρεία γκάμα σχέσεων. Όμως το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στα ζώδια της φωτιάς (1:46 πμ της επομένης), και η παράλληλη θέση της Σελήνης προς την Αφροδίτη (9:57 πμ της επομένης), θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά και υποστηρικτικά.

zwdia-zvdia-taro-00
Ωστόσο μια νέα πρόκληση αρχίζει να αναδύεται, καθώς προσεγγίζει άλλο ένα αίνιγμα μακράς κενού πορείας της Σελήνης (αρχίζει στις 11:56 μμ και θα διαρκέσει μέχρι τις 9:10 μμ της επομενης μέρας).

Στη διάρκειά του, ο Κρόνος θα κάνει μια παύση της πορείας του στις 17 μοίρες του Τοξότη, και θα αρχίσει τον ανάδρομο κύκλο του μέχρι τις 13 Αυγούστου. Προσπαθήστε να διασφαλίσετε ήρεμες αντιδράσεις στις επόμενες ώρες, όποιες αντίξοες συνθήκες κι αν προκύψουν στο περιβάλλον σας.

zvdia-zwdia-tarw