Εποχή του Υδροχόου απιστία και χωρισμός

miniaies-erwtikes-zwdio-ydroxoos

Εποχή του Υδροχόου απιστία και χωρισμός

Από 21/01/2016 ως 19/02/2016

Ο Ήλιος στις 21/01, θα εισέλθει στον αέρινο οίκο του Υδροχόου. Ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για τα περισσότερα ζωδια, που δέχονται τις τελευταίες και πιο έντονες όψεις του ανάδρομου Ερμή και μέχρι τις 25/01. Από τις αρχές του Φεβρουαρίου και ύστερα, ζητήματα που ακουμπάνε επανασυνδέσεις, μετοίκηση στο εξωτερικό, μεγαλύτερες επενδύσεις… θα βγουν στο προσκήνιο. Σημαντικότερη ημέρα 24/01.16, η πρώτη Πανσέληνος του έτους.

Προσοχή στους γεννημένους στις: 05/01, 22/01, 15/02, 23/02, 07/03, 10/03, 12/04, 30/04, 02/05, 18/05, 28/05, 14/06, 07/07, 19/07, 24/07, 06/08, 14/08, 25/08, 05/09, 11/09, 22/09, 03/10, 12/10, 26/10, 01/11, 15/11, 20/12, 29/12,
…και στους κάτωθι συνδυασμούς:
Κριός με μεσουράνημα σε Καρκίνο
Ταύρος με πολυαστρία σε πύρινο ζωδιο
Καρκίνος με ωροσκόπο σε αέρινο οίκο
Λέων με γενέθλιο ανάδρομο Ουρανό
Παρθένος με stellιum σε 3ο οίκο
Ζυγός με ωροσκόπο Παρθένο ή Κριό
Σκορπιός με μεσουράνημα σε 5ο οίκο
Τοξότης με ζενίθ σε Ταύρο
Αιγόκερως με Αφροδίτη σε Λέοντα
Ιχθείς με Ναδίρ σε 11ο ή 12ο οίκο

zodia-taro-45

Πιο αναλυτικά:

Υδροχόος:
Σε σχέση: Αφεθείτε στα χάδια και τα ερωτόλογα του ανθρώπου σας. και μην πειραματίζεστε με την διαφοροποίηση των γόνιμων συνθηκών, που σας περιβάλλουν αυτήν την εποχή. Είστε μέσα στον ζωδιακό σας μήνα, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμη καλύτερες ημέρες ακολουθούν τον Φεβρουάριο.

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ελεύθεροι: Είστε στο επίκεντρο των άστρων. Σαφώς και θα υπάρξουν ατελείωτα φλερτ. που μέχρι την ημέρα των ερωτευμένων, θα σας ταιριάξουν – σμίξουν, με κάτι που σίγουρα να συμπληρώνει την ιδιαίτερη προσωπικότητα σας.
Ερωτική ημερομηνία: 12 Φεβρουαρίου
Το τυχερό νούμερο σας: 07

Ιχθείς:
Σε σχέση: Ανεξάρτητα αν είστε σε μια σοβαρή σχέση, καλό θα ήταν για ένα ευαίσθητο ζωδιο όπως το δικό σας, να μην δώσετε αφορμή για γκρίνιες και μικρό-παράπονα, αν δεν σας γίνονται όλα τα χατίρια. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και να σας αποδείξει… την αλήθεια.

Ελεύθεροι: Είσαστε σε μια φάση που πιθανόν να μην μπορείτε να συνεννοηθείτε με κανέναν. Αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ ακόμα. Οι μέρες θα σας φανερώσουν ευκαιρίες για ερωτική – αισθηματική ψυχαγωγία.
Ερωτική ημερομηνία: 10 Φεβρουαρίου
Το τυχερό νούμερο σας: 08

Κριός:
Σε σχέση: Αντιθετικές οι συμπεριφορές που τυχόν να αντιλαμβάνεστε από τον σύντροφο σας, και λόγο δικών του προβλημάτων. Μην δώσετε περισσότερη έκταση σε υποθέσεις που μπορείτε εν τέλη να ελέγξετε. Υπομονή!

Ελεύθεροι: Γύρω στις μέρες της νέα πανσελήνου 24-01-16, θα έχετε πολλές καινούργιες επαφές που θα σας ξαναβάλουν στον δρόμο του έρωτα. Ίσως και κάτι από το πρόσφατο παρελθόν, να σας επισκεφτεί.
Ερωτική ημερομηνία: 29 Ιανουαρίου
Το τυχερό νούμερο σας: 09

Ταύρος:
Σε σχέση: Παρουσιάζετε τον εαυτό σας με υπερβολή και με μια αλλοιωμένη εικόνα γενικότερα. Κάποιες όμως δυσκολίες στο μέλλον πιθανόν να σας φανερώσουν όπως πραγματικά είστε. Αυτό σίγουρα θα ήταν απογοητευτικό για τον άνθρωπο σας.

Ελεύθεροι: Εμπλουτίστε τις δραστηριότητες σας με νέο κόσμο. Όλος ο υπόλοιπος Ιανουάριος, έχει να σας προσφέρει φιλικές συντροφιές και όχι μόνο! Ακόμα και επαναφορές ατόμων από το ξεχασμένο παρελθόν σας.
Ερωτική ημερομηνία: 07 Φεβρουαρίου
Το τυχερό νούμερο σας: 02

Δίδυμοι:
Σε σχέση: Κυνηγάτε να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε από το ταίρι σας. Αν σταματήσετε να το κάνετε ,όλα θα εξομαλύνουν και θα πάρετε και αυτό που ζητάτε. Οι μέρες με τον Ανάδρομο Ερμή διογκώνουν λάθος συμπεριφορές.
Ελεύθεροι:
Ερωτική ημερομηνία: 17 Φεβρουαρίου
Το τυχερό νούμερο σας: 04

 

Καρκίνος:
Σε σχέση: Είσαστε κρυψίνοι ,και αυτό σαν συμπεριφορά πληγώνει τον άνθρωπο σας. Σαφώς και έχετε μυστικά και θέματα σε εκκρεμότητα, αλλά τουλάχιστον κάντε το καλύτερο για τον άνθρωπο που σας τιμά με την επιλογή του.

Ελεύθεροι: Η ανασφάλεια και η αργή σας θεραπεία από ερωτικές απογοητεύσεις του παρελθόντος σίγουρα δεν ενισχύουν το προφίλ σας. Βελτιώστε την ψυχολογία σας, και μην χάνετε τον χρόνο σας άσκοπα.
Ερωτική ημερομηνία: 18 Φεβρουαρίου
Το τυχερό νούμερο σας: 06

Λέων:
Σε σχέση: Δύσκολες οι συνθήκες σε σχέσεις και γάμους για όλους τους Λέοντες. Αν αυτό πηγάζει από τρίτο πρόσωπο, τότε καλό θα ήταν να το απομακρύνετε, ή να απομακρυνθείτε εσείς, από το ταίρι που δεν θέλετε πια.

Ελεύθεροι: Συναρπαστικές ημέρες μέχρι και τι 05-02-16, που θα σας δώσουν τις ευκαιρίες για να γνωριστείτε καλύτερα με παλαιότερες γνωριμίες, που στο τότε τυχόν, να μην είχαν ευδοκιμήσει.
Ερωτική ημερομηνία: 23 Ιανουαρίου
Το τυχερό νούμερο σας: 06

Παρθένος:
Σε σχέση: Ημέρες χαλάρωσης και ευημερίας για όλα τα γήινα ζωδια, και ιδίως το δικό σας, που για αρκετούς μήνες ακόμη θα έχει την εύνοια του Δία. Αυτό μπορεί να σας δώσει ένα σταθερό γάμο, μια συγκατοίκηση , ακόμα και σκέψεις για απόγονο.

Ελεύθεροι: Οι πιθανότητες να βρεθείτε με μια παλιά σας αγάπη που θα σας αναστατώσει…είναι πολλές! Η πολυπόθητη οικονομική σας ευχέρεια πια σας λύνει τα χέρια, προκειμένου να κυνηγήσετε μια ακόμα φορά το άτομο των επιθυμιών σας.
Ερωτική ημερομηνία: 05 Φεβρουαρίου
Το τυχερό νούμερο σας: 05

Ζυγός:
Σε σχέση: Τα προβλήματα και οι αντιξοότητες που έρχονται από την πλευρά του συντρόφου σας, δεν θα πρέπει να σας πτοούν και να σας στεναχωρούν. Τα άστρα δεν είναι ιδιαίτερα συμμαχικά, άρα αφήστε τον καιρό να περάσει…και όλα θα διορθωθούν.

Ελεύθεροι: Η εικόνα που έχετε στο περίγυρο σας, είναι πάρα πολύ καλή. Αυτό θα ενισχυθεί… από την κίνηση του κυβερνήτη σας στον Αιγόκερω, τις επόμενες ημέρες. Μην πείτε πολλά σε αυτούς που θα σας προσεγγίσουν. Αφήστε τους να εκφράσουν πρώτοι τις προτάσεις τους.
Ερωτική ημερομηνία: 10 Φεβρουαρίου
Το τυχερό νούμερο σας: 07

Σκορπιός:
Σε σχέση: Πολλά τα καλά νέα που θα σας έρθουν μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες. Οικονομικές ευκολίες που θα σας φανερωθούν, και θα σας δώσουν τις ευκαιρίες για να εξελίξετε την προσωπική σας ζωή…. σε κάτι περισσότερο.

Ελεύθεροι: Πολλές από τις γνωριμίες που έχουν γίνει από τις αρχές του έτους, θα τις σταματήσετε εσείς οι ίδιοι. Οι αστρολογικές όψεις μέχρι και τις 12/02-16, δεν είναι καθόλου υποστηρικτικές, άρα οτιδήποτε εμποδίζει την ομαλή ροή της ζωής σας, θα απομακρυνθεί.
Ερωτική ημερομηνία: 04 Φεβρουάριου
Το τυχερό νούμερο σας: 01

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Τοξότης:
Σε σχέση: Είσαστε σε μια περίοδο με πολλές καταχρήσεις και υπερβολές στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό σίγουρα πρέπει να σταματήσεις, αν πραγματικά επιθυμείτε να μην χάσετε τον άνθρωπο που υπάρχει στην καθημερινότητα σας.

Ελεύθεροι: Μετά την πρώτη πανσέληνο του έτους, στις 24/01/16, θα ανοίξουν οι δρόμοι για νέες επαφές και κόσμο. Κάποια πρόσωπα που ήδη σας συμπαραστέκονται ,θα εκφράσουν και το ερωτικό τους ενδιαφέρον προς εσάς.
Ερωτική ημερομηνία: 25 Ιανουαρίου
Το τυχερό νούμερο σας: 02

Αιγόκερως:
Σε σχέση: Το πρόγραμμα σας δεν αλλάζει ποτέ και για κανέναν. Αυτό κρατήστε το και τιμήστε τα καθώς η Αφροδίτη πλησιάζει και θα σας βάλει σε αρκετά ερωτικά- σεξουαλικά – διλήμματα και όχι μόνο! Προσοχή στις δεσμεύσεις σας.

Ελεύθεροι: Πολύς κόσμος από τις 27/01/16, θα στραφεί προς το μέρος σας. Αυτό εσωκλείει και ιστορίες του παρελθόντος, που θα αναζητήσουν με έμμεσο τρόπο ευκαιρίες για επανένωση. Επίσης πολύς και ποιοτικός κόσμος, θα σας πλησιάσει για να ενταχθεί στην καθημερινότητα σας.
Ερωτική ημερομηνία: 09 Φεβρουαρίου
Το τυχερό νούμερο σας: 07