Εργένηδες στα δίκτυα του έρωτα αυτό το Καλοκαίρι

10-pragmata-antrwn

Εργένηδες στα δίκτυα του έρωτα αυτό το Καλοκαίρι

Κριοί και Τοξότες κατέχουν αυτήν την περίοδο, τα ηνία στους singles ή στους πρόσφατα χωρισμένους. Αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη καθώς νέοι έρωτες, θα τους περικυκλώσουν και μέχρι να τους κατακτήσουν. Σαφώς και δεν θα πρέπει να είναι προσβάσιμοι άμεσα. Κρατήστε τις αποστάσεις σας για αρχή.
Ερωτική ζωή: 4 / 5

Τα παιδιά της Αφροδίτης, Ταύροι και Ζυγοί, έχουν την τιμητική τους. Σαφώς και κανείς δεν θέλει να μένει μόνος τους, αλλά ειδικά για εσάς, όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι θα είναι άκρως ανατρεπτικό. Το πιο πιθανόν είναι μέσα στον Αύγουστο, να επανασυνδεθείτε με κάποιο ιδιαίτερο άνθρωπο από το πρόσφατο παρελθόν σας.
Ερωτική ζωή: 5 / 5

 

Οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι, είναι αυτοί που έχουν βγει από τις πιο δύσκολες ερωτικές αντιξοότητες. Το Καλοκαίρι ήδη εξελίσσεται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ίσως και η συνειδητή μοναξιά, να σας φέρει πιο κοντά στις πραγματικές σας ανάγκες. Πάντως οι όψεις του Ερμή και του Ουρανού, σας ανεβάζουν την καλή ψυχολογία.
Ερωτική ζωή: 4 / 5

zodia-taro-45

Αν δεν κάνετε ένα βήμα πίσω εσείς οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί, δεν υπάρχει περίπτωση, να βρείτε κάποιον να σας συναναστραφεί ερωτικά. Το τελευταίο διάστημα, έχετε πληγωθεί υπερβολικά και στο τώρα έχει σηκώσει τα ψηλά και απροσπέλαστα τείχη σας. Φυσικά προσέχετε τον εαυτό και την καρδιά σας, αλλά χωρίς άκριτα, να απορρίπτετε νέες προτάσεις.
Ερωτική ζωή: 4 / 5

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για τους σιωπηλούς εραστές του ζωδιακού Παρθένους και Ιχθείς, τα πράματα είναι καλύτερα. Θα δεχτείτε από τις αρχές του μήνα του Λέοντα, μια σειρά από ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις, και από νέο κόσμο αλλά και από το παρελθόν σας. Όλοι ζητούν την καρδιά σας, και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που έχετε, που ως γνωστόν προσφέρει ασφάλεια και συναισθηματικές εγγυήσεις.
Ερωτική ζωή: 4 / 5

Πολλά νεότερα θα έχετε από το παρελθόν σας εσείς οι Λέοντες και οι Αιγόκεροι. Αυτό θα πρέπει να το αποφύγετε, καθώς δεν υπάρχει περιθώριο για διαπραγματεύσεις και επανένωση. Η εποχή θα σας προσφέρει απλόχερα νέες επαφές, που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού, όλοι θα έχουν βρει το κατάλληλο ταίρι με προοπτικές για μόνιμη δέσμευση.
Ερωτική ζωή: 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4