Ερμής στον Ταύρο 6/04, Προτάσεις Γάμου – Δέσμευσης

Ερμής στον Ταύρο 06/04 – Προτάσεις Γάμου / Δέσμευσης

Την Τετάρτη στις 06/04, ο πλανήτης των επικοινωνιών προχωράει στον επόμενο ζωδιακό οίκο. Θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 13/06. Οι αστρολογικές όψεις του Ερμή πια, μέσα από ένα γήινο ζώδιο, θα δώσουν αφορμές για ερωτικά ξεκαθαρίσματα, και μόνιμες επανασυνδέσεις.

Ευνοημένοι για όλο το επόμενο χρονικό διάστημα οι: 05/1, 06/01, 20/01, 06/02, 21/02, 14/03, 17/03, 15/04, 05/05, 10/05, 30/05, 09/06, 12/07, 22/07, 01/08, 26/08, 07/09, 19/09, 23/10, 05/11, 19/11, 09/12, 20/12

 

Κριός:

zodia-taro-45

1- Είσαστε με τα χέρια δεμένα. Έχετε κάνει μια σειρά από μεγάλα επικοινωνιακά λάθη και αυτό σας έχει κοστίσει σε παρατεταμένη μοναξιά.
2- Οι μέρες μέχρι τις 10-04, σας δίνουν το προβάδισμα για να ενεργοποιηθείτε και να ‘ κυνηγήσετε΄ τον άνθρωπο του ενδιαφέροντος σας.

Ταύρος:
1- Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Όλα θα γίνουν εύκολα και από μόνα τους. Ο Ερμής σας επιφυλάσσει ευχάριστες αισθηματικές εκπλήξεις.
2- Οι ισορροπίες θα επανέλθουν στα ζευγάρια που έχουν εδώ και καιρό, είτε χώρισαν είτε απομακρύνθηκαν, αλλά ακόμη επιθυμούν και ελπίζουν.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι:
1- Είναι σημασιακές ημέρες. Ο Κυβερνήτης σας σε ένα απόλυτο και συμπαγές ζώδιο, θα δώσει πίστη και ισχύ, που θα σας απομακρύνουν από άσχημες καταστάσεις που δεν σας ευχαριστούν.
2- Σίγουρα για τους ελεύθερους, η καλύτερη εποχή, που μπορούν να εντοπίσουν έναν ιδανικό σύντροφο, με τις προδιαγραφές που επιθυμούν.

Καρκίνος:
1- Η νωθρότητα που σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα, θα υποχωρήσει, και θα ανέβει και η καλή σας ψυχολογία και διάθεση.
2- Πληροφορίες θα πέσουν στην αντίληψη σας, για κάποιο άτομο που είχατε βάλει παλαιότερα στο ερωτικό σας στόχαστρο. Ενεργοποιηθείτε.

Λέων:
1- Τα πάθη των Βασιλιάδων είναι ακατάπαυστα. Τώρα με την σειρά του και ο Ερμής, θα δώσει και την ευχέρεια λόγου για να συμπληρώσετε την καλή εικόνα σας.
2- Αποκάλυψη μυστηρίων. Πολλά θα φανερωθούν σε αυτούς που ψάχνουν να βρουν τις έχει συμβεί μέσα στην σχέση, του το τελευταίο διάστημα.

tarw-taro-xartomanteia

Παρθένος:
1- Ζωντάνια και κινητικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, θα φέρει η καινούργια θέση του Κυβερνήτη σας.
2- Ετοιμαστεί εσείς που είστε μόνοι, για έναν νέο κεραυνοβόλο έρωτα που θα σας οδηγήσει σύντομα, σε δέσμευση και όχι μόνο.

Ζυγός:
1- Στην επιφάνεια θα βγουν σημαντικά λάθη του παρελθόντος, που μέχρι τώρα κρύβονταν κάτω από το ασφαλές χαλί του χρόνου.
2- Δικαιούστε εξηγήσεων για λάθη και παραλήψεις από τον άνθρωπο που υπάρχει στην ερωτική σας πραγματικότητα.

Σκορπιός:
1- Δεν είσαστε πια σε πίεση. Όλα αυτά που σας δημιούργησαν προβλήματα τώρα έχουν περιοριστεί, και ανενόχλητοι μπορείτε να συνεχίσετε τις δημιουργικές ημέρες.
2- Το βαθύτερο νόημα της σχέσης σας, είναι τελικά χαμένο. Δεν εισπράττετε σε καμία περίπτωση, αυτά που δίνετε. Μήπως να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας?

Τοξότης:
1- Θα σας εμφανιστούν ευκαιρίες για να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Πάντως οι όψεις οι Έρμή με τον Κρόνο, σας προσθέτουν ένα πέπλο μυστηρίου.
2- Οι σκέψεις σας τρέχουν σε παρελθόν και παρόν. Είσαστε εσείς οι χωρισμένοι σε ένα τεντωμένο σχοινί και πρέπει άμεσα να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Αιγόκερως:
1- Ένας εκπληκτικός συνδυασμός αστρολογικών όψεων του Ερμή με τον δύσκολο κυβερνήτη σας, δίνει μια σειρά από ευκαιρίες διάλογους για αυτούς που έχουν απομακρυνθεί.
2- Οι χωρισμένοι σύντροφοι – σύζυγοι, θα χρειαστεί να πάρουν σημαντικές αποφάσεις μέσα σε αυτόν τον μήνα, για την συνέχιση ή μη της σχέσης τους.

Υδροχόος:
1- Σίγουρα ο Ερμής επηρεάζει όλα τα αέρινα ζώδια. Εσάς σας δίνει μια υπεροχή σε ταξίδι και γενικότερα μετακινήσεις που συσχετίζονται με συναίσθημα.
2- Προχωρήστε με μικρά και προσεχτικά βήματα προς τον νέο άνθρωπο, που μόλις τον τελευταίο καιρό έχετε γνωρίσει.

Ιχθείς:
1- Οτιδήποτε θεωρούσατε δεδομένο στην αισθηματικής σας ζωή θα ανατραπεί. Δεχτείτε να δείτε την αλήθεια, και μην ψάξετε για δικαιολογίες.
2- Οι επαφές με νέο κόσμο σίγουρα κάνει καλό στην ψυχολογία αυτών, που έχουν χωρίσει πρόσφατα ή είναι σε κατάσταση ερωτικής απογοήτευσης.