ΗΟΜΟ – Η Άνοιξη θα σκορπίσει ερωτικές ευκαιρίες

ΗΟΜΟ – Η Άνοιξη θα σκορπίσει ερωτικές ευκαιρίες

Επιτέλους η ισορροπία έρχεται, για όλους όσους έχουν παιδευτεί μέσα από αισθηματικές υποθέσεις που τώρα όμως, και μετά από μια παρατεταμένη περίοδο μπερδεμάτων και ανασφάλειας, θα λήξουν.

 

 

Αναλυτικά

Κριός: Είσαστε κάτω από την ερωτική ματιά της Αφροδίτης και του φλύαρου Ερμή. Η γοητεία σας είναι στο πολλαπλάσιο από κάθε άλλη φορά, και εσείς έτοιμοι για νέες κατακτήσεις. Μην ασχοληθείτε άλλο με το παρελθόν, είναι πια χάσιμο χρόνου.
Διλήμματα με ζωδια του Νερού

zodia-taro-45

Ταύρος: Ο κυβερνήτης σας, είναι ίσως στην καλύτερη θέση, για όσους πραγματικά ψάχνουν για κάτι νέο και διαφορετικό, που θα συμπληρώσει την ζωή τους. Ακόμη και για αυτούς που αναμένουν ειδήσεις, από το παρελθόν, θα τις έχουν το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου.
Διλήμματα με ζωδια του Αέρα

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Είσαστε στην καλύτερα εποχή, για να αφήσετε οριστικά πίσω αρρωστημένες καταστάσεις που σας πνίγουν. Ο Κρόνος και ο Άρης σας βάζουν σε μια διαδικασία, να δείτε πιο καθαρά τα δικά σας θέλω και πως θα καλύψετε τις επιθυμίες σας.
Διλήμματα με ζωδια της Γης

Καρκίνος: Έχετε αντιληφθεί το μεγάλο τίμημα της μοναξιάς. Αυτό θα πρέπει να το ισορροπήσετε. Οι μέρες μέχρι τις 15/04, σας δώσουν μια πληθώρα από καινούργιες γνωριμίες που θα σας φέρουν κοντά σε έναν μεγάλο έρωτα που θα αλλάξει την καθημερινότητα σας.
Διλήμματα με ζωδια της Φωτιάς

Λέων: Είσαστε σε μια αβεβαιότητα, που σας έχει καθηλώσει στα περισσότερα σημεία της ζωή σας. Αυτό σαφώς και επηρεάζει την αισθηματική σας ζωή. Μέσα στον μήνα του Απριλίου, θα προκύψουν σοβαρές κουβέντες για ξεκαθαρίσματα, με το παρελθόν!
Διλήμματα με ζωδια της Φωτιάς

tarw-wroskopio-4

Παρθένος: Θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο από τον χρόνο σας, για να βρείτε τις ισορροπίες με τον σύντροφο σας, που έχετε μέσα στην ερωτική σας ζωή. Αυτοί που έχουν στο ενεργητικό τους καινούργιο έρωτα, θα τον δουν να ανθίζει και να εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς.
Διλήμματα με ζωδια του Αέρα

Ζυγός: Η υπομονή σας έχει φτάσει στα απόλυτα όρια της. Προβλέπεται μια καθοριστική εξέλιξη γύρω στις 21/04, με την αλλαγή ζωδίου. Μην δοκιμάσετε όμως να πάρετε οριστικές αποφάσεις και να τις ανακοινώσετε. Το αστρολογικό σκηνικό σας ευνοεί για κάτι διαφορετικό.
Διλήμματα με ζωδια του Νερούtaro-oroskopio-54

Σκορπιός: Δύσκολο το διάστημα για τα ζευγάρια που έχουν ανησυχίες, εντάσεις, απομακρύνσεις, αλλά όμως που θα δεχτούν τον διάλογο και τις λύσεις, που θα προκύψουν μέσα από αλληλοϋποχωρήσεις. Το τέλος του Απριλίου, θα εμφανίσει και παλιές ιστορίες που ακόμη δεν έκλεισαν.
Διλήμματα με ζωδια του Νερού

Τοξότης: Μην επιτίθεστε πάλι και πάλι. Αν τελικά δεν υπάρχει μέση λύση κοινώς αποδεκτή, δεν χρειάζεται να φτάνετε στα άκρα. Ο Κρόνος από τον Τοξότη, θα σας δίνει την απαραίτητη δυναμική, για να φύγετε από προβληματικές σχέσεις που πια δεν σας ικανοποιούν.
Διλήμματα με ζωδια του Αέρα

Αιγόκερως: Κοιτάτε με περισσή αισιοδοξία το μέλλον και την πορεία σας. Οι μέρες μέχρι τις 19 του Απριλίου, θα είναι κατάλληλες για ομιλίες και λύσεις σε προβλήματα στην αισθηματική σας σχέση. Πολλές και οι προτάσεις από νέο κόσμο, για όσους είναι ακόμη μόνοι.
Διλήμματα με ζωδια της Γης

Υδροχόος: Σαφώς και έχετε ανοιχτούς λογαριασμός με το παρελθόν που σας κρατάνε δέσμιους εκεί. Αυτό σίγουρα πρέπει να λήξει… αν τελικά ή επιθυμία σας είναι να γυρίσετε σελίδα, και να έρθετε σε επαφή με νέο κόσμο, που μπορεί να σας εκπληρώσει τις ανάγκες σας.
Διλήμματα με ζωδια του Νερού

Ιχθείς: Κάντε μια παύση από την υπερκατανάλωση σε άσκοπες γνωριμίες και περιπέτειες, που τελικά σας αδειάζουν τις μπαταρίες. Η μήνας του Κριού, θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα που θα κεντρίσουν το δύσκολο ενδιαφέρον σας. Επίσης ευνοούνται οι μετακινήσεις και ταξίδια, που πιθανόν να αποδώσουν γνωριμίες κοντά στα δεδομένα σας.
Διλήμματα με ζωδια του Αέρα