Ερωτικές εξελίξεις για χωρισμένους – Καλοκαίρι 2016

erwtikes-7314

Ερωτικές εξελίξεις για χωρισμένους – Καλοκαίρι ‘16

 

Το Καλοκαίρι… θα είναι γεμάτο με αστρολογικές όψεις, που θα υποστηρίξουν δεσμούς και συναισθήματα που αξίζουν να επανενωθούν. Ιδιαίτερα τυχερά τα ζώδια της γης και της φωτιάς. Οι εκπρόσωποι των υπόλοιπων ζωδίων, θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο.

 

Κριός: Δεν χρειάζεται όλα αυτά τα άσχημα, που έχουν συμβεί στην προσωπική σας ζωή να τα προεκτείνετε και μέσα στο Καλοκαίρι. Οι όψεις τους Άρη και του Δία, σας δίνουν πια την ωριμότητα, να ξεκαθαρίσετε ανάμεσα σε όλους αυτούς, ποιο είναι το ιδανικό άτομο για εσάς. Μην αφεθείτε στην χαλαρότητα της εποχής.
Ερωτική ζωή: ***/**

Ταύρος: Ένας νέος κύκλος ξεκινάει για εσάς, από τις 14/06, για την προσωπική σας ζωή. Έχετε ηρεμήσει πια και μπορείτε να κατασταλάξετε σε τελικές αποφάσεις. Ζυγίστε όλα αυτά που σας έχουν δοθεί, αλλά και όλα αυτά που εσείς έχετε δώσει. Μην ξεχάσετε να αφιερώσετε και λίγο χρόνο, στην οικογένεια και την κοινωνική σας ζωή.
Ερωτική ζωή: ***/**

zodia-taro-45

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Δίδυμοι: Τα εμπόδια και οι περιορισμοί θα απομακρυνθούν από τους δρόμους σας. Παίζετε μέσα στον ζωδιακό σας οίκο και με τον Ήλιος σύμμαχο. Κάντε τις επικοινωνιακές σας ανατροπές, και απορρίψτε οποιονδήποτε δεν σας προσθέτει κάτι από τα ζητούμενα σας.
Ερωτική ζωή: ***/**

Καρκίνος: Ζητήστε διευκρινίσεις. Δεν θα χάσετε και αυτό το Καλοκαίρι αναμένοντας τις απαντήσεις των τρίτων. Ήδη έχετε χάσει αρκετό χρόνο αναμένοντας….γενικότερα. Κάντε ούτως ή άλλως το πρόγραμμα σας, και όποιοι θέλουν και μπορούν, ας σας ακολουθήσουν. Πάντως όλα τα πλανητικά σας υποστηρίζουν στις επιδιώξεις σας.
Ερωτική ζωή: ****/*

Λέων: Τα ρεαλιστικά συμπεράσματα τα έχετε ήδη βγάλει. Δεν είναι η ζωή που ζείτε στο τώρα, αυτό που πραγματικά ονειρευόσασταν. Σίγουρα όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας μπορούν να γίνουν, αν και εφόσον εσείς δράσετε. Αλλάξτε την στατική στάση σας και μιλήστε πιο καθαρά, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.
Ερωτική ζωή: */****

Παρθένος: Υπάρχει ανησυχία για την αισθηματική σας ζωή. Δεν εισπράττετε αυτό που σας είχαν τάξει, και σίγουρα είσαστε έτοιμοι για αποφάσεις, που θα καθορίσουν και τους επόμενους μήνες. Τουλάχιστον στα οικονομικά σας θα εισπράξετε άνεση και σταθερότητα που σίγουρα, θα σας φτιάξει την ψυχολογία.
Ερωτική ζωή: ***/**

Ζυγός: Αυτό που σας χαρακτηρίζει αυτήν την εποχή είναι η εξωστρέφεια λόγου και η επικοινωνιακή σας πολιτική, που θα σας φέρει και τα ποθούμενα αποτελέσματα. Χωρισμοί και παρεξηγήσεις, θα ξαναμπούν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Όποιο και να είναι το εξαγόμενο πόρισμα, θα είναι μόνιμο.
Ερωτική ζωή: *****

Σκορπιός: Είναι μια εποχή, που πολλά μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο. Κάντε τις προτάσεις σας και αναμείνατε τις αντιδράσεις. Φροντίστε, αυτό να μην γίνει και σε άτομο του παρελθόντος σας. Αυτοί που έχουν σχέση εξ αποστάσεως ή ιντερνετική, θα την διακόψουν, ένεκα ψυχικής κούρασης.
Ερωτική ζωή: ***/**

Τοξότης: Είστε την υπομονής… η εικόνα! Τα δύσκολα έχουν περάσει. Το Καλοκαίρι αυτό, σας δίνετε η δυνατότητα να αναπληρώσετε όλα αυτά που χάσατε τους προηγούμενους μήνες. Οι εν σχέση, θα απολαύσουν μαζί και αγαπημένοι τις διακοπές τους, και οι αδέσμευτοι, ίσως και να εντοπίσουν τον άνθρωπο, που μια ζωή καρτερούσαν
Ερωτική ζωή: ****/*

Αιγόκερως: Είσαστε από τα πιο σταθερά ζώδια, αυτήν την εποχή. Αυτό την εποχή την χρειάζεται και το ταίρι σας. Από το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, θα λάβετε εκπλήξεις που θα συσχετίζονται με δεσμεύσεις. Σκεφτείτε τι θέλετε και εσείς από την πλευρά σας, και από το Φθινόπωρο ενεργοποιηθείτε.
Ερωτική ζωή: **/***

Υδροχόος: Σε καθημερινή βάση έχετε προβλήματα, στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό όμως δεν μπορείτε να το αφήσετε να αναπτυχθεί και τους Καλοκαιρινούς μήνες. Το τετραπέρατο μυαλό σας, μπορεί να βρει τις λύσεις και να ξεκλειδώσει προβλήματα που αν συνεχιστούν, θα προμηνύσουν το τέλος ερωτικών σχέσεων.
Ερωτική ζωή: ****/*

Ιχθείς: Ικανοποίηση θα πάρετε από ένα άτομο κύρους, ίσως και μέσα από τον εργασιακό σας χώρο. Οι μέρες με τον Ποσειδώνα, να σας υποστηρίζει σε κάθε βήμα σας, σας δίνουν το κίνητρο για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Ακόμη και να βρείτε την ψυχική δύναμη, να ξεφύγετε από τις δαγκάνες του παρελθόντος.
Ερωτική ζωή: ***/**