ταρω ερωτικες προβλεψεις 7/06 Τρίτη

taro-apistia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 07/06 Τρίτη taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Σας κλείνουν τις πόρτες, παλιές αγάπες και γνωριμίες. Αυτό σίγουρα δεν σας ευχαριστεί εσάς τους ελεύθερους Κριούς, που έχετε συνηθίσει να τα έχετε όλα και όλους δικά σας. Οι μέρες μέχρι την πανσέληνο του Ιουνίου, θα σας κάνουν να σκεφτείτε πολύ πιο ώριμα, και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Ακόμη και όσοι είναι μπλεγμένοι με παράλληλες σχέσεις, θα αποφασίσουν να κρατήσουν μόνιμα την ασφάλεια του επίσημου δεσμού τους. Μόνο μια προσοχή στις 20-06,που οι όψεις του Άρη και του Ερμή δημιουργούν λεκτικές εντάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Μην σκέφτεστε τι θα έκανε ένας τρίτος στην θέση σας. Δεν είστε από τα πιο ευέλικτα ζωδια, αλλά στο τώρα είσαστε πιεσμένοι από τις τρέχουσες καταστάσεις και τα πρόσωπα να δώσετε απαντήσεις. Αν τελικά η αισθηματική σας σχέση δεν σας καλύπτει, απομακρυνθείτε και μην μπλοκάρεστε ένεκα της συνήθειας. Οι Ταύροι που έχουν σκοπό να μείνουν μόνοι τους, αυτό το Καλοκαίρι, ίσως και να εκπλαγούν ευχάριστα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Μελετάτε κάθε ευκαιρία για να ξεφύγετε από τα λάθη τους παρελθόντος, που τα ονομάζετε ατυχείς επανασυνδέσεις. Τώρα που τα άστρα σας χαμογελούν, κάντε τις αλλαγές σας, και μη φοβηθείτε να μείνετε μόνοι σας. Όσοι έχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά, δεν θα πρέπει να συνεχίσουν να ‘ παίζουν΄. Ο Ήλιος δεν θα αφήσει τίποτα μυστικό. Ταξίδια και πολλές γνωριμίες έρχονται από την πανσέληνο και μετά που θα φτιάξουν διαθέσεις και δεσμούς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι –Νο 17
Ο φιλικός σας κύκλος διευρύνεται και μέσα σε αυτό θα πρέπει και εσείς πια να έχετε την ίδια συμπεριφορά. Γενικά είστε άκρως συναισθηματικό ζώδιο και προσκολλάστε στο παρελθόν, αλλά τώρα τα αστρολογικά δεδομένα σας ωθούν σε εκ βάθρων αλλαγές που δεν πρέπει να χάσετε. Όσοι είναι χωρισμένοι, θα δουν καινούργιο κόσμο να τους ανανεώνει την διάθεση…και όχι μόνο. Σε λίγο αυτό θα το κάνει και ο Ήλιος μέσα από τον οίκο σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Σκέφτεστε διαρκώς τι μπορείτε να αλλάξετε μέσα στον δεσμό – γάμο σας, ώστε πια οι αντιθετικές συμπεριφορές να παύσουν. Ίσως ακόμη κουβαλάτε από το παρελθόν, τραύματα που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε. Είσαστε οι Βασιλιάδες και το μόνο σίγουρο είναι, ότι όλοι οι υπόλοιποι περιμένουν το φως από εσάς. Αυτοί που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είναι και οι μοναδικοί που ίσως σκεφτούν και τον χωρισμό, σαν μέσο λύτρωσης πια, από τις άσχημες καταστάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Πολλοί οι στόχοι που έχετε βάλει και στο τώρα σίγουρα πιέζεστε χρονικά. Ο Ερμής σε καταπληκτικές όψεις με τον Δία πάνω σας, δίνουν ευκαιρίες σε όλους τους τομείς για να έχετε ένα χαλαρό και ευχάριστο Καλοκαίρι. Είναι οι καταστάσεις πια που ζείτε ακραίες, και το δικό σας συντηρητικό μυαλό δεν μπορεί να τις δεχτεί. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις και μην αφήνετε πουθενά τον εαυτό σας θεατή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Ότι λάμπει για εσάς είναι και χρυσός. Αυτό μέσα στο Καλοκαίρι θα το εμπεδώσετε πρακτικά αν δεν βάλετε κάτω το μυαλό σας, να δείτε τελικά αν τα αισθηματικά σας συμφέροντα είναι όντως δίπλα, στο άτομο της τωρινής σας επιλογής. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης και του Άρη, σας κάνουν πιο τεχνοκράτες. Όσοι είναι χωρισμένοι, καλό θα ήταν να μην κάνουν κάποια παρορμητική κίνηση και προτείνουν στο παρελθόν τους και πάλι επανασύνδεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Αρνείστε να δείτε την απτή πραγματικότητα. Είσαστε μπλεγμένοι με ποικίλα άτομα, και τα πιο πολλά από αυτά είναι ακατάλληλα για εσάς. Είναι και το ζώδιο σας δύσκολο, που κάθε τι γύρω από τα συναισθηματικά είναι ένα κόκκινο πανί. Αυτοί που έχουν σχέσεις με άτομο από τον εργασιακό τους χώρο, ίσως να πρέπει να είναι πιο εγκρατείς στις κινήσεις τους, καθώς υπάρχουν τριγύρω πολλά περίεργα μάτια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Οι λόγοι που σας εκφράζουν δεν σας πείθουν. Είσαστε με την καρδιά κρύα με όλα αυτά τα δύσκολα που σας έχουν συμβεί. Η ανοχή και η αντοχή σας έχουν τελειώσει και το όνο που αποζητάτε είναι μια υπόσχεση αγάπης που να μπορεί να σας πείθει και σε βάθος χρόνου. Αυτοί που είναι ευτυχισμένοι με τον δεσμό τους, μέσα στον ερχόμενο μήνα θα σκεφτούν μέχρι και την δέσμευση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Δεν επιθυμείτε τίποτα και κανέναν αυτήν την εποχή. Είσαστε σε μια βαθιά περισυλλογή. Κοιτάτε με αγωνία τι μπορείτε να παραμετροποιήσετε για να σώσετε δεσμούς, χρόνια και αληθινά συναισθήματα. Οι όψεις του ανάδρομου Πλούτωνα μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, δημιουργούν ανατροπές και βγάζουν στο αφρό όλα αυτά. Που σίγουρα πρέπει να αλλάξουν. Είσαστε και οι ελεύθεροι, σε μια διαδικασία εκκαθάρισης φίλων και προβληματικών συμπεριφορών.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Σύντομα όλα τα δεδομένα θα αλλάξουν προς όφελος σας. Είσαστε ξεκάθαροι στα λόγια σας, και το μόνο που απομένει είναι να έρθει και το συντροφικό σας ταίρι, κοντά, έτσι όλα αυτά να γίνουν κοινές πράξεις. Όσοι Υδροχόοι, είναι σε στενάχωρη θέση, ένεκα κάποιου πρόσφατου χωρισμού, θα έχουν την χαρά μέχρι την αλλαγή του ζωδίου στις 21/07, να λάβουν ειδήσεις – επικοινωνίες, που θα μιλούν για επανένωση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης
Κρατήστε αποστάσεις. Δεν είναι όλοι κατά το δικό σας σκεπτικό. Είσαστε από τα πιο περίπλοκα ζώδια, και το μόνο που χρειάζεται αυτήν την εποχή, είναι υπομονή. Το ταίρι σας, χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσει τις προτάσεις σας. Ίσως και εσείς. Αυτοί που είναι φανατικοί της μοναξιάς, ένεκα κάποιας παλαιότερης απογοήτευσης, μέσα στον μήνα του Καρκίνου, θα βρουν τον ‘μάστορα΄ τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.