Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.08 Τρίτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.08 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 09. Τα Άνθη ( Ντάμα Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτικός δεσμός – γάμος
2) Αισθήματα γυναίκας
3) Επιχειρηματικές ευκολίες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είναι λάθος σας, να πιστεύετε ότι αν απομακρυνθείτε από τον άνθρωπο σας, αυτός θα τρέξει στο κατόπι σας. Ίσως … και να συμβεί το αντίθετο.

ζωδια – Καρκίνος: Αν δεν προσέχετε αυτά που έχετε, θα σας τα πάρουν άλλοι. Αν συνεχίσετε να διώχνετε τον σύντροφο σας, πιθανόν… και να βρεθούν στον δρόμο άλλα δέλεαρ.

ζωδια – Ζυγός: Μην δώσετε ακόμη υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Καλύτερα να πείτε την αλήθεια σας και όποιον την αντέξει θα αξίζει τελικά!

ζωδια – Αιγόκερως: Κάποιος που γνωρίζετε ψάχνει να βρει την ευκαιρία, να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει πιο ανοιχτά, για όλα αυτά που επιθυμεί από καρδιάς.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Εσείς είσαστε μέσα σε πολλά ερωτικά διλήμματα … που όλα δείχνουν, τελικά ότι μάλλον δεν σας καλύπτουν σε κάτι ουσιαστικό.

ζωδια – Λέων: Μην περιμένετε άσκοπα και χωρίς λόγο κάποιον … από το παρελθόν σας. Όλα έχουν ένα όριο χρόνου, ακόμη και η μεγαλοθυμία σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Αν δεν αφιερώσετε χρόνο στον άνθρωπο… που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε γνωρίσει, δεν θα υπάρξει κάποια σχετική πρόοδος.

ζωδια – Υδροχόος: Μετρήστε ανάποδα… το άτομο που σας ενδιαφέρει, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα φανερωθεί μπροστά σας και με προτάσεις για σμίξιμο.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αν δεν δοκιμάσετε … δεν μπορείτε να ξέρετε. Αφήστε τους άλλους, να σας πλησιάσουν και να σας δείξουν αυτό που μπορούν να σας προσφέρουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Παρθένος: Αισθάνεστε ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά, μέσα στην σχέση σας, και αυτό βγαίνει μέσα από παγωμένες και απόμακρες συμπεριφορές.

ζωδια – Τοξότης: Σίγουρα είσαστε στον ερωτικό στόχαστρο κάποιου που επιθυμεί, να σας προσεγγίσει και να κάνει … την προσωπική του πρόταση.

ζωδια – Ιχθύς: Μην λέτε όλα σας τα μυστικά και τα εσώτερα της σχέσης σας, σε άτομα, που δεν τα γνωρίσετε πολύ. Ίσως και να μην αξίζουν … την εμπιστοσύνη σας.