Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.08 Πέμπτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.08 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 15. Η Αρκούδα ( Δέκα Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Αντρικές εξηγήσεις
2) Πολυκοσμία
3) Εργασιακή ανάπτυξη

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Ο έρωτας για εσάς είναι κάτι σαν τον άνεμο, πάει και έρχεται. Αυτό είναι όμως και κάτι που πιθανόν ο τωρινός σας σύντροφος, να μην το αποδέχεται.

ζωδια – Καρκίνος: Η θέση σας είναι πάρα πολλή ξεκάθαρη και θα δείτε, ότι αυτό θα σας βοηθήσει στα επόμενα κοινά σας βήματα … με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Ζυγός: Εσείς είστε αυτοί τελικά που πρέπει να πάρετε τη πρωτοβουλία και να κάνετε τις προτάσεις σας, για την όποια δέσμευση σκέφτεστε.

ζωδια – Αιγόκερως: Αν δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια χρόνου, από την δική σας την πλευρά, ή έστω έχετε κουραστεί, θα πρέπει να το ανακοινώσετε πια.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Σας έρχονται κάποιες ειδήσεις, που θα σας κάνουν, να χαρείτε αλλά και να προβληματιστείτε. Μια παλιά σας ερωτική ιστορία σας ψάχνει.

ζωδια – Λέων: Αν δεν υπάρχουν περισσότερα πράματα να κάνετε για την σχέση σας, η αν τελικά δεν θέλετε να το προσπαθήσετε άλλο, μάλλον έχει έρθει η ώρα για αλλαγές.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Δεν έχετε απολαύσει ακόμη το Καλοκαίρι, και αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι τρέχετε πολύ, και δουλεύετε ακόμη περισσότερο.

ζωδια – Υδροχόος: Ο άνθρωπος σας, έχει την ανάγκη να σας μιλήσει για όλα αυτά που σας κάνουν και τους δύο να τσακώνεστε … και να απομακρύνεστε.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Έχετε κατά νου, ότι όλα αυτά που έχουν συντελεστεί μέσα στην σχέση σας, συσχετίζονται και με το αμαρτωλό παρελθόν σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Παρθένος: Δεν θα γίνει τίποτα από αυτά, που σκέφτεστε! Αν δώσετε παραπάνω χρόνο, το πιο πιθανόν είναι να δείτε και τις αλήθεια του ανθρώπου σας.

ζωδια – Τοξότης: Δεν θα χρειαστεί, να πάτε πολύ μακριά, για να βρείτε τον άνθρωπο σας. Πιθανόν και μέσα σε αυτόν τον μήνα να συναντηθείτε, με τον νέο έρωτα της ζωής σας.

ζωδια – Ιχθύς: Όλα έχουν πια ξεκαθαρίσει μέσα στο κεφάλι σας. Αυτό που βλέπετε σαν προσφορά από τον άνθρωπο σας, είναι η αλήθεια του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768