Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.08 Δευτέρα

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.08 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 01.Ο Καβαλάρης (09 Κούπα)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1.Ερχομός άντρα
2.Ειδήσεις για επανασύνδεση
3.Νέα εργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Το δικό σας σκεπτικό, δεν ταιριάζει με του ανθρώπου σας, και κάποιες φορές αυτό, φέρνει και τις εντάσεις, που όμως δεν σας κάνουν να βελτιώνεστε.

ζωδια – Καρκίνος: Υπάρχουν πολλά καλά νέα που επιθυμεί ο άνθρωπος σας, να σας πει. Το πιο πιθανόν να σας μιλήσει για την λήξη άσχημων παρελθοντικών του καταστάσεων.

ζωδια – Ζυγός: Όλα τα επόμενα λόγια που θα κάνετε με τον άνθρωπο σας, είναι και αυτά που θα καθορίσουν, την ποιότητα της δέσμευσης, που έχετε.

ζωδια – Αιγόκερως: Πολλές οι αλλαγές που πλησιάζουν, στον οικονομικό σας τομέα, και θα σας δώσουν την στήριξη που ζητάτε, για να ισορροπήσετε την ερωτική σας ζωή.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι ιδέες που έχετε για να πάτε την σχέση σας, πιο κάτω σε κάτι πιο επίσημο, ακόμη δεν έχουν βρει τον άνθρωπο σας σύμφωνο…!

ζωδια – Λέων: Όλα έχουν αλλάξει… και το ξέρετε. Οι επαναλαμβανόμενες άσχημες επικοινωνιακές καταστάσεις, μέσα στον δεσμό σας, δεν είναι καλός δείκτης.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Έχετε σκοπό μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, να λύσετε τις εκκρεμότητες σας, με το παρελθόν. Αυτό θα σας ανοίξει τις πόρτες για το μέλλον.

ζωδια – Υδροχόος: Τα λόγια και οι προτάσεις σας, ακούγονται σαν μελωδίες στα αυτιά του ανθρώπου σας. Έχει κάποια αντίστοιχα να σας ανακοινώσει.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Τα πράματα που θέλετε να πετύχετε πριν να φύγει το Καλοκαίρι, σχεδόν τα έχετε φέρει στα μέτρα σας. Λίγη υπομονή ακόμη.

ζωδια – Παρθένος: Κάποιος πρώην εραστή σας, θα σας ψάξει και με έντονο τρόπο. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις- επικοινωνίες και συναντήσεις…. άμεσα.

ζωδια – Τοξότης: Ο δρόμος, που έχετε πάρει σας κάνει και αισθάνεστε μόνοι τελικά. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να ανοίξετε τα μάτια σας.

ζωδια – Ιχθύς: Οι προτεραιότητες σας, είναι να φύγετε από καταστάσεις που σας βαραίνουν. Θα τα καταφέρετε άμεσα και μέσα από νέες γνωριμίες.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia