ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 14-20/08 A

taro-mythoi-alitheies

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 14-20/08 A

ταρω Κριός: Το Οκτώ των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί μια εποχή σημαντικών συναισθημάτων. Ίσως αυτά να είναι καλά συναισθήματα, ίσως όχι και τόσο καλά – αλλά σε κάθε περίπτωση είναι συχνά έντονα. Αυτή η κάρτα έρχεται συχνά όταν μπαίνετε στον πειρασμό να κρυφτείτε και να φύγετε, για να νιώσετε κάποια ανακούφιση από το βάθος των συναισθημάτων σας.

Μπορεί να μην υπάρχει μια προφανής λύση για να ανακόψετε το κύμα της συγκίνησης, αντ’αυτού αυτό που θα μάθετε είναι να τιμάτε αυτό που αισθάνεστε. Μερικές φορές μπορεί να μπορείτε να αφήνετε το κύμα των συναισθημάτων να περνά από πάνω σας, αλλά μερικές φορές μπορεί να καβαλάτε αυτό το κύμα και να το δαμάζετε! Μην φοβάστε τα βάθη σας. Αφήστε στην άκρη αυτό που σας λέει η διάνοιά σας ότι πρέπει να κάνετε –η καρδιά σας προσπαθεί να σας πει την ουσία αυτού που χρειάζεστε. Αγκαλιάστε το αυτό και θα ξέρετε πώς να ξεπεράσετε αυτή τη φάση.

 

ταρω Ταύρος: Το Εννέα των Ξιφών
Αυτή η κάρτα δείχνει ανησυχίες – το είδος των ανησυχιών που σας κρατούν ξύπνιους το βράδυ ή σας κάνουν να έχετε εφιάλτες. Αν και δεν είναι εντελώς αβάσιμες, αυτές οι ανησυχίες μπορεί να είναι ελαφρώς υπερβολικές στο ανήσυχο μυαλό σας. Αυτή την εβδομάδα μην αφήσετε το φόβο να μετατρέψει μια μικρή πρόκληση σε τραγωδία.

zodia-taro-45

Μερικές φορές, αν επικεντρωνόμαστε υπερβολικά στα προβλήματά μας, εκείνα αποκτούν τον έλεγχο της ζωής μας. Σας παρακαλώ, μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και έχετε εμπιστοσύνη ότι οι ανησυχίες σας δεν είναι τέρατα. Είναι διαχειρίσιμες. Μπορείτε να τα ξεπεράσετε αυτά τα πράγματα, αν έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να το κάνετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Δίδυμοι: Το Οκτώ των Ράβδων
Φροντίστε να έχετε μπαταρία στο κινητό σας, βενζίνη στο αυτοκίνητο και να τσεκάρετε όλα τα email σας. Πολλές ευκαιρίες βρίσκονται μπροστά σας αυτή την εβδομάδα και δεν θα θέλετε να χάσετε καμία πρόσκληση. Ήρθε η ώρα της απόδοσης όλης της ενέργειας που έχετε επενδύσει. Φαίνεται πως οι μικροί καρποί που έχετε σπείρει, αρχίζουν να ανθίζουν.

Πραγματικά, όλα αυτά που σας εμπνέουν και τροφοδοτούν το πάθος σας, έρχονται προς τα πάνω σας με υψηλή ταχύτητα. Έρχονται με τέτοια ταχύτητα για την ακρίβεια, που αν δεν είστε προετοιμασμένοι να τα αρπάξετε, θα σας προσπεράσουν. Προετοιμαστείτε να πηδήξετε!

ταρω Καρκίνος: Το Δύο των Πεντάκτινων
Έχετε μεγάλα σχέδια. Ενώ χειρίζεστε τα καθημερινά πράγματα, βάζετε λίγα ακόμα ξύλα στη φωτιά. Συχνά αυτή η κάρτα δείχνει μια δεύτερη δουλειά ή ένα χόμπι ή μια δημιουργική απασχόληση ή μια υποχρέωση, που καταναλώνει τόσο από τους πόρους σας όσο και η κανονική σας δουλειά. Έχετε πολλά να διαχειριστείτε, αλλά αυτή η κάρτα δηλώνει ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.

Να ξέρετε πως σε ό,τι κι αν αποφασίσετε να αφιερώσετε τον εαυτό σας θα πάρει κάποιο χρόνο για να αποκτήσει μορφή, αλλά μην ανησυχείτε, θα το κάνει. Απλά θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε ταχυδακτυλουργικά για λίγο. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα εντυπωσιαστούν όλοι όταν θα τα καταφέρετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω Λέων: Ο Άσος των Κυπέλλων
Ο Άσος των Κυπέλλων προοιωνίζει έναν νέο συναισθηματικό κύκλο, μια εποχή που μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε κέρδη που έχουν σχέση με τη συναισθηματική ικανοποίησή σας. Αυτή η κάρτα είναι το ζευγάρωμα και η σύνδεση – η επικοινωνία με τους άλλους είναι προκαθορισμένη.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα όσο αφορά τη σύνδεσή σας με τους άλλους. Μπορεί να σημαίνει ότι θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους που εύκολα θα καλωσορίσετε στη ζωή σας, μπορεί να είναι μια νέα αρχή ή νέα ξεκινήματα σε σχέσεις που ήταν προβληματικές στο παρελθόν, ίσως ακόμη και τα δύο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι η ώρα για εσάς να εκφραστείτε ελεύθερα. Προχωρήστε και δείξτε στους ανθρώπους που αγαπάτε πόσο πολύ τους νοιάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω Παρθένος: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Ο Άσος σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου. Τα Πεντάκτινα είναι οι πόροι, οπότε αυτή είναι μια νέα φάση εργασίας με θέματα σταθερότητας: στα χρήματα, τη δουλειά, το σπίτι, μια βάση για να χτίσετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια νέα θέση εργασίας ή ένα χόμπι που το μετατρέπετε σε ευκαιρία για να βγάλετε χρήματα, ένα νέο σπίτι ή ένα περιουσιακό ζήτημα ή ακόμη και την απόφαση να κάνετε ένα παιδί.

Αυτός ο Άσος αντιπροσωπεύει μια πιο αργά κινούμενη ενέργεια, κάτι που πρέπει να καλλιεργηθεί και να υποστηριχθεί στο πέρασμα του χρόνου, αλλά που αρχίζει τώρα. Αυτή την εβδομάδα θα οργώσετε το έδαφος για ένα μακροπρόθεσμο έργο σας, γνωρίζοντας ότι η προσπάθεια και η επένδυσή σας οδηγεί σε πλούτη, αμοιβές ή υπόλοιπα στο μέλλον.

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera