Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.08 Παρασκευή

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.08 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 15. Η Αρκούδα ( Δέκα Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Δυναμικά ξεκινήματα
2) Σχέση με προδιαγραφές
3) Επαγγελματικές εξελίξεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Οι επικοινωνιακές δοσοληψίες … που έχετε με το παρελθόν σας, ήδη έχουν εντοπιστεί από τον άνθρωπο σας, που έχει ήδη θέματα ανασφάλειας με εσάς.

ζωδια – Καρκίνος: Υπάρχουν κάποια αναπάντητα ερωτήματα, από την μεριά του ανθρώπου σας, όσον αφορά… παρελθόν, σχέσεις. Μην βιαστείτε να απαντήσετε.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε μέσα σε έναν κλοιό από φρέσκα πρόσωπα, που σίγουρα σας έχουν φτιάξει την διάθεση. Αυτήν την φορά κάντε και την σωστή ερωτική επιλογή.

ζωδια – Αιγόκερως: Αν δεν μπορείτε να διορθώσετε τα άσχημα χαρακτηριστικά του ανθρώπου σας, μέσα στον δεσμό σας, ίσως και να έχετε επιλέξει τον ακατάλληλο σύντροφο.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε δει όσα σας χρειαζόντουσαν, για το άτομο που σας έχει τραβήξει την ερωτική προσοχή. Στο τώρα καλείστε να κάνετε το επόμενο βήμα.

ζωδια – Λέων: Οι σκοτεινές σας σκέψεις, συσχετίζονται με το παρελθόν. Αυτό είναι και μια μεγάλη παγίδα, που μόνο σας κρατά παγιδευμένους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Μην ασχολείστε με τα σχόλια και την κριτική των τρίτων … προς εσάς και το πρόσωπο που υπάρχει στην καθημερινότητα σας. Ουδείς λόγος.

ζωδια – Υδροχόος: Μέχρι να φύγει ο Αύγουστος, εσείς θα πρέπει να μπείτε σε μια πιο σοβαρή διαδικασία διαλόγου, με τον άνθρωπο σας, για τις δεσμεύσεις που σκέφτεστε.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι σχολιασμοί και οι τρίτοι που σας συμβουλεύουν, δεν σας αφορούν. Αυτά που έχετε να βελτιώσετε σε εσάς και την σχέση σας, θα τα κάνετε και από μόνοι σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε σε μια φάση που πρέπει να αποφασίσετε, τι πρέπει να κάνετε με τις επαγγελματικές σας προτάσεις, που ίσως και να ζορίζουν την προσωπική σας ζωή.

ζωδια – Τοξότης: Τα μάτια σας έχουν θυμό και αυτό είναι κάτι που έχει δημιουργηθεί μέσα από την μέτρια πια αισθηματική σας ζωή. Στο χέρι σας είναι να το αλλάξετε.

ζωδια – Ιχθύς: Οι σκέψεις που κάνετε έχουν κάτι από το παρελθόν. Ίσως και να είναι η εσώτερη σας ανάγκη να πάτε πίσω εκεί και πάλι.

zodia-zvdia-75