Ερωτοσκοπιο ζωδια Αυγουστος 2017 Β

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

Μηνιαία Ερωτικά Ωροσκόπια Αυγούστου 2017

ζώδια Ζυγός

Αυτό το μήνα μπορεί να βρεθείτε να παίρνετε ένα ερωτικό ρίσκο στις 2 Αυγούστου που ποτέ δεν είχατε σκοπό να πάρετε, όταν ο Ουρανός γυρίζει και σας κοιτάει μέσα στα μάτια με μια σέξι, παιχνιδιάρικη έκφραση.

Τι διεγερτικό για τον/την σύντροφό σας, που μπορεί να θέλει να σας παρουσιάσει μια δική του πρόκληση. Ο διάλογος μπορεί να γίνει εξομολογητικός και όταν αυτές οι παρεκκλίσεις του παρελθόντος ή οι παλιές πληγές ξεχυθούν, δημιουργούν την απαραίτητη οικειότητα για να αναπτυχθεί η πραγματική αγάπη και για εσάς να εστιάσετε την προσοχή σας στην ευχαρίστηση.

zodia-taro-45

 

Αυτό που ήταν μέχρι στιγμή μια ευχάριστη περιπέτεια, μπορεί να γίνει ένας σοβαρός δεσμός στην Έκλειψη της Σελήνης της 7ης Αυγούστου στον –δεν υπάρχει αρκετός έρωτας– Υδροχόο, και μπορεί να μπερδέψετε αυτή τη σχέση για κάτι πραγματικό. Ίσως είναι, ίσως δεν είναι.

Οι θεοί φαίνονται να κοιτούν από την άλλη στο τέλος του μήνα, αλλά δεν είστε έτοιμοι να αφήσετε τον κόσμο να μάθει πόσο καλό είναι αυτό που έχετε. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί συναντούν κάποιον που φαίνεται να έχει όλα τα συστατικά για την πραγματική αγάπη, και αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε κάτω από την επιρροή ενός ισχυρού, λάγνου ξορκιού. Δεν θα μπορούσατε να είστε πιο ευτυχισμένοι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζώδια Σκορπιός

Από το πουθενά έρχεται η Έκλειψη της Σελήνη στον Υδροχόο στις 7 Αυγούστου και μπορεί να σας τυφλώσει. Το ταίρι σας απαιτεί κάτι και ξαφνικά ο συμβιβασμός φαίνεται αδύνατος με τη στάση «όλα ή τίποτα». Πάρτε το χρόνο σας όταν αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα, καθώς ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στις 12 Αυγούστου και το σενάριο μπορεί να γίνει ακόμα πιο σκοτεινό. Θα χρειαστεί ένας μαραθώνιος αγάπης τριών εβδομάδων πριν σταματήσει η ομίχλη. Προετοιμαστείτε για μαύρο μετάξι, εξωτικά λάδια για το σώμα, αρώματα και μεγάλες νύχτες έρωτα για να μπορέσετε να επιστρέψετε σε εκείνο τον τόπο που λαχταράτε να βρεθείτε.

Μπορεί να προσπαθήσετε να το κρύψετε, αλλά προτιμάτε να εξερευνήσετε τη φυσική πλευρά μιας σχέσης πριν από την πνευματική και ο Αύγουστος παρέχει σε αφθονία αυτήν την απαραίτητη σεξουαλική γνώση. Μια Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου και μια μοιραία διασταύρωση αστεριών παρέχει τη σωστή κοσμική φόρμουλα για να ξυπνήσει τον κοιμισμένο τίγρη μέσα στο ταίρι σας. Στις 25 Αυγούστου, ο Κρόνος γυρνάει στην ορθή του πορεία στον παιχνιδιάρικο και φλογερό Τοξότη, επιτρέποντάς σας να διασκεδάσετε με κρυμμένο φλερτ και να ενεργείτε σαν ζωηρό παιδάκι. Φαίνεται ότι όλα τα Σαββατοκύριακα του Αυγούστου είναι καυτά, και δεν μιλάω μόνο για τη θερμοκρασία.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτοσκοπιο Αυγουστου 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζώδια Τοξότης

Φαίνεται ότι εσείς και το ερωτικό σας ενδιαφέρον είστε τόσο συντονισμένοι στις φαντασιώσεις ο ένας του άλλου αυτό το μήνα, που οι δυνατότητες ξεδιπλώνονται σαν να παρακολουθείτε μια σέξι, πανοραμική προβολή διαφανειών. Μπορεί να είναι ένα σύντομο οδικό ταξίδι σε έναν άγνωστο προορισμό που αιχμαλωτίζει την φαντασία και των δυο σας και το μόνο που χρειάζεται να πάρετε μαζί είναι μια οδοντόβουρτσα. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου ρίχνει το ασημένιο της φως στις ερωτικές αποδράσεις δύο νυχτών, και θέλετε να κάνετε την κάθε στιγμή καλύτερη από την προηγούμενη.

Στο δρόμο, το μυαλό σας είναι συνεχώς στη δουλειά και είναι σημαντικό το ταίρι σας να βρίσκεται στην ίδια σελίδα, επειδή είναι δύσκολο να συμβαδίσεις με έναν Τοξότη, ειδικά με κάποιον που αναζητά το σεξ χωρίς τις επιπλοκές της αγάπης. Στις 12 Αυγούστου, ο Ερμής σταθεροποιείται και μπορεί να διαπιστώσετε ότι η επανάληψη μιας νέας εμπειρίας ή μιας θέσης μέχρι να τελειοποιηθεί είναι η σπίθα που φέρνει αυτή την απόδραση στην κορυφή. Τα πράγματα γυρνούν, καθώς μπορεί να βρεθείτε πραγματικά ερωτευμένοι. Στις 25 Αυγούστου, μια Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα μπαίνει σ’ αυτήν την ερωτική γιορτή και φέρνει ακόμα περισσότερη δράση και εμβάθυνση της σωματικής εμπειρίας.

zwdia-zodia-tarw

ζώδια Αιγόκερως

Η σιωπή, τα μαύρα ρούχα και οι πονηρές δέσμες της ύπουλης Σεληνιακής Έκλειψης στον Υδροχόο στον δωδέκατο Οίκο σας δεν θα είναι αρκετά για να σας καλύψουν επαρκώς στις 7 Αυγούστου και θα πρέπει να δημιουργήσετε όλο και πιο συγκεκαλυμμένους τρόπους εξαφάνισης. Αυτό που συμβαίνει όταν οι δυο σας παίρνετε στα σοβαρά τη διατήρηση ενός μυστικού, μπορεί να ξεκινήσει ένα μήνα σέξι μανίας που θα κάνει το κεφάλι σας να σκάσει. Στις 12 Αυγούστου, ο ταραξίας Ερμής κινείται ανάδρομος και ενώ έχετε αυξημένο θάρρος και προθυμία να αναλάβετε ρίσκα, έχετε επίσης αυξημένες πιθανότητες να αποκαλυφθείτε.

Είστε βυθισμένοι στις σεξουαλικές φαντασιώσεις και όταν η Ηλιακή Έκλειψη της 21ης Αυγούστου κυλήσει, η διάθεση να ερωτευτείτε είναι τόσο δυνατή, που είστε σχεδόν έτοιμοι να κάνετε αυτή τη σύνδεση μόνιμη ή σχεδόν μόνιμη. Προχωρήστε προσεκτικά από τώρα μέχρι το τέλος του μήνα και συντονιστείτε με τα όνειρά σας αυτή τη νύχτα για κρυμμένες απαντήσεις σε αυτό το αίνιγμα που έχετε δημιουργήσει. Όταν ο Κρόνος γυρίζει στην κανονική του πορεία στη θέση της σοβαρής και διαρκούς αγάπης στις 25, μπορεί να πιάσετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και να ακολουθήσετε τις ερωτικές προθέσεις κάποιου που σας κοιτάει όλο το βράδυ.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Υδροχόος

Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου ρίχνει πάνω σας τους προβολείς, Υδροχόοι, και ξαφνικά είστε μεγαλύτεροι από τη ζωή στα μάτια ενός σέξι πιθανού συντρόφου ή ενός μακροχρόνιου εραστή σας. Φαίνεται ότι αυτό το άτομο δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια του μακριά σας και απολαμβάνεται το κάθε λεπτό αυτής της νέας προσοχής. Ο συχνά εκφοβιστικός Υδροχόος ξεχειλίζει με σιγουριά αυτό το μήνα, καθώς σέξι αστέρια στον Οίκο του πραγματικού σας εαυτού σας βρίσκουν να κρατάτε όλους τους άσους. Στις 12, μπορεί να παρακάμψετε ελαφρώς τους κανόνες. Όλα έχουν να κάνουν με την υπερβολή εκείνη την ημέρα, και ίσως χρειαστεί να διατηρήσετε την ενέργειά σας.

Το ταίρι σας μπορεί να συγκλονιστεί από την ποσότητα φαγητού, ποτού και παιχνιδιού που μπορεί να γεμίσει μια νύχτα. Η Ηλιακή Έκλειψη της 21ης Αυγούστου είναι στον τολμηρό Λέοντα, και μπορεί οι ενδορφίνες σας να έχουν ποτίσει στεροειδή και να δημιουργούν νέα όρια στην σεξουαλικότητά σας. Αν αυτό είναι ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον, μπορεί να αυξηθεί με άλματα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Μπορεί να δώσετε νέα σημασία στη λέξη «αποπλάνηση». Ενθαρρύνετε τα πράγματα για μεγαλύτερες και καλύτερες περιπέτειες στον έρωτα.

ζώδια Ιχθύες

Ο πειρασμός είναι παντού τον Αύγουστο, αλλά μπορεί εσείς να κοιτάζετε προς τα πίσω και να επισκέπτεστε ξανά μια ρομαντική συνάντηση που είναι χαραγμένη στη μνήμη σας. Με μια σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Δωδέκατο Οίκο του παρελθόντος (που ονομάζεται επίσης ο Οίκος του ξεγλιστρήματος), μια παλιά αγάπη μπορεί να επανεμφανιστεί. Ίσως να μην εγκαταλείψατε ποτέ αυτό το άτομο, και με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος λίγες μέρες αργότερα και να ανακατεύει τη νοσταλγία, ίσως η ιδέα της ημιτελούς δουλειάς να είναι στο μυαλό σας. Μπορεί απλώς να θέλετε να βρεθείτε για σεξ συμφιλίωσης ή, στην προκειμένη, για σεξ κάλυψης του χαμένου χρόνου.

Για τους αδέσμευτους Ιχθύες, μια Ηλιακή Έκλειψη στον μεγαλοπρεπή Λέοντα γνωρίζει ότι δεν ψάχνετε για αγάπη, αλλά συμβαίνει ούτως ή άλλως, και νιώθετε ότι είναι η μοίρα που δουλεύει για εσάς. Μια φωνή στο κεφάλι σας φωνάζει να εμπλακείτε στα άτακτα πράγματα που συμβαίνουν και προσπαθείτε να αγνοήσετε αυτή τη φωνή, αλλά δεν σταματάει. Ο Αύγουστος υπόσχεται πολλές ώρες ερωτικών, παιχνιδιάρικων παρεμβολών και πιο δελεαστικές συναντήσεις από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Αυτός ο μήνας σας βρίσκει να εξακολουθείτε να αγωνίζεστε με τη νοσταλγία ή, πιο θετικά, να ερωτεύεστε τρελά αυτή τη νέα και συναρπαστική προοπτική.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτοσκοπιο Αυγουστου 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot