Ζωδια 10-12/03 Σκληρες Αποφασεις και Αντιφασεις

synastria-amoivaia-elksi

Ζωδια 10 Μαρτίου – Ο Ερμής σε Σύνοδο με το Χείρωνα (στους Ιχθύες)

Οι λέξεις μπορούν να πληγώσουν, αλλά μπορούν και να επουλώσουν.

Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει νέα επίγνωση στους τρόπους που πρέπει να επουλωθείτε… και ίσως, επίσης, στους τρόπους που πληγώνετε τον εαυτό σας ή τους άλλους, ειδικά μέσα από τις σκέψεις, τα λόγια και τις συμπεριφορές σας.

 

Μπορεί να αντιληφθείτε ότι βλάπτετε τον εαυτό σας μέσα από αρνητικές σκέψεις ή σκληρή αυτοκριτική. Ή, μπορεί να περιμένετε άκαμπτη τελειότητα από τον εαυτό σας και να ξεχνάτε ότι είστε ένα πολυδιάστατο ον που είναι, από την ανθρώπινη φύση του, ασυνεπές και υποκείμενο σε λάθη.

zodia-taro-45

Η ψυχική σας εστίαση ή η στάση σας μπορεί να έχει μια αιχμή που είναι σκληρή ή μπορεί να αντιμετωπίσετε σκληρές συμπεριφορές από κάποιον άλλο που να σας πληγώσουν, ίσως χωρίς να το κάνει επίτηδες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Οι λέξεις και οι σκέψεις μπορούν να είναι ισχυρά εργαλεία. Με την επανασχεδίαση του μηνύματος ή της κατάστασης με διαφορετικό τρόπο, είναι δυνατόν να μετατρέψετε την πληγή σε θεραπεία και την άγνοια σε σοφία. Για παράδειγμα, μπορεί να βοηθήσει το να εξαλείψετε τις σκέψεις που ξεκινούν με τη φράση «και αν», αποδεχόμενοι ότι τα παράδοξα και οι αντιφάσεις υπάρχουν και ίσως να μην χρειάζεται να επιλυθούν πλήρως για να μπορέσετε να βρείτε μια λειτουργική ισορροπία στο εσωτερικό τους.

Υιοθετώντας μια πιο φιλοσοφική στάση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αποβάλετε κάποια από την πίεση της ανάγκης σας να ταιριάξουν τα πάντα μεταξύ τους τέλεια, γεγονός που μπορεί να αφήσει κάποια περιθώρια για όλους τους εμπλεκόμενους να είναι άνθρωποι.

zwdia-768

Ζωδια 12 Μαρτίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο ( Ιχθύες / Αιγόκερω)

Οι σκέψεις σας, οι ιδέες και η επικοινωνία σας πρέπει να γίνουν δομημένες, ορθολογικές και διακριτικές, αν και αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο να επιτευχθεί. Μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσετε ακόμη πιο σκληρά για να περάσετε το μήνυμά σας τώρα, καθώς οι άλλοι μπορεί να είναι επιφυλακτικοί στις ιδέες σας ή μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με τις βασικές έννοιες.

zwdia-765

Είναι μια εποχή που πρέπει να είστε σαφείς, αντικειμενικοί και ρεαλιστικοί στην επικοινωνία και τη σκέψη σας, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να το κάνετε αυτό χωρίς να υπερβάλετε και να γίνετε άκαμπτοι, αυταρχικοί ή υπερβολικά επιφυλακτικοί. Αν βρείτε τον εαυτό σας να κολλάει σε μια απαισιόδοξη στάση, μπορεί να λυγίζετε υπό το βάρος της μελαγχολίας…

Ή μπορεί να σημαίνει ότι χωνεύετε ορισμένες σκληρές πραγματικότητες και αποφάσεις και ότι νιώθετε τη σοβαρότητα των επιπτώσεων. Αλλά επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνετε τον εαυτό σας και την κατάστασή σας πολύ στα σοβαρά. Εφαρμόζοντας τις καλύτερες προσπάθειές σας μπορεί να είναι μια πολύ παραγωγική εποχή, ειδικά με οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία, τη γραφή, την οργάνωση ή τη λογική.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις