Η ταρώ του ΝΑΙ η ΌΧΙ. Απαντήσεις σε όλα.

taro-egkrateia

     Η ταρώ του ΝΑΙ η ΌΧΙ. Απαντήσεις σε όλα.

 

Η τράπουλα ταρω του ΝΑΙ ή ΌΧΙ, αναφέρεται σε ερωτήσεις που μπορούν να καλυφτούν μόνο από αυτό.  Μια μοιραία επιλογή 3 ή 5 καρτών πάνω στο ερώτημα του Ενδιαφερόμενου δίνει την αλάνθαστη απάντηση. Η θέση και ο συνδυασμός με τις υπόλοιπες κάρτες, δίνουν και τα ποσοστά επιτυχίας του τελικού ΝΑΙ ή ΌΧΙ…. αλλά και το τι υπάρχει γύρω από το τελικό αποτέλεσμα… σαν παράλληλα γεγονότα, χρόνοι, παρασκήνιο, σκέψεις τρίτων, πρόσωπα.

 

Κάθε φορά θέτεται ένα ερώτημα συγκεκριμένο προς την τράπουλα. Ανακατεύονται όλες οι κάρτες και επιλέγονται τα 3 χαρτιά, που θα δώσουν το απόλυτο ΝΑΙ ή ΌΧΙ… και φυσικά η ίδια η ερμηνεία των 3 καρτών ταρώ, για το πως μπορεί να επιτευχθεί το ποθούμενο αποτέλεσμα.

 

Μια εύκολη μέθοδος που μπορεί να λειτουργήσει πολλάκις μέσα στην ημέρα και σε καθημερινή βάση… για τα μικρότερα και τα πιο σημαντικά θέματα.

zodia-taro-45

 

Απαντά σε ερωτήματα τύπου…και όχι μόνο:

 

  • Με αγαπάει πραγματικά?
  • Υπάρχει τρίτο πρόσωπο ανάμεσα μας?
  • Τελικά θα οδηγηθούμε σε οριστικό χωρισμό
  • Θα ξαναείμαστε μαζί με το άτομο που παρελθόντος?
  • Θα πάρει διαζύγιο το προσεχές διάστημα?
  • Μου αντιστοιχεί γάμος με τον σύντροφο μου?
  • Θα καταφέρω να βρω δουλειά σύντομα?
  • Πρέπει να κάνω την αλλαγή στην επιχείρηση μου?
  • Θα πωληθεί μέσα στο επόμενο διάστημα το ακίνητο?

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η συγκεκριμένη μέθοδος άμεσης πρόβλεψης, δίνει ευθείες απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήματα, αισθηματικών, χωρισμού, γάμου, απιστίας,  οικονομικών,  καριέρας, τύχης τκλ. Μετά … το ΝΑΙ ή Όχι, αναλύονται οι παράμετροι και ποιοι είναι οι καλύτεροι εναλλακτικοί τρόποι και ιδανικοί χρόνοι, να προσεγγιστεί το θέμα που απασχολεί τον Ενδιαφερόμενο.

 

Μια απλή και γρήγορη απάντηση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και να οδηγήσει στην επιτυχία, αυτόν του ρωτά για τα μελλούμενα. Οι συμπληρωματικές ερμηνείες των 3 – 5 καρτών, μπορούν να δώσουν και απαντήσεις σε ζητήματα που ακουμπάνε ακόμα και το μακρινό παρελθόν, και πως αυτό ακόμα πιθανόν να επηρεάζει το παρόν.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν επιθυμείτε μια πιο αναλυτική πρόβλεψη για το θέμα που σας απασχολεί,  ζητήστε από τον Συνεργάτη Αστρολόγο – Χαρτομάντη, να σας κάνει το άνοιγμα της συγκεκριμένης τράπουλας του ΝΑΙ ή ΌΧΙ.

zodia-taro-zwdia