Κοσμική Αστρολογια – Αφροδίτη στους Ιχθείς

Κοσμική Αστρολογια – Αφροδίτη στους Ιχθείς

 

Με την κίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθείς, όλοι οι αστρολογικοί παράμετροι επαναπροσδιορίζονται. Σε παγκόσμια επίπεδο πολλές οι πρακτικές αλλαγές που θα συμβούν και αναλόγως, θα δώσουν ώθηση ή θα καθυστερήσουν σημαντικά γεγονότα. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον κάθε έναν πλανήτη-άστρο, διαμορφώνει μια τελείως διαφορετική διάθεση – κίνητρο στο κάθε ζωδιο.

 

Οι όψεις τις Αφροδίτης επηρεάζουν:

Ό Ήλιος: Οι όψεις της Αφροδίτης μέσα στον ζωδιακό οίκο των Ιχθύων, και για όλον τον μήνα του Μαρτίου, επηρεάζει άμεσα τους Κριούς και τους Λέοντες, που θα αντιληφθούν μεγαλύτερα και σπουδαιότερα νοήματα που ακουμπούν την ερωτική τους ζωή, πολύ πιο έντονα και με αφετηρία έναν χωρισμό ή μια σημαντική γνωριμία

zodia-taro-45

Η Σελήνη: Η Αφροδίτη θα διώξει τις γενικότητες και τις ασάφειες από τον μυαλό των απανταχού Αιγόκερων. Η αποτύπωση στην ψυχή σας, άσχημων – πικρών βιωμάτων σιγά – σιγά θα εξαλειφθεί. Οι κοινωνικές σας δομές θα εξαπλωθούν και θα διευρύνουν του ορίζοντες σας.

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ο Δίας: Σημαντικό το διάστημα του τελευταίου δεκαημέρου του Μαρτίου, καθώς θα αλλάξετε κατεύθυνση εσείς οι Τοξότες, με οτιδήποτε ακουμπάει την προσωπική σας ζωή. Οι σπασμωδικές κινήσεις του περιβάλλοντος σας, για να σας κρατήσουν, δεν θα πρέπει να σταθούν εμπόδιο στις επιδιώξεις σας.

Ο Ερμής: Το υποσυνείδητο θα συγκρουστεί με το συναίσθημα και την τετράγωνη λογική. Οι Ζυγοί και οι Δίδυμοι θα πρωτοστατήσουν σε δημιουργικές αλλαγές, που θα ακουμπούν ζητήματα αισθημάτων και οικογένειας. Η τελευταία εβδομάδα θα έχει ανατροπές, που θα έχουν μεγάλο χρονικό αντίκτυπο.

 

Ο Ουρανός: Οι πλειοψηφία των Ταύρων, θα δεχτεί ισχυρά πλήγματα από την Πανσέληνο του Μαρτίου, που θα αφαιρέσουν εξουσίες και συναισθήματα που υπερέβαλαν. Η διαχείριση θα αλλάξει τρόπο, και αυτοί που θα επικρατήσουν είναι αυτοί μόνο που θα έχουν μέτρο και εγκράτεια, στις κινήσεις τους.

Ο Κρόνος: Μοιραίες οι όψεις της Αφροδίτης για όλους Υδροχόους, που θα τολμήσουν την αλλαγή στην προσωπική τους καθημερινότητα. Θα σταθείτε απέναντι σε χαοτικές καταστάσεις του παρελθόντος, και θα κρατήσετε μόνο ότι αξίζει. Στο στόχαστρο φιλίες – έρωτες και συνεργάτες.

 

tarw-taro-xartomanteiaταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο Ποσειδώνας: Στην κορυφή του μετασχηματισμού των απόψεων και των προσωπικών κριτηρίων θα βρεθούν οι Ιχθείς με τους Σκορπιούς, που σίγουρα θα δυσκολευτούν, να υιοθετήσουν αυτό το νέο μοντέλο ζωής. Η επαφή με το τετριμμένο παρελθόν, θα τερματιστεί.

zodia-taro-zwdia

Ο Άρης: Οι Παρθένοι και οι Κριοί, θα δεχτούν τις μεγαλύτερες επωφέλειες από τις όψεις Αφροδίτης –Άρη, όπου και θα καταλάβουν την ψυχική τους δυναμική, μπροστά στα χρόνια προβλήματα όλων των ειδών. Η αβεβαιότητα θα υποχωρήσει και οι τελευταίες ημέρες (28-31), του Μαρτίου, θα δυναμιτίσουν σχέσεις, που απλά δεν είναι πλέον υποφερτές.