Κρυσταλλομαντεία μόνο για Ερωτευμένους!

Κρυσταλλομαντεία μόνο για Ερωτευμένους!

Τα μυστικά της αγάπης μπορούν να αποκαλυφθούν και να διαβαστούν μέσα από την μαντική τέχνη της Κρυσταλλομαντείας…. αυτή την “γυάλινη μπάλα”!

Προβλέψεις για όλα τα ζωδια, για τις επόμενες 7-10 ημέρες:

 

Κριός + Λέων + Τοξότης :
Οι σχέσεις σας, θα τροποποιηθούν, σε όλα τα επίπεδα. Έχει έρθει η ώρα για να μιλήσουν οι άλλοι σε εσάς … και να σας πείσουν για τα αληθινά τους συναισθήματα. Πολλοί θα προσφέρουν μέχρι και προτάσεις γάμου / συμπόρευσης και άλλα ακόμη. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, είναι κοντά, στο να δεχτούν έντονη πολιορκία από μια νέα προσωπικότητα κύρους. Ο οικονομικός σας τομέας, θα ανθίσει και θα σας κάνει να βρείτε την σταθερότητα σας.
Ερωτική ένταση : *** / **

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ταύρος + Παρθένος + Αιγόκερως :
Εσείς και οι ερωτικές σας αγωνίες, σας δείχνουν κουρασμένους και μόνιμα σε μια κατάσταση νευρικότητας. Αυτό όμως είναι και κάτι που θα πρέπει να τερματίσετε… και θα το κάνετε. Σε μελλοντικές συζητήσεις, που θα έχετε με τον άνθρωπο σας θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και η αγάπη να είναι και πάλι ο μεταξύ σας συνδετικός κρίκος. Κινηθείτε καλύτερα μέσα από την διπλωματική σας συμπεριφορά και λόγο. Οικονομικές εξελίξεις σας δικαιώνουν.
Ερωτική ένταση : ***/*

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δίδυμοι + Ζυγός + Υδροχόος :
Εσείς έχετε πολλές απορίες για το παρελθόν του συντρόφου σας, που κατά καιρούς σας εμφανίζεται και σας αναστατώνει. Αυτό και με την πρακτική πρωτοβουλία του ανθρώπου σας, θα παύσει και σίγουρα δεν θα το ξαναβρείτε μπροστά σας. Οι σύντροφοι, που είχαν χωρίσει, μέσα στις επόμενες 1 – 2 εβδομάδες, θα έχουν επικοινωνήσει – συναντηθεί και οι ευκαιρίες για επανασύνδεση… θα είναι πολλές. Σίγουρα σε όλα αυτά, τα χρήματα και η οικονομική άνεση, θα παίξουν σημαντικό ρόλο.
Ερωτική ένταση : *** / **

Καρκίνος + Σκορπιός + Ιχθείς :
Ο σκοπός σας είναι να ξαναζεστάνετε το κλίμα, μέσα στον ερωτικό σας δεσμό και επιτέλους να περάσετε το υπόλοιπο σας Καλοκαίρι, ήρεμα και αγαπημένα με το άτομο που επιθυμείτε. Αυτό είναι και κάτι που το αναζητά υποσυνείδητα και ο σύντροφος σας, που είναι απασχολημένος εδώ και καιρό με ζητήματα πρακτικά – οικονομικά. Αν υπάρχουν από πλευράς σας, διπλές καταστάσεις, φροντίστε άμεσα να τις ξεκαθαρίσετε. Υποψίες ήδη έχουν δημιουργηθεί.
Ερωτική ένταση : ****/*

zwdia