Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 07/07 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι εκπλήξεις που σας πλησιάζουν θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Αυτό έχει να κάνει με την ερωτική εξομολόγηση … κάποιου φίλου ή συνεργάτη σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Οι σχέσεις που έχουν πια λήξη πια, δεν θα πρέπει να σας απασχολούν. Οι καλοκαιρινές σας μέρες είναι εκπληκτικές και αυτό δεν θα σταματήσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Υπάρχουν πολλά και αναπάντητα ερωτήματα στο μυαλό σας και το μόνο που σας λείπει, είναι οι απαντήσεις, από τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Αυτό το Σαβ/Κο, θα έχει κάτι διαφορετικό. Οι μέρες που πλησιάζουν, θα σας φέρουν μπροστά σε καταστάσεις που θυμίζουν τα παλιά!
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Δεν έχετε πολλά να κάνετε. Το ταίρι σας, σας ζητά λίγο χρόνο έτσι ώστε να λυθεί από τις καταστάσεις του παρελθόντος, και να έρθει πιο κοντά σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Μπορεί να έχετε απομακρυνθεί – τσακωθεί με τον άνθρωπο σας, αυτές τις ημέρες, αλλά από την νέα εβδομάδα θα υπάρξουν θετικές επικοινωνίες – συμφιλίωση.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Δυσκολεύεστε να μιλήσετε πιο ανοιχτά… για όλα αυτά που σας ενοχλούν στον δεσμό σας. Ωστόσο, το καλύτερο θα ήταν να ανοιχτείτε περισσότερο.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Δεν ξέρετε και εσείς τι να κάνετε με αυτό τον δύσκολο άνθρωπο που αγαπάτε. Όπως και να έχουν τα πράματα, αυτό το Καλοκαίρι θα αλλάξουν πολλά, προς το καλύτερο.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είσαστε στο ερωτικό στόχαστρο δύο ατόμων, ίσως και οι δύο από τον εργασιακό σας κύκλο. Σας περιμένουν αποκαλύψεις που θα σας εκπλήξουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Μην κρίνετε συνέχεια τον άνθρωπο σας, γιατί δείχνει να έχει πραγματικά κουραστεί. Οργανώστε τα καλοκαιρινά σας σχέδια, και όλα θα λυθούν από μόνα τους.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Υπάρχει μια ξεχωριστή προσωπικότητα που σας κοιτά με ερωτευμένα μάτια. Το ξέρετε αυτό. Να είστε σε μια εγρήγορση καθώς, θα σας κάνει ανακοινώσεις για τους δύο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Οι ματιές που ανταλλάσετε με το εν λόγω πρόσωπο, είναι μόνο ερωτικές. Μέσα στην νέα εβδομάδα… θα έχετε τα πλησιάσματα και τις ανάλογες προτάσεις από την άλλη πλευρά.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia - love