ζωδια για ελεύθερους 07/07 Παρασκευή

agapiste-ton-eayto-sas

ζωδια για ελεύθερους 07/07 Παρασκευή

ζωδια Κριος
Δεν ξέρουμε αν είναι για καλό ή για κακό, αλλά η ερωτική σας ζωή δεν έχει σχέση με καμία γλυκανάλατη σειρά στην τηλεόραση: δεν υπάρχει μουσική επένδυση, ούτε κάποια τυποποιημένη κατάληξη. Αντ’ αυτού, η κατάσταση είναι πολύ πιο ρεαλιστική, συγκινητική και σίγουρα πιο περίπλοκη από κάτι τέτοιο.

ζωδια Ταυρος
Μια παλιά ερωτική σχέση έρχεται ξανά στην επιφάνεια όταν δεν το περιμένετε. Θέλετε να ανταποκριθείτε αυθόρμητα. Μην το κάνετε. Αντ’ αυτού, κινηθείτε αργά και προσεκτικά. Δεν θέλετε να ξανακάνετε τα ίδια λάθη.

 

ζωδια Διδυμοι
Μάθετε να διακρίνετε τη διαφορά ανάμεσα στο ερωτικό ενδιαφέρον με κάποια αληθινή προοπτική, από κάποιον που απλώς θέλει κάτι από εσάς. Έχετε το δικαίωμα να προστατέψετε τον εαυτό σας, ειδικά αν το εσωτερικό σας ραντάρ σας προειδοποιεί για κάποιο συγκεκριμένο άτομο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Στις μέρες μας η ευγένεια είναι υπερεκτιμημένη. Εσείς όμως ευχαριστήστε τα άτομα που κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, από τον ταμία της τράπεζας μέχρι το άτομο που σας κρατάει ανοικτή την πόρτα του ασανσέρ στη δουλειά σας. Οι ευγενικοί σας τρόποι προκαλούν ερωτικό ενδιαφέρον.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Κάποιες χειρονομίες είναι αμφίσημες και η προσοχή που λαμβάνετε δεν μοιάζει να είναι ειλικρινής, αλλά εσείς να επιμείνετε. Μερικές φορές χρειάζεται να αναπτυχθεί η επιθυμία που έχετε για κάτι/κάποιον, προκειμένου να αποφασίσετε να προχωρήσετε. Να είστε εστιασμένοι στο μέλλον.

ζωδια Παρθενος
Ήρθε η ώρα να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας σε ό,τι αφορά τον τρόπο που χειρίζεστε τα ερωτικά σας. Και γιατί δεν αλλάζετε εκ βάθρων τα πράγματα; Το σύμπαν ευνοεί τις τολμηρές πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες για νέα ξεκινήματα. Προχωρήστε!

ζωδια Ζυγος
Μήπως έχετε την αίσθηση ότι αυτό το άτομο σας τα γυρίζει συνεχώς; Το ένστικτό σας είναι σωστό. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους αρέσει μόνο να παίζουν. Αν αυτό εσάς δεν σας ενδιαφέρει, ήρθε η ώρα να ξεκόψετε από αυτούς.

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιος
Έχετε βαρεθεί να είστε μόνοι; Είναι απολύτως κατανοητό. Απλά να θυμάστε ότι και τα ζευγάρια πολλές φορές βαριούνται στη σχέση τους. Βγείτε έξω και κάντε κάτι καλό για τον εαυτό σας. Κάντε ένα μασάζ ή αγοράστε κάτι υπέροχο μόνο για εσάς.

ζωδια Τοξοτης
Η ερωτική σας ζωή παίρνει τα πάνω της. Νέες επαφές φέρνουν νέες ερωτικές ευκαιρίες – και αυτές οι τολμηρές κινήσεις ενεργοποιούν τόση ενέργεια που είναι αδύνατον να διακοπεί. Όλες αυτές οι επιλογές κάνουν το ερωτικό σας μέλλον να μοιάζει ιδιαίτερα λαμπερό!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Αιγοκερως
Έχετε την τάση να κάνετε ενδιαφέρουσες επιλογές στον ερωτικό τομέα. Είναι πολύ νωρίς για να τις χαρακτηρίσετε λάθος ή σωστές, οπότε σταματήστε να τιμωρείτε τον εαυτό σας με τα φαντάσματα των προηγούμενων κακών ραντεβού. Εντάξει;

ζωδια Υδροχοος
Εσείς και ένα φιλικό σας άτομο ενδιαφέρεστε ερωτικά για το ίδιο πρόσωπο. Μπορείτε να αποφύγετε τις καταστάσεις που παραπέμπουν σε σαπουνόπερα πολύ εύκολα, αν μιλήσετε ανοικτά για αυτό μεταξύ σας. Μπορεί αρχικά να μην είναι εύκολο, αλλά στην πορεία θα γίνει ευκολότερο.

ζωδια Ιχθυες
Είναι επικίνδυνο να υποθέτετε ότι το τελευταίο σας ερωτικό ενδιαφέρον θα γνωρίζει ενστικτωδώς τι υπάρχει στο μυαλό σας και τι θέλετε. Ήρθε η ώρα να επιδείξετε υπευθυνότητα, για να μπορέσετε να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες.

 

zwdia shmera