Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017 Β

erwtiko-wroskopio-kalokairi-2014-zwdia

Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017 

καλοκαίρι λέων

Το φετινό καλοκαίρι σας αναμένει ένα σημαντικό γεγονός, που θα σχετίζεται με έναν άντρα του στενού σας κύκλου – οικογενειακού ή φιλικού. Μπορεί να αφορά κάποια ιδιαίτερη επέτειό του, τις σπουδές του, την αφυπηρέτησή του, ίσως και το γάμο του. Επίσης θα σας απασχολήσει σοβαρά ένα παιδί, σε σχέση με κάποιες αλλαγές που επίκεινται στη ζωή του – με τη μαθησιακή του πορεία ή την υγεία του. Το βέβαιο είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε επί αυτού, αντιθέτως είναι μια συγκυρία που θα σας χαροποιήσει.

Το καλοκαίρι του 2017 θα σας ανακουφίσει αρκετά από οικονομικής πλευράς, καθώς θα φτάσουν στα χέρια σας χρήματα που δεν τα περιμένατε. Ίσως αυτό το ενέχει μια κληρονομιά ή την είσπραξη χρημάτων που είχατε ξεχάσει. Πάντως μέχρι και το τέλος Αυγούστου θα προκληθεί μια ένταση για τα οικονομικά σας, που θα επιφέρει διαφωνίες ή διαμάχες από τρίτους.

zodia-taro-45

 

Ενδιαφέρουσες θα είναι οι ρομαντικές εξελίξεις αυτή την περίοδο, ειδικά για τους ελεύθερους Λέοντες. Ίσως να συναντήσετε το επόμενο ταίρι σας στη διάρκεια ενός ταξιδιού που θα κάνετε εσείς, είτε το άλλο μέλος να έρθει να σας συναντήσει.

Το μόνο που θα σας κουράσει κάπως αυτή την εποχή, θα είναι ένα συγκεκριμένο άτομο που θα σας αναστατώνει και θα προκαλέσει τα όριά σας. Μπορεί να μην εκπληρώσει τις υποσχέσεις του, να προβεί σε εσκεμμένες προσβολές, να σας πληγώσει ή να προδώσει τις ελπίδες σας. Όμως εσείς να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας το δεδομένο ότι η πρόοδος που θα σημειώσετε το φετινό καλοκαίρι, θα στεφθεί με επιτυχία και θα είναι για το καλό σας – ασχέτως των συγκυριών.

zwdia

καλοκαίρι παρθένος

Μια γλυκιά αναμονή και χαρά σηματοδοτεί το φετινό καλοκαίρι για τους περισσότερους Παρθένους, που σχετίζεται με ένα κορίτσι του στενού σας περιβάλλοντος. Αυτό μπορεί να αφορά τη γέννηση, τον αρραβώνα ή το γάμο μιας κόρης ή εγγονής ή άλλου θηλυκού μέλους της οικογένειάς σας. Αυτή την περίοδο θα υπάρξει μία ακόμη σημαντική συνάθροιση όλης της οικογένειάς σας, για να τιμηθεί ένα άτομο που δεν είναι πλέον στη ζωή. Με αυτές τις αφορμές, ενδέχεται να φιλοξενήσετε κόσμο στο σπίτι σας ή να κάνετε εσείς ανάλογες μετακινήσεις και επισκέψεις.

Μέχρι και το τέλος Αυγούστου προβλέπεται να προκύψουν κάποια θέματα οικονομικής φύσεως, από αλόγιστη σπατάλη σε μη σημαντικά πράγματα ή λόγω απρόβλεπτων λογαριασμών. Αν επιλέξετε αυτή την εποχή για να χειριστείτε κάποιο πρόβλημα με ένα ακίνητο, με τη συμμετοχή ατόμων εκτός του στενού σας κύκλου, να έχετε υπόψιν σας ότι οι βιαστικές δράσεις και αποφάσεις δεν θα είναι προς όφελός σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να καταλήξουν και σε απώλειες από πλευράς σας. Από την άλλη πλευρά όμως, το καλοκαίρι του 2017 σας επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις οικονομικής φύσεως! Αυτές θα προέλθουν από την είσπραξη χρημάτων, μια νέα επαγγελματική συμφωνία ή την υπογραφή εγγράφων.

Το πιο σημαντικό κομμάτι αυτή την περίοδο, θα είναι η προσωπική σας ζωή. Θα υπάρξουν εντάσεις και προστριβές με το ταίρι σας, γιατί θα χαθεί η εμπιστοσύνη, δεν θα τηρηθούν υποσχέσεις ή θα υπάρχει αβεβαιότητα για το μέλλον της σχέσης σας. Τα ίδια τα γεγονότα θα είναι αυτά που θα σας αναγκάσουν να επιφέρετε την τάξη και την ισορροπία με το έτερό ήμισύ σας. Κάποια ευκαιρία που χάσατε στο παρελθόν, τώρα θα επανέλθει στο προσκήνιο και θα καταφέρετε να την πραγματώσετε με μεγάλη προθυμία. Μην διστάσετε ακόμη και να ρισκάρετε επί αυτού, γιατί θα αποβεί προς όφελός σας!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

καλοκαίρι ζυγός

Το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται να είναι σημαντικό για τους περισσότερους Ζυγούς. Θα επικεντρωθείτε περισσότερο στο να αναλογιστείτε όσα σας προβληματίζουν και σας ταλαιπωρούν μέσα σας, παρά σε όσα τεκταίνονται στην καθημερινότητά σας. Αναζητήστε και εντοπίστε εκείνα τα στοιχεία που σας ηρεμούν και σας χαλαρώνουν, για να επιφέρετε τη γαλήνη στη ζωή σας.

Η περίοδος αυτή θα εξελιχθεί εξαιρετικά για τα επαγγελματικά σας. Όχι μόνο θα αυξηθούν τα εισοδήματά σας αλλά θα πάρετε και μεγάλη ικανοποίηση από την ποσότητα και την ποιότητα της εργασίας που θα παράγετε! Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή θα είναι μια μόνιμη πηγή εισοδήματος και ευημερίας για το σπιτικό σας.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Το καλοκαίρι του 2017 επιφυλάσσει πολλές νέες γνωριμίες για όλους τους Ζυγούς, με ιδιαίτερα ευνοημένους τους άντρες του ζωδίου. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη ρομαντική αρένα, γιατί κάθε όμορφο χαμόγελο δεν κρύβει μια καλή ψυχή πίσω του… Ας είστε λίγο επιφυλακτικοί μέχρι να κατασταλάξετε στην ποιότητα και τα κίνητρα του κάθε ατόμου, προκειμένου να αποφύγετε προβλήματα και διλήμματα.

Αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσει ένα νεαρό άτομο που ζει μακριά σας, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων στην υγεία του, τα προσωπικά ή τα επαγγελματικά του θέματα. Επίσης προβλέπεται ένα σημαντικό γεγονός μέσα στο σπίτι σας, που θα ενέχει μια νεαρή γυναίκα. Το πιο πιθανό είναι να αφορά τον αρραβώνα ή το γάμο της, είτε τη μετοίκισή της για σπουδές ή εργασία.

Οι περισσότεροι Ζυγοί μέχρι και το τέλος Αυγούστου θα νιώσετε καλά για μια απόφαση του παρελθόντος, ακόμη κι αν σας απέφερε κάποια αποτυχία ή απώλεια. Θα συνειδητοποιήσετε ότι το σφάλμα ήταν δικό σας, γιατί τα πάντα συμβαίνουν τη στιγμή που πρέπει και όχι με βάση τις δικές σας επιθυμίες.

καλοκαίρι σκορπιός

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο για όλους τους Σκορπιούς, καθώς θα επιφέρει οικονομική σταθερότητα στη ζωή σας. Θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να διευθετήσετε προς όφελός σας μια οικονομική διαφωνία. Ενδέχεται ωστόσο, ακόμη και αυτή η ευημερία να μην είναι αρκετή για τον τρόπο που έχετε επιλέξει να ζείτε, γι’ αυτό είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και ρυθμίσεις στις πρακτικές σας. Οι άντρες Σκορπιοί θα προβείτε σε μια σημαντική – αν και δαπανηρή – αγορά ή αλλαγή στη ζωή σας, που θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

Οι γυναίκες Σκορπιοί θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, τόσο για την ανατροφή τους όσο και για τη μόρφωσή τους. Ίσως μάλιστα να κάνετε μαζί κάποια ταξίδια ή μετακινήσεις, για να επιλέξετε εκπαιδευτικά ιδρύματα ή κέντρα απασχόλησής τους.

Μέχρι και το τέλος Αυγούστου, οι περισσότεροι θα έχετε μεγάλες προσδοκίες από μια γυναίκα του στενού σας κύκλου. Αυτές θα σχετίζονται με κάποια βοήθεια που αναμένετε από πλευράς της, είτε την εκπλήρωση ενός σημαντικού γεγονότος στη δική της ζωή. Παράλληλα, αυτή την περίοδο θα μάθετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις για ένα φιλικό σας άτομο. Είναι πιθανό να συμβάλετε στην αλλαγή κατοικίας ή εργασίας του, είτε την εξέλιξη μιας νομικής του υπόθεσης. Δεν αποκλείεται η αλλαγή στη ζωή του εν λόγω ατόμου, να σχετίζεται με έναν χωρισμό.

Το καλοκαίρι του 2017 οι γυναίκες Σκορπιοί θα συνειδητοποιήσουν ότι λίγα πράγματα εξαρτώνται από τις προσωπικές τους δράσεις. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να αφήσετε τα θέματά σας να εξελιχθούν φυσικά, χωρίς να πιέζετε τις καταστάσεις σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia