Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Απριλιου Β

astrologia-eksagwno-ari-ermi

αστρολογια ωροσκοπιο Απριλιου 2017

ζώδια Ζυγός

Στις 10 Απριλίου η Πανσέληνος στο Ζυγό ωθεί τα προηγούμενα όρια και αυτή η νύχτα θα μπορούσε να είναι η στιγμή που περιμένατε. Δεν έχει σημασία τι είναι αυτό που κάνετε – μια αθώα βόλτα στο πάρκο, ένα μεγάλο, αισθησιακό τηλεφώνημα ή μια ρομαντική ταινία που και οι δύο απολαμβάνετε – το κλίμα είναι καυτό.

Για τους αδέσμευτους, οποιοδήποτε από τα παλιά σας ειδύλλια θα χαιρόταν να βρεθεί πάλι μαζί σας αν απλά σηκώνατε το τηλέφωνο. Με τον Ερμή ανάδρομο υπάρχει κάποιος που θα είναι στο κατώφλι σας σχεδόν αμέσως.

zodia-taro-45

 

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη γυρίζει στην κανονική της πορεία στις 15 Απριλίου, και εκείνο το βράδυ η επιλογή είναι δική σας για το αν οι σπίθες θα ανάψουν απαλά το δεσμό που μοιράζεστε ή θα κάψουν τα δάχτυλά σας. Είναι στο χέρι σας να βάλετε τη σφραγίδα της έγκρισης στο πόσο μακριά θα πάτε οι δυο σας. Θα μπορούσε να υπάρξει μια καθοριστική στιγμή κατά ή στις 26 Απριλίου.

Αν θέλετε να είστε εσείς αυτοί που κάνουν το κάτι καθοριστικό, τότε πάρτε την πρωτοβουλία. Για εσάς, η αγάπη είναι στην παρούσα στιγμή και τα συναισθήματα τρέχουν μακριά μαζί με τους αδέσμευτους Ζυγούς αυτό το μήνα. Πρόκειται για ένα μήνα παιχνιδιάρικου έρωτα και όχι για έναν πραγματικής δέσμευσης.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια Σκορπιός

Για τους πονηρούς Σκορπιούς η μυστικότητα είναι τρόπος ζωής. Αν η κάλυψή σας χαλάσει κάτω από το τέταρτο της Σελήνης της 3ης Απριλίου θα πρέπει να ανασυνταχθείτε για να κρατήσετε αυτή τη σχέση καυτή. Εάν ψάχνατε για κάποιο είδος σεξουαλικής ανανέωσης ή αλλαγής στις ρομαντικές συνήθειες, αυτή μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή, αν και δεν θα συμβεί εύκολα τώρα. Ο Κρόνος και ο Ερμής γυρίζουν ανάδρομοι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου και θα επιβραδύνουν τη διαδικασία. Η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 10 Απριλίου είναι η ευκαιρία που ψάχνατε για να χαλαρώσετε και να πάρετε μερικά από τα χαρακτηριστικά των πιο επιθετικών φίλων σας.

Το απροκάλυπτο πάθος που αποπνέετε κάνει το μήνα ενδιαφέρον. Ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο στις 19 Απριλίου για να αυξήσει την καυτή γοητεία σας και, ως συνήθως, είναι εύκολο για σας να ερωτευτείτε μόνο και μόνο για τα συναισθήματα που προκαλούνται. Δεν είστε ποτέ χωρίς ταίρι, αλλά η Νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου θα μπορούσε να στείλει ένα ηλεκτρομαγνητικό φορτίο μέσα από τη σπονδυλική στήλη σας με ένα σέξι βλέμμα και μόνο. Ο κοσμικός άνεμος του Απριλίου θα σας παρασύρει εύκολα σε αυτό που θα μπορούσε να είναι μια εκκεντρική και ώριμη νέα σύνδεση, αρκετά διαφορετική από τη συνηθισμένη φυσική πλευρά σας πρώτα, συναισθήματα αργότερα.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζώδια Τοξότης

Ο μήνας ξεκινά με την αίσθηση ότι οι δυο σας είστε ασυγχρόνιστοι. Κάποιος (πιθανότατα εσείς, Τοξότες) χάνει την ψυχραιμία του/της και οι σπίθες μπορεί να είναι τόσο καυτές που να τσουρουφλίζουν. Αλλά ποτέ δεν μένετε θυμωμένοι για πολύ. Η αγάπη θα μπορούσε να ανάψει εύκολα σε μια μέρα σαν κι αυτή – μια μικρή φωνή μπορεί να παροτρύνει να κάνετε κάτι παράτολμο.

Ο κόσμος είναι γεμάτος με πειρασμό, αλλά περιμέντε μέχρι να είστε πραγματικά τρελαμένοι για να δαγκώσετε το μήλο. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στις 15 Απριλίου. Παίζετε τυχερά παιχνίδια στην αγάπη; Αν ναι, είστε σε θέση νίκης. Έχετε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση και πριν και σας είναι γνωστή. Για την ακρίβεια είναι τόσο άνετη που όταν τελειώσει η μέρα μπορεί να αισθανθείτε κάποια λύπη που δεν ωθήσατε τα σημερινά όρια. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου θα μπορούσε να σας βρει να λαχταράτε περισσότερο χρόνο και οικειότητα μαζί, και δεν θα υποχωρήσει το συναίσθημα μέχρι να πάρετε αυτό που θέλετε. Αυτή είναι μια εποχή που μπορείτε να πείτε το πιο ερωτικό παραμύθι με ευκολία και να πείσετε το ταίρι σας να παίξει το σενάριο μαζί σας.

ζώδια Αιγόκερως

Πόσοι πληγωμένοι εραστές χρειάζονται για να νιώσει ένα Αιγόκερως ότι τον χρειάζονται; Κατά καιρούς, φαίνεται ότι είναι πολύ πιο εύκολο για σας να προσελκύσετε όσους έχουν πληγωθεί στο παρελθόν. Αν και έχετε ένα δίχτυ ασφαλείας γύρω από τα συναισθήματά σας στις 2 Απριλίου, όταν η Αφροδίτη μπει στους Ιχθύες, μπορεί να είστε πιο ευάλωτοι απ’ ότι συνήθως. Ο Κρόνος και ο Ερμής γυρίζουν ανάδρομοι κατά τη διάρκεια της ίδιας εβδομάδας. Με κάποιο τρόπο το δίχτυ χαλαρώνει και η ευαίσθητη και αισθησιακή φύση σας μένει εκτεθειμένη. Είτε το άλλο σας μισό είτε ένα νέο πρόσωπο έχει τραβήξει τη προσοχή σας και τα ερωτικά συναισθήματα εντείνονται και ψάχνετε παιχνιδιάρικους τρόπους για να δείξετε σε αυτό το πρόσωπο τι έχετε στο μυαλό σας για την κρεβατοκάμαρα.

Μέχρι τη στιγμή της Πανσελήνου στο Ζυγό, στις 10 Απριλίου, μπορεί να θέλετε να προσθέσετε ένα νέο τέχνασμα και να επεκτείνετε την αίσθηση του ρομαντισμού στο παιχνίδι σας με την ίδια ζωντάνια που φέρετε στην επαγγελματική σας ζωή. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες γυρίζει στην κανονική της πορεία στις 15 Απριλίου, και για εσάς που αισθάνεστε τόσο βαθιά μπορεί να φανεί σαν κεραυνός στο παρασκήνιο. Είναι απλά το χτύπημα της δικής σας καρδιάς. Η 26η Απριλίου φέρνει μια Νέα Σελήνη στον Ταύρο και ένα σημείο καμπής. Μπορεί να είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε ξανά.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-765

ζώδια Υδροχόος

Με την ένταση του ανάδρομου Κρόνου και του Ερμή στις αρχές αυτού του μήνα, ένα θέμα που κρέμεται πάνω από το κεφάλι σας κραυγάζει για να επιλυθεί. Δεν υπάρχει τίποτα σαν την Πανσέληνο, ειδικά στον διπλωματικό Ζυγό, για να φέρει το θέμα στο μυαλό, με τη βοήθεια του δικού σας στυλ της αυθάδους ερωτικής φλυαρίας. Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στις ή γύρω στις 10 Απριλίου και σηματοδοτούν την έναρξη εβδομάδων μέσα σε πειράγματα, μοναχικά ραντεβού για δύο, και αυτές τις μεγάλες νύχτες ερωτικού παιχνιδιού που σας αρέσουν τόσο πολύ. Η ώρα του παιχνιδιού δεν τελειώνει ποτέ για τους Υδροχόους και αυτό είναι ένα ξεχωριστό μέρος της γοητείας σας.

Μετά την καυτή και βαριά Πανσέληνο, η ευαισθησία και τα βαθιά συναισθήματα που δώσατε στο ταίρι σας φέρνουν αποτελέσματα. Πάντα εκπέμπετε μια στάση χαλαρότητας, είστε αυτοί που ξέφυγαν στις καρδιές πολλών και θα συνεχίσετε να είστε ο ευσεβής πόθος που θα θυμούνται. Η Νέα Σελήνη της 26η του Απρίλη αναδεικνύει κάποια παράτολμη συμπεριφορά, αλλά αυτό φαίνεται να είναι το μόνο τονωτικό που χρειάζεται. Ας το παραδεχτούμε, Υδροχόοι, σας αρέσει να είστε ερωτευμένοι, και ακόμα και αν αυτό γίνεται με έναν εκκεντρικό τρόπο, ανοίγει το δρόμο προς το καυτό σεξ που λαχταράτε.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Ιχθύες

Τιμωρείτε τον εαυτό σας για αυτά που πιστεύετε ότι ήταν λάθη κρίσεως, Ιχθύες. Αυτό το μήνα μπορεί να ελπίζετε να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα από αυτά τα δήθεν ρομαντικά λάθη και να ανακαλύψετε αν είναι δυνατό να αναβιώσετε μια σχέση που κηρύχθηκε νεκρή πριν από λίγο καιρό. Τα ίχνη πικάντικου δολώματος που αφήνετε είναι πολύ δελεαστικά για να μπορέσει η παλιά σας φλόγα να αντισταθεί, ειδικά καθώς η Αφροδίτη περνά στους ρομαντικούς Ιχθύες στις 2 Απριλίου. Έχετε ήδη χαθεί σε αυτή την ερωτική υπόθεση και φέρνετε μια επείγουσα κατάσταση ζωής ή θανάτου στη σχέση. Αλλά περιμέντε.

Είναι πολύ πιθανό όταν η όλη υπόθεση αρχίζει να γίνεται πολύ καυτή να αρχίσετε να θυμάστε τι ήταν αυτό που σας ξενέρωσε εξ αρχής και να εξετάζετε την προοπτική της εξόδου και πάλι; Μην φύγετε ακόμα όμως, καθώς ο κυβερνήτης σας, Ποσειδώνας, μπορεί απλά να σας μπερδεύει, όπως του αρέσει να κάνει. Όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος, στις 9 Απριλίου, θα διεγείρει μια λαχτάρα για αυτό που ήταν. Μπορεί να περπατάτε μέσα σε μια ερωτική ζάλη για το υπόλοιπο του μήνα. Οι Ιχθύες που βρίσκονται σε σχέση αισθάνονται την ίδια ένταση. Θα βομβαρδίζετε τον εραστή σας με λεπτομερή μηνύματα για να σηκώσετε τη θερμοκρασία αυτής της σχέσης. Η Νέα Σελήνη της 26η του Απρίλη χαμόγελα και στους δυο σας και σας υπόσχεται ότι η άνοιξη θα φέρει πληθώρα καυτού έρωτα στο δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66