Μεγαλο Ωροσκοπιο Εκλειψη Ηλιου 26/02 Β

Ωροσκοπιο Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

Ωροσκόπιο Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Καταστάσεις βυθισμένες από το βάρος της ιστορίας τους μπορούν να αυξήσουν την απογοήτευση σας, δελεάζοντας σας να απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς του παρελθόντος. Παρά το γεγονός ότι η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες ταρακουνά τον 7ο Οίκο σας, των σχέσεων, δεν θα πρέπει αναγκαστικά να τελειώσετε μια σχέση για να μπορέσετε να αντιδράσετε στον έλεγχο κάποιου άλλου.

Παρά ταύτα, είναι μια επιλογή έσχατης ανάγκης. Δυστυχώς, οι σπασμωδικές αντιδράσεις σε μακροχρόνια προβλήματα μπορεί να μην οδηγήσουν σε ικανοποιητικές λύσεις. Κόψτε ταχύτητα αλλά μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια.

zodia-taro-45

 

Ωροσκόπιο Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Μια απροσδόκητη αλλαγή στη δυναμική μιας σχέσης μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σας με εκπληκτικό τρόπο. Η Ηλιακή Έκλειψη της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες κλονίζει την ενέργεια του 6ου Οίκου σας, της καθημερινής ρουτίνας, υποδεικνύοντας ότι μπορεί να πρέπει να συμβεί μια αναθεώρηση στον τρόπο ζωής σας.

Οι παλιές συνήθειες που σας κρατούν δεμένους σε ένα άνετο τέλμα έρχονται στο προσκήνιο, φωτίζοντας την ανάγκη για υγιεινές εναλλακτικές. Μια ξαφνική στροφή της μοίρας μπορεί να είναι μια πραγματική ευλογία μεταμφιεσμένη. Ενθουσιαστείτε αν ο κόσμος σας αρχίσει ξαφνικά να αλλάζει, επειδή το μέλλον είναι δικό σας για να το δημιουργήσετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ωροσκόπιο Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Μπορεί να θέλετε να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας ανάγκες σε σχέση με τους γύρω σας. Μια συμπονετική Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες σκιάζει τον 5ο Οίκο σας, της διασκέδασης, αποκρύπτοντας προσωρινά το δρόμο σας προς την ικανοποίηση. Ψάχνετε τον αυθορμητισμό, αλλά δεν θέλετε να ανατρέψετε το status quo. Ευτυχώς, μπορείτε πιθανώς να αποκαταστήσετε ακόμα και τις πιο εξωφρενικές συμπεριφορές, καθώς το να ταρακουνήσετε το πλοίο δεν θα το ανατρέψει αναγκαστικά. Παρ’ όλα αυτά, το παιχνιδιάρικο και ρομαντικό σας πνεύμα εξαπολύεται, εμπνέοντας σας να φυτέψετε τους σπόρους της χαράς όπου κι αν πάτε.

Ωροσκόπιο Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι φλόγες του πάθους ανάβουν, θέτοντας τις βάσεις για μεγάλες αλλαγές στο σπίτι. Μπορεί να μην σας πάρει πολύ να ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας, επειδή ο καταφερτζής Άρης συγκρούετε με τον αντισυμβατικό Ουρανό, προκαλώντας παρορμητική συμπεριφορά. Εν τω μεταξύ, η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες ταράζει τα συναισθηματικά νερά στον 4ο Οίκο σας, του σπιτιού, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία να θεραπεύσετε μια παλιά οικογενειακή πληγή ή να επιδιορθώσετε μια εγχώρια διαμάχη. Αλλά δεν είναι αρκετό να φαντάζεστε μια βελτίωση, θα πρέπει, επίσης, να δεσμευτείτε να βάλετε το σχέδιό σας σε δράση. Ζήστε λιγότερο από συνήθεια και περισσότερο από πρόθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ψυχικά κανάλια ανοίγουν για σας, επιτρέποντάς σας να καταλάβετε πράγματα που μπορεί να μην ήσασταν σε θέση να εξηγήσετε διαφορετικά. Τα μυστικιστικά δώρα της Ηλιακής Έκλειψης με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες συμβαίνει στον 3ο Οίκο σας, του άμεσου περιβάλλοντος, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βασιστείτε με επιτυχία πάνω στη διαίσθησή σας για να περιηγηθείτε μέσα από την τρέχουσα κατάσταση.

zodia-99

Αλλά αν πρέπει να εμπνεύσετε τους άλλους για να ακολουθήσουν το όνειρό σας, περιμένετε μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, όταν οι πειστικές σας ικανότητες θα είναι πιο αυξημένες. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, ακόμη και αν οι άλλοι δεν το κάνουν.

Ωροσκόπιο Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Απρόσμενες επισκευές ή άλλες μη σχεδιασμένες δαπάνες μπορούν να τουμπάρουν τα οικονομικά σας. Μια περίπλοκη Ηλιακή Έκλειψη της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες αναστατώνει τον 2ο Οίκο σας, των χρημάτων, και μπορεί να είναι κάπως επικίνδυνη για τα οικονομικά σας. Η αδρεναλίνη που ρέει θα μπορούσε να σας αναζωογονήσει με συγκινήσεις, εάν αγωνιάτε για μια αλλαγή.

Αλλά η υπερβολική αντίσταση, γεμίζει γρήγορα τον κόσμο σας με χάος. Προφανώς, είναι δύσκολο να περιορίσετε την ενέργεια. Ωστόσο, αυτό το δίλημμα δεν θα λυθεί με ένα γρήγορο συναισθηματικό ξέσπασμα. Ο Στίβεν Κινγκ έγραψε: «Αν δεν ελέγχετε την οξυθυμία σας, η οξυθυμία σας θα σας ελέγχει».

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ωροσκόπιο Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες, είτε αισθάνεστε παγιδευμένοι σε μια σχέση είτε δεν μπορείτε να αντέξετε να είστε μόνοι για ακόμη μία ημέρα. Ο πειραματισμός με καινοτόμους τρόπους αλληλεπίδρασης με τους άλλους μπορεί να σας οδηγήσει σε συναρπαστικά ανεξερεύνητα εδάφη, καθώς η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας ζητά μια διεξοδική ανάλυση του εαυτού σας. Να είστε ευγενικοί, αν δεν σας αρέσουν τα πάντα που θα δείτε, επειδή το να αντιμετωπίσετε τα αρνητικά είναι το πρώτο βήμα για να στρέψετε τη ζωή σας σε μια πιο θετική κατεύθυνση. Μια πλημμύρα τρελών, νέων ιδεών μπορεί να είναι συναρπαστική ή συντριπτική. Διαλέξτε μια σκέψη και δοκιμάστε τη για να δείτε αν σας κάνει, πριν στραφείτε στην εξερεύνηση μιας άλλης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την Εκλειψη Ηλιου 26/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia