Μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Μαρτιος 2016 Α

astrologia-eksagwno-ari-ermi

ζωδια κριός

Γύρω στις 7 Μαρτίου ο κυβερνήτης σας ο Άρης πέφτει πάνω στον τολμηρό Τοξότη. Αυτό προδιαγράφει πως ό,τι αποζητήσετε, αυτό θα έρθει: είτε αφορά την αγνή αγάπη, είτε σκέτο πάθος είτε την παλιά και πάντα αγαπημένη λαγνεία!

Με μια ηλιακή έκλειψη με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (που τα πάντα είναι πιθανά…) στις 8 Μαρτίου, το σύμπαν θα σας δείξει γενναιοδωρία και θα σας ανοίξει το δρόμο. Ειδικά αν η επιδίωξή σας είναι να αφοπλίσετε το ταίρι σας με την επαφή, τη γεύση και τους βραχνούς ψιθύρους στο αφτί, πριν περάσετε στα ενδότερα του έρωτα που λάμπετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το ωροσκοπιο του Μαρτιου

κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος  λεων  παρθενος  ζυγος  σκορπιος  τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθυες

 

Οι σαφείς εκπρόσωποι της αγάπης αλλά και του χρήματος, η Αφροδίτη και ο Άρης, σχηματίζουν τετράγωνο στις 14 Μαρτίου, άρα σε έναν από τους δύο τομείς θα ευνοηθείτε.
Κατά τη μαγική Εαρινή Ισημερία στις 19 Μαρτίου, οι ελεύθεροι Κριοί θα νιώσουν σοφοί στα τερτίπια του έρωτα και θα βρουν τρόπο να διατηρήσουν κάτι που θα κρίνουν καλό για αυτούς, αφού πάντα είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι.

Ενδέχεται βέβαια να βρεθείτε να μεταπηδάτε από ένα ρομαντικό αντικείμενο του πόθου σε ένα άλλο, καθώς η Ισημερία δεν φαίνεται να κατασταλάζει αν συντελείται στον πιεστικό Κριό ή τους νεφελώδεις Ιχθύες! Οι αποφάσεις δεν θα είναι το δυνατό σημείο αυτό τον μήνα, γι’ αυτό εσείς θα προσανατολιστείτε στο να μην πάρετε καμία απόφαση.
Η Έκλειψη της Σελήνης στις 23 Μαρτίου στον Ζυγό θα δείξει ότι όλες τις απαντήσεις είναι μπροστά στα μάτια σας, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη αφού ο Ζυγός φημίζεται για την αναποφασιστικότητά του.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια ταύρος

Κάπου κοντά στην ηλιακή έκλειψη στις 8 Μαρτίου θα βρεθείτε σε μια σχέση που έχει παραγίνει στενή κι εσείς νιώθετε παγιδευμένοι. Αυτή είναι μια αυστηρή έκλειψη που λαμβάνει χώρα στον τομέα της καθαρής και αγνής αγάπης. Θέλετε να φτάσετε στο αναπόφευκτο: να γνωρίσετε τους γονείς, να ρίξετε τους τίτλους τέλους στην μακρά σας αναζήτηση της αδελφής – ψυχής σας και να οδεύσετε προς τα σκαλιά της εκκλησίας.
Οι ελεύθεροι Ταύροι ενδέχεται να λαμβάνουν ανάμεικτα μηνύματα στις 4 Μαρτίου, με την Αφροδίτη να κάνει τετράγωνο με τον Άρη και η ατμόσφαιρα είναι τόσο φορτισμένη σεξουαλικά που θα είστε πρόθυμοι να δεσμευτείτε. Αυτό εξάλλου χαρακτηρίζει τους Ταύρους, η αποκλειστικότητα.
Το Σαββατοκύριακο στις 19 Μαρτίου συντελείται η Εαρινή Ισημερία, που μαζί με τον Ποσειδώνα ξεσκεπάζει όση μαγεία και εξαπάτηση μπορεί να ξορκίσει ο μάστορας της κατεργαριάς! Ενδέχεται να νιώσετε έτοιμοι να μπείτε σε μια συναρπαστικά ερωτική αλλά ακατανόητη για εσάς σχέση, ακόμη κι αν βλέπετε το κόκκινο σημαιάκι να ανεμίζει!
Εν κατακλείδι, όλοι οι ελεύθεροι Ταύροι αποζητάτε την άπιαστη οικειότητα δια βίου που λέγεται αγάπη. Η έκλειψη της Σελήνης στις 23 Μαρτίου ενδέχεται να σας φέρει αυτή την αμαρτωλή κατακόκκινη αγάπη που παρασύρει σε ανάρμοστες συμπεριφορές πίσω από κλειστές πόρτες, και την αμυδρή αίσθηση της κατανόησης…

zwdia

ζωδια δίδυμοι

Εξακολουθείτε να είστε καλοί στο να στριμώχνεστε σε σκοτεινά σοκάκια για να ανταλλάσσετε παθιασμένα ατέλειωτα φιλιά. Όμως η ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες στις 8 Μαρτίου, θα σας κάνει πολύ πιο περιπετειώδεις!
Οι ελεύθεροι Δίδυμοι έχετε αρκετές σχέσεις ή επαφές που τις έχετε μισοαρχίσει ή τις έχετε σε στασιμότητα, αφού είχατε εξαφανιστεί για κάποιους μήνες. Η Σελήνη σε τέταρτο στις 15 Μαρτίου στο ζώδιό σας, σας δημιουργεί την ανάγκη να ισοφαρίσετε με έναν παθιασμένο έρωτα. Αν και μάλλον θα κάνει πολύ κρύο για να θαυμάζετε τα άστρα έξω ξαπλωμένοι ανάσκελα, ίσως φανεί χρήσιμος ο παλιός υπνόσακος!

Και πολύ θα θέλατε να βλέπετε στον ουρανό να γράφονται λόγια αγάπης! Η έμφυτη γοητεία των Διδύμων τους συγχωρεί πολλές αμαρτίες και ίσως εξαιτίας αυτού η προκλητική πρώην να σας δώσει άλλη μια ευκαιρία.
Όποιο κι αν θα είναι το αποτέλεσμα από τα χαμηλά φώτα, τα όμορφα λόγια και την παραπλάνηση εξαιτίας του Ποσειδώνα στους Ιχθύες, η νύχτα της 23ης Μαρτίου μπορεί να είναι η πιο ερωτική του μήνα! Γιατί η έκλειψη της Σελήνης αποκαλύπτει νέες αλήθειες και καταστάσεις που δεν θα φανταζόσασταν καν ότι μπορεί να υπάρξουν. Αφορά την αγάπη που θέλει να επιδεικνύεται στα μάτια όλων και – για αλλαγή – εσάς αυτό δεν σας πειράζει και δεν σας νοιάζει!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος

Οι Καρκίνοι χαρακτηρίζονται από διακριτικότητα. Όμως στις 8 Μαρτίου, με τη Νέα Σελήνη και την ηλιακή έκλειψη να ρίχνουν φως στον Οίκο σας της αγάπης, θα σας φανεί ιδιαίτερα δύσκολο να κρατήσετε απόσταση από αυτό που θα θεωρήσετε αχρείαστη εισβολή ή αδιακρισία. Αυτή η λάμψη που αποπνέετε, παγιδεύετε από φιλοφρονήσεις, φλερτάρισμα και τη δική σας σεξουαλική φαντασία. Σε αυτή τη σύνθεση προστίθενται ο Άρης και η Αφροδίτη, με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε στην κρεβατοκάμαρα με το αντικείμενο του πόθου πιο εύκολα από ποτέ!

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το ωροσκοπιο του Μαρτιου

κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος  λεων  παρθενος  ζυγος  σκορπιος  τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθυες
Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι δεν δείχνετε απλά πανέμορφοι, νιώθετε έτσι. Κι αν δεν έχετε ήδη εμπλακεί σε μια άγρια ερωτική περιπέτεια, ενδέχεται να καραδοκεί στη γωνία. Με τόσο ηλεκτρισμό στον αέρα, πώς να μην κατασταλεί η λογική; Κάθε μη συνετή έκρηξη σας αφήνει να νιώθετε εκτεθειμένοι, γι’ αυτό στις 15 Μαρτίου θα θέλετε να αποφύγετε κάθε συζήτηση για πληγές και να αφιερώσετε τη νύχτα σε παιχνίδια και λόγια που θα σας φέρουν πάρα πολύ κοντά! Λούστε το ταίρι σας με κάθε είδους σοκολατένιες απολαύσεις, που ελαφραίνουν την ψυχή σας αλλά και εντείνουν την επιθυμία σας για ερωτικό παιχνίδι.
Οι ελεύθεροι Καρκίνοι δεν έχετε απαρνηθεί ακόμη την υπερβολή στις δεσμεύσεις, και με την έκλειψη της Σελήνης στις 23 Μαρτίου ενδέχεται να ενδώσετε επικίνδυνα σε αυτό ακριβώς.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια λέων

Περισσότερο από όλα τα άλλα ζώδια, οι Λέοντες αποτελούν θύματα του διαβόητου μυστήριου και απατηλού Ποσειδώνα, ειδικά όταν διατηρούν μια θερμή ερωτική σχέση. Σε αυτό το γνωστό σενάριο προσθέστε μια ηλιακή έκλειψη στις 8 Μαρτίου στους Ιχθύες, που έχουν κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, και δεν θα καταφέρετε αυτό το μήνα να διαχωρίσετε την αλήθεια από την φαντασία!

Όσο θα είστε σε αυτό το αμπαρωμένο σπίτι με πεταμένο το κλειδί, να αναμένετε ερωτικές εκρήξεις από παντού, τώρα και για όλη την υπόλοιπη χρονιά! Το ταίρι σας θα έχει σκλαβωθεί από τις φλογερές και γενναιόδωρες χειρονομίες σας, κι εσείς θα θέλετε να παραμείνουν όλα έτσι γιατί ενδέχεται να νιώθετε μια μικρή σύγχυση. Το εσωτερικό σας ερώτημα θα είναι «να μείνω ή να φύγω;», αλλά είστε από τα ζώδια που όχι μόνο θεωρούν ότι μπορούν να τα έχουν όλα αλλά συνήθως αυτό συμβαίνει!

Μια σεξουαλική περιπέτεια τείνει να θέλει να έρθει πιο κοντά αλλά το κάλεσμα της σειρήνας από την περιπέτεια της μιας βραδιάς, χάνει την αίγλη του. Το ερωτικό σενάριο το ζήσατε στην Πανσέληνο, αλλά η έκλειψη της Σελήνης στις 23 Μαρτίου επαναφέρει την προφύλαξή σας από συναισθηματικές εμπλοκές. Η έκλειψη συντελείται στον Οίκο σας της επιφανειακής επικοινωνίας, γι’ αυτό ενδέχεται να αρκούν λίγες λακωνικές προτάσεις να αντιστρέψετε την κατάσταση σε άλλη μια διανυκτέρευση με πρωινό…

zwdia

ζωδια παρθένος

Οι δικές σας εμπειρίες προέρχονται από αναμνήσεις και όχι από την φαντασία σας. Γι’ αυτό όταν συναντάτε αυτό το άγνωστο σέξι αντικείμενο του πόθου, θυμάστε μια παλιά θερμή σχέση. Με την ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες στις 8 Μαρτίου, ενδέχεται να εύχεστε να ξαναζήσετε εκείνο το ρομαντικό λάθος. Να θυμάστε όμως ότι στη σύνθεση εμπλέκεται και ο Ποσειδώνας, ο ειδικός της σεξουαλικής παραπλάνησης!

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το ωροσκοπιο του Μαρτιου

κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος  λεων  παρθενος  ζυγος  σκορπιος  τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθυες
Ένας σοβαρός Παρθένος θα νιώσει την ακατανίκητη ανάγκη να ενδώσει σε αυτή τη συνεύρεση. Αλλά αν αυτό το νέο πρόσωπο προκαλέσει τα όριά σας, θα προτιμήσετε να τα μαζέψετε και να φύγετε καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στις 14 Μαρτίου. Αυτή η όψη ενδέχεται επίσης να σας φέρει πιο κοντά ή να σας στροβιλίσει σε μια ερωτική δίνη χωρίς κανείς να βγάζει συμπέρασμα, γιατί κρατάτε καλυμμένα τα αισθήματά σας. Οι Παρθένοι νιώθουν πιο άνετα να γράφουν αντί να εκφράζουν λεκτικά τα αισθήματά τους, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βομβαρδίζετε τον νέο σας έρωτα με σενάρια.
Η φετινή Εαρινή Ισημερία ταλαντεύεται μεταξύ των Ιχθύων και του Κριού, γι’ αυτό ενδέχεται να μην καταλήγετε κι εσείς ποιες ρομαντικές κινήσεις θέλετε να κάνετε γύρω στις 19 Μαρτίου. Και μετά από δύο εβδομάδες λάγνας αγάπης, ακόμη δεν έχετε αποφασίσει αν ζείτε μια πραγματική αγάπη ή βιώνετε απλά μια καυτή σχέση…

zodia-astra-tarot