Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 01/07 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Δεν μπορείτε εσείς να κρυφτείτε. Όλα φωτίζονται όταν είστε παρόντες. Αυτό είναι και κάτι που μέσα σε αυτό το Σαβ/Κο, θα σας βάλει ανάμεσα σε νέα φλερτ.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Τα δώρα του σύμπαντος συνεχίζονται για εσάς. Το άτομο που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, έχει την τάση να σας κάνει κάποιες ερωτικές εξομολογήσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Όλα αυτά που σκεφτόσασταν για αυτήν την νέα γνωριμία, θα έρθουν μέσα από ανοιχτές προτάσεις, από το ίδιο το άτομο.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Εσείς και οι χωρισμοί, έχετε πια συμφιλιωθεί. Το ευτύχημα είναι ότι πλέον έχετε πιο αυστηρά κριτήρια για τον νέο σύντροφο, της ζωής σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Έχετε απομακρυνθεί πια από τις υπερβολικές περιπέτειες του παρελθόντος. Αυτό σας προστατεύει και από άλλες ερωτικές απογοητεύσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

tarw-zwdia

Παρθένος
Είσαστε σε μια μόνιμη αναστάτωση, ένεκα κάποιου καινούργιου έρωτα. Αυτό είναι και κάτι που μόνο καλό, είναι για το μυαλό και την καρδιά σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Οι έννοιες που έχετε για τον άνθρωπο σας, και το παρελθόν του, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα λάβουν και τέλος. Οι αποκαλύψεις του θα σας καθησυχάσουν.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Είσαστε ανάμεσα σε δύο επιλογές, που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σας πολιορκούν. Αυτό σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά άμεσα θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Πριν πείτε αυτά που θέλετε στον άνθρωπο σας, για το μέλλον σας, ίσως και να πρέπει να σκεφτείτε πιο αναλυτικά, αν σε βάθος χρόνου μπορείτε να τα εφαρμόσετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Το ότι αυτήν την εποχή, δεν έχετε κάποιον σύντροφο δίπλα σας, αποδίδεται στο γεγονός, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξανα – μπλέξετε… με ακατάλληλα άτομα.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Πολλές οι δόσεις αλήθειας που υπάρχουν μέσα στην σχέση σας, και που μπορεί να ξαφνιάσουν και τις δύο πλευρές. Από την νέα εβδομάδα, οι συζητήσεις, θα είναι μόνο γύρω από διακοπές.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Μέσα σε αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, θα έχετε εκπλήξεις από μια πιο παλιά σας σχέση. Σας έρχονται προτάσεις που θα σας χαροποιήσουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-zvdia-oroskopio-11