Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 02/09 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Μην σας επηρεάζει το παρελθόν σας. Στο τώρα θα έχετε νέες ευκαιρίες από άτομα που γνωρίσατε αυτό το Καλοκαίρι. Απολαύστε την καθημερινότητα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Μόνο μέσα από σοβαρό διάλογο και χαμηλούς τόνους, θα καταφέρετε να λύσετε τις όποιες διαφορές σας, με το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Οι καλές εξελίξεις τρέχουν και εσείς καλείστε να είστε παρόντες. Το άτομο που αγαπάτε, έχει να σας δείξει, πολλά θετικά από την συμπεριφορά του, που θα σας δικαιώσουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Μην αμελείτε τον εαυτό σας, μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί στον άνθρωπο σας. Σίγουρα έχει την ανάγκη να ασχοληθείτε και με αυτά που σας γεμίζουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, επειδή σας έτυχε μια ερωτική απογοήτευση. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα έχετε και άλλες νέες ευκαιρίες.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Το ταίρι σας, από σήμερα και μέχρι την πανσέληνο θα έχει πολλά να σας πει, και κατά κύριο λόγο, για τις δεσμεύσεις που είχατε συζητήσει το Καλοκαίρι.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Μην είστε ακόμη θυμωμένοι με τον εαυτό σας. Σίγουρα και οι δύο πλευρές φταίνε σε έναν χωρισμό. Τα άστρα είναι υπέρ σας και σας φανερώνουν νέο κόσμο.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Υπάρχει στο πρόσφατο παρελθόν σας, μια ερωτική εκκρεμότητα που σας ενοχλεί κατά καιρούς. Εσείς είστε και αυτοί, που πρέπει να δώσετε μια τελική απάντηση σε όλο αυτό.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Τοξότης
Δεν υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια χρόνου, για να αποφασίσετε με ποιον τελικά σύντροφο επιθυμείτε να μείνετε. Όλα τα άλλα είναι απλώς δικαιολογίες.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Είσαστε σε βαθιές σκέψεις, για το τι πρέπει να κάνετε με την δύσκολη σας σχέση, που κατά καιρούς σας πληγώνει και σας βάζει σε σκέψεις.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Σας έρχεται ένας νέος έρωτας, που θα σας αναστατώσει. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει μια καλύτερη διάθεση …για όλα αυτά που χάθηκαν το Καλοκαίρι.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Αυτά που σας έχουν πει, μην τα πιστεύετε. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να γίνει μέσα στην σχέση σας και τις όποιες δεσμεύσεις… στο άμεσο μέλλον.
Ερωτική έλξη: 8/10