Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 03/05 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Δεν είστε και πολύ θετικοί, στις προτάσεις που σας κάνει ο άνθρωπος σας. Δεν πειράζει, θα ήταν πάρα πολύ μονότονο, να είστε ταιριαστοί και αυτοκόλλητοι σε όλα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Δεν έχετε και πολλά να πείτε πια στον άνθρωπο σας, καθώς και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε, ότι δεν έχει και την καλύτερη διάθεση για να σας ακολουθήσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Τις βραδινές ώρες θα έχετε κάποιο ερωτικό πλησίασμα, που θα σας εκπλήξει πολύ. Υπάρχουν κρυφά συναισθήματα που ίσως και να σας γοητεύσουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση αυτό το χρονικό διάστημα, και αυτό είναι κάτι που σας αποκλείει από το να κάνετε πράματα με τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Είσαστε μέσα στην καρδιά κάποιου, που επιθυμεί να σας γνωρίσει πολύ καλύτερα. Μέχρι την πανσέληνο του μήνα, θα έχετε πολλές εξελίξεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Μην πάρετε αυτές τις ημέρες και πολύ στα σοβαρά αυτά που σας λένε. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, μόνο παρεξηγήσεις και εντάσεις μπορούν να υπάρξουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Αν δεν μπορείτε να περιμένετε, ή πιστεύετε ότι έχετε πια εξαντλήσει την υπομονή σας, το καλύτερο θα ήταν, να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας ενοχλούν.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Θα δεχτείτε ερωτικές προτάσεις, που τόσο πολύ περιμένετε. Το άτομο που αγαπάτε, ξέρει τη επιθυμείτε και θα σας το κάνει δώρο… και άλλα πολλά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Μπορεί να υπάρχουν πολλές εντάσεις, μέσα στον δεσμό σας, αλλά το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να προτάξετε το διπλωματικό σας ταλέντο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Ακούστε λοιπόν την καρδιά σας και κάντε με μέτρο, αυτό που πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για εσάς και τον σύντροφο σας. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου, γύρω σας. Αυτό σαν κατάσταση έχει γοητεύσει πολύ νέο κόσμο άρα, να είστε σε μια ετοιμότητα για αυτά που θα γίνουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Όλα έχουν ένα όριο ακόμη και η ατελείωτη υπομονή σας. Ακούστε αυτά που θα σας προταθούν από τον άνθρωπο σας, και πάρτε την τελική σας απόφαση.
Ερωτική έλξη: 8/10