Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 08/09 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Μην χάνεστε από τις παρέες και τους φίλους σας. Σίγουρα έχετε έναν καινούργιο έρωτα να ζήσετε, αλλά και οι υπόλοιποι… σας αγαπούν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Μην αφήνετε κανένα τρίτο άτομο… να μπαίνει ανάμεσα σε εσάς και τον άνθρωπο σας. Συνήθως έτσι χαλάει και το συναίσθημα και όχι μόνο.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Η καρδιά σας έχει χώρο μόνο για μια αγάπη. Εσείς έχετε φτάσει στο άλλο άκρο και σίγουρα αν συνεχίσετε έτσι, κάποιος τελικά θα πληγωθεί.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Αν δεν ξέρετε τι να πείτε για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου νέου ατόμου, ίσως και να πρέπει να περιμένετε για τις δικές τους κινήσεις πρώτα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Από τις πρωινές ώρες και μέχρι το βράδυ, θα λάβετε κάποιες ειδήσεις, που θα συσχετίζονται με έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, που επιθυμεί να σας γνωρίσει πιο προσωπικά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Οι φίλοι σας, σας αγαπούν πολύ και το ξέρετε. Άρα μην χάνεστε μόνο μέσα σε νέους και παροδικούς έρωτες. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Υπάρχουν πολλές εξελίξεις, που το μόνο που χρειάζεται στο τώρα, είναι να περιμένετε να σας έρθουν σαν ειδήσεις. Κάποιος έρχεται με νέες προτάσεις για εσάς τους δυο.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Θα βρεθείτε ανάμεσα σε ενδιαφέρουσες προτάσεις, από τον άνθρωπο σας, που θα μιλούν και θα ζητούν την θετική σας απάντηση, γύρω από δεσμεύσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Μάλλον έχετε μπλέξει την καρδιά σας και μαζί με αυτό έχετε στεναχωρήσει και κάποιους. Ο ανάδρομος Ερμής λήγει αύριο, άρα σκεφτείτε και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Πολλά αυτά που θα σας πουν και υποσχεθούν, αλλά τελικά λίγα αυτά που θα γίνουν. Εσείς …πάντως κρατήστε μικρό καλάθι και μην περιορίζεστε μόνο σε αυτά.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Με τα άστρα να σας δίνουν την πλήρη υποστήριξη τους, εσείς θα μπορέστε να συναντηθείτε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να λύσετε τις διαφορές σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Έχετε πραγματικά πολλά θέματα να λύσετε αυτές τις ημέρες, και ίσως και να έχετε άθελα σας…. παραμελήσει το ταίρι σας, Διορθώστε το λοιπόν.
Ερωτική έλξη: 8/10