Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 16/03 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Αν εμπιστεύεστε το ένστικτο σας, αφήστε τις υπερβολές και τα πολλά λόγια και θα δείτε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα σας πλησιάσει με τον τρόπο του.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Αν δεν ξέρετε από την δική σας μεριά, πώς να κάνετε την πρώτη κίνηση, ίσως και να είναι καλύτερα, να αφήσετε τον χρόνο να σας δώσει τις καλύτερες ευκαιρίες.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Οι δράσει και ο λόγοι σας, έχουν ρίξει τα δίκτυα τους σε ένα νέο άτομο, που έχει όλη την καλή διάθεση να σας πλησιάσει, και να σας γνωρίσει περισσότερο.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Το κλίμα μέσα στην σχέση σας, είναι προβληματικό. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι θα πρέπει να μιλήσετε πια πιο ειλικρινά στο μεταξύ σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Από το πρωί, θα αρχίσουν να σας κατακλύζουν, οι προτάσεις για ψυχαγωγία. Ίσως και να βρεθεί και κάτι τελικά που να σας ενδιαφέρει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Κάποιος σας πολιορκεί. Μάλλον το ξέρετε αυτό και σας αρέσει. Μέσα στις επόμενες λοιπόν ημέρες, θα έχετε και τις άμεσες ερωτικές εξομολογήσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Αισθάνεστε και εσείς ότι αδιαφορείτε τελικά, για τα τρέχοντα θέματα, μέσα στην σχέση σας. Ίσως και η αλήθεια να είναι αυτή, ότι κάτι σας έχει αλλάξει.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Μπορεί να έχετε πολλές και διάφορες σκοτούρες μέσα σο κεφάλι σας, αλλά μην χάνετε από την ερωτική σας ζωή, που σίγουρα απαιτεί την παρουσία σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Τοξότης
Κρατήστε το στόμα σας κλειστό αυτές τις δύσκολα αστρολογικά ημέρες. Πολλά αυτά που θα ακούσετε και άλλα τόσα που πρέπει να φιλτράρετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Ο άνθρωπος σας μπορεί να έχει αποτραβηχτεί αυτές τις ημέρες από κοντά σας, όμως αυτό θα σας το δικαιολογήσει απόλυτα. Να μην ανησυχείτε.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Όλα θα πρέπει να τα ψάξετε πρώρα, πριν να δεχτείτε την πρόταση για επανασύνδεση από τον άνθρωπο που κάποτε σας είχε πονέσει – προδώσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Αυτό το Σαβ/Κο, θα έχετε μια σειρά από εκπλήξεις, που θα σας φτιάξουν το κέφι. Ίσως και ένας νέος έρωτας είναι στα σκαριά…για εσάς!
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia