Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 17/05 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι θέσεις σας δεν αλλάζουν. Αυτό που θέλετε επιτέλους είναι να βρείτε μια χρυσή τομή, με τον άνθρωπο σας, και να οργανώσετε από τώρα το Καλοκαίρι.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Έχετε γοητεύσει κάποιον καινούργιο άνθρωπο. Αυτό μέσα στο ερχόμενο Σαβ. Κο, θα σας έχει αποκαλυφθεί. Οι εξελίξεις τρέχουν λοιπόν.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας πληγώνει. Ακόμη και αν αυτός είναι ο σύντροφος σας. Η εποχή των Διδύμων, θα σας δώσει επικοινωνιακές λύσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Είστε μια ανάσα πριν, ψάξετε κάποιον από το πρόσφατο παρελθόν σας. Όποια και να είναι η τελική σας απόφαση, να είστε προετοιμασμένοι και για την απόρριψη.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Μια καλή εποχή, που όλα πάνε καλά και σύμφωνα με τα δεδομένα σας. Μέσα σε αυτά θα υπάρξει και μια καινούργια γνωριμία που θα σας απογειώσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Υπάρχει μια παρατεταμένη ασυμφωνία με τον άνθρωπο σας. Μην δώσετε παραπάνω βαρύτητα. Από την ερχόμενη εβδομάδα, όλα θα καλυτερεύσουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες, να αποφύγετε τις εντάσεις και τις κόντρες, με τον άνθρωπο σας. Αν υπάρχει κάτι αφήστε το για τον καινούργιο μήνα του Ιουνίου.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Κάποιος σας αγαπάει. Αυτό είναι και κάτι που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας αποκαλυφθεί σε όλο το εύρος του. Ίσως και να συσχετίζεται με τον παρελθόν σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia-fotia

Τοξότης
Ένας έρωτας που δεν έσβησε ποτέ. Κάτι που θα σας κυκλώσει το επόμενο διάστημα και θα σας κάνει αποκαλύψεις, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας, εσείς θα έχετε την ευκαιρία… για να ξεκαθαρίστε τι και ποιον επιθυμείτε να έχετε επίσημα και μόνιμα στην ζωή σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Η θέση σας είναι τουλάχιστον δύσκολη. Έχετε μπλέξει σε αισθηματικές καταστάσεις παράλληλες, που δεν σας κάνουν να αισθάνεστε και πολύ άνετα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Τα μάτια σας έχουν πιάσει το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου από την παρέα σας. Όχι δεν είναι η ιδέα σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχετε και τις αποδείξεις!
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-zodia-astrologia-65