Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 18/03 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Ο Ήλιος σας ακουμπάει και η δημοτικότητα και η ερωτική σας διάθεση θα απογειωθούν. Ακόμη και κάποιοι από το παρελθόν, θα σας πλησιάσουν με καλές προθέσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Ένα δύσκολο Σαβ/Κο, που πρέπει να κρατήσετε την ισορροπία και την ψυχραιμία σας. Όλοι θέλουν κάτι να σας ζητήσουν. Από οικογένεια μέχρι και ταίρι.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Από το πρωί, θα έχετε μηνύματα, ενδείξεις, ίσως και προτάσεις από ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, που δεν σας αφήνει αδιάφορους. Ίσως και η αρχή ενός νέου έρωτα.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Τα δύσκολα δεν είναι σε καμία περίπτωση για εσάς. Αυτό που έχει σημασία είναι άμεσα να απομακρυνθείτε από άτομα που δεν σας ταιριάζουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Έχετε κάψει καρδιές! Είσαστε πάνω στον θρόνο σας και το μόνο που αποζητάτε είναι να δείτε ποιος τελικά, είναι ο πιο ταιριαστός για την καρδιά σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Αυτό το Σ/Κ, έχει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς. Μια οικονομική είδηση, θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο ασφαλείς και σίγουροι για το μέλλον.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Εσάς σήμερα και αύριο κάποιος θα σας πολιορκήσει και μέχρι να σας κατακτήσει. Λίγη υπομονή και θα δείτε ποιος και τι. Κρατήστε την έκπληξη σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Είσαστε μέσα σε έναν μόνιμο καημό για το άτυχο παρελθόν σας. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, υπάρχει η πιθανότητα, να έχετε σχετικά νέα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Σκορπίζετε την γοητεία και τον χρόνο σας, σε άτομα που και εσείς οι ίδιοι ξέρετε, ότι δεν είναι ταιριαστεί με τα δεδομένα σας. Λοιπόν, μην το κάντε πιά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Αγάπη διαρκείας και πίστη, θα σας τάξουν. Κλείστε τα αυτιά σας. Ασχοληθείτε μόνο να άτομα και προτάσεις, που μπορούν να έχουν μέλλον και σταθερότητα.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Κάποιος ή κάποιοι εδώ και καιρό, σας έχουν βάλει στο στόχαστρο, και θα χρειαστεί να είσαστε άκρως επιφυλακτικοί, πάνω σε προτάσεις έρωτα που θα σας γίνουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Επιτέλους το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα επικοινωνήσει μαζί σας. Λίγη υπομονή και αυτός ο ταλαιπωρημένος έρωτας, θα έχει την ευκαιρία του.
Ερωτική έλξη: 8/10