Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 21/04 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Έχετε αυτό το Σαββατοκύριακο πολλά να κάνετε. Αυτό συσχετίζεται με τον άνθρωπο σας, που επιθυμεί να σας πει κάποια παραπάνω πράματα, για τις προθέσεις του.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Μπορεί να αισθάνεστε μοναξιά, αλλά αυτό θα αλλάξει. Τόσοι ανάδρομοι πλανήτες, όλο και κάτι θα σας φέρουν από το παρελθόν. Προσοχή στις τελικές σας αποφάσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Είσαστε αρκετά δυσαρεστημένοι, με αυτά που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας, και έχετε σκοπό αυτό το Σαβ/Κο, να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την θέση σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα έχετε κάποια καλά νέα από τον άνθρωπο σας. Εδώ και καιρό κάτι προσπαθεί να δημιουργήσει για εσάς. Αναμένονται εκπλήξεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Αν δεν ξέρετε και εσείς ποιον και τι θέλετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι ακόμη μια λάθος επιλογή συντρόφου. Αυτό είναι και κάτι που δεν ταιριάζεις τα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Όλα έχουν ένα όριο. Το δικό σας για άγνωστους ακόμη λόγους, έχει γίνει λάστιχο. Μην προσπαθείτε λοιπόν να γίνεστε αρεστοί σε όλους. Δεν έχει νόημα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Έχετε πολλά να δείτε και να ακούσετε τις επόμενες 2-3 ημέρες. Αυτό ξεκινάει από την ερωτική σας ζωή, με πολλά παράπονα από τον άνθρωπο σας, και λήγει στις φιλίες σας, που σας έχουν χάσει.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Υπάρχει ένα άτομο από το κοινωνικό σας περιβάλλον, που έχει συναισθήματα που δεν σας έχει ακόμη ομολογήσει. Προετοιμαστείτε για αλλαγές.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Εσείς έχετε γίνει ο ερωτικός στόχος, κάποιου που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε γνωρίσει. Ίσως και να βρίσκεστε μέσα σε καταστάσεις, που θα σας δώσουν έναν μεγάλο έρωτα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Οι προσπάθειες που κάνει ο άνθρωπος σας, για να σώσει τη σχέση σας, σας βρίσκουν αδιάφορους. Αν τελικά δεν σας ενδιαφέρει η συνέχεια της, απλά πείτε το.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Ταιριάζετε ιδανικά με τον άνθρωπο σας. Αυτό οι αστρολογικές όψεις Δία – Ερμή, θα σας το πολλαπλασιάσουν και θα σας δώσουν ευκαιρίες για δεσμεύσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Μην κάνετε τίποτα αυτήν την εποχή που θα σας εκθέσει στα μάτια, του ανθρώπου σας. Ακόμη και αν δεχτείτε ερωτικές προκλήσεις, κρατήστε… χαρακτήρα.
Ερωτική έλξη: 8/10