Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 22/07 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Όλα έχουν την αξία τους. Και αυτά που έχετε χάσει … και αυτά που στο τώρα έχετε. Μετρήστε τις δυνάμεις σας, και ζητήστε ακόμη περισσότερα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Εσείς και η ερωτική σας έλξη που ασκείτε σε ένα καινούργιο άτομο, σίγουρα μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας φέρει πολύ πιο κοντά, επικοινωνιακά.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Αν δεν θέλετε και πάλι ερωτικά μπλεξίματα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, από τώρα … και χωρίς καθυστερήσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Ο άνθρωπος σας, έχει πολλά να σας πει και αυτό είναι… κάτι που θα ξεκινήσει από αυτό το Σαβ / Κο. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις λοιπόν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Διαθέστε παραπάνω χρόνο και ενέργεια στα άτομα, που αγαπάτε και έχετε γύρω σας. Σίγουρα σας έχουν χάσει τον τελευταίο καιρό, από την καθημερινότητα τους.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-3-zodia

Παρθένος
Προσπαθείτε να φέρετε πιο κοντά σας επικοινωνιακά, μια καινούργια προσωπικότητα, που αυτήν την στιγμή σας προβάλει … αντιστάσεις. Θα το καταφέρετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Όλα έχουν την σημασία τους. Τα λόγια που έχετε λάβει από τον άνθρωπο σας, ίσως και να σας προδιαθέτουν για κάτι πιο επίσημο στο μεταξύ σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Δεν είσαστε ακόμη έτοιμοι, για να επικοινωνήσετε με κάποιον από τα παλιά. Μέσα σε αυτήν την εποχή, πιθανόν οι προτάσεις να έρθουν από την άλλη πλευρά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είστε το ερωτικό επίκεντρο κάποιου, που θέλει να σας γνωρίσει σε πιο προσωπικό και ερωτικό βαθμό. Ακούστε και πάρτε τις αποφάσεις σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Σας ψάχνουν δύο άτομα, και το ξέρετε. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, πριν να λήξει εσείς θα έχετε σοβαρές προτάσεις … για επανασύνδεση και δέσμευση.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Οι πιο πολλοί του ζωδίου σας, αυτήν την εποχή έχουν μείνει μόνοι, ή συνεχίζουν την εργένικη τους ζωή. Οι πειρασμοί, είναι όμως πολύ κοντά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Από σήμερα και μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε πολλά ζητήματα να λύσετε με τον σύντροφο σας. Οι διακοπές είναι ένα από τα πιο ευχάριστα.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia - love