Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 23/09 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

 

Προβλεψεις Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Κοιτάτε με επιμονή το ‘Touch’ σας. Σήμερα ίσως και να γίνει κάτι διαφορετικό. Έχει τελειώσει και ο ανάδρομος, άρα κάποιος είναι πιθανόν να σας ψάξει το βράδυ.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 22:00

Ταύρος
Κρατήστε την νηφαλιότητα σας τώρα την νύχτα. Μπορεί να έχετε την τάση να επικοινωνήσετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά θα χάσετε το πάνω χέρι.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

Δίδυμοι
Η αλήθεια είναι ότι σας τρώει το χέρι σας, να κάνετε κάποια επικοινωνιακή κίνηση –πρόσκληση, προς το άτομο που επιδεικτικά σας αγνοεί. Don’t!
Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 23:00

zodia-taro-45

Καρκίνος
Οι βραδινές ώρες είναι λίγο δύσκολες. Συναισθηματικά αισθάνεστε αδικημένοι. Αυτό δεν θα πρέπει να σας σπρώξει σε κάποια λάθος κίνηση.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 21:00

Λέων
Κάποιος έχει στο μυαλό του την εικόνα σας, αλλά και κάποια λόγια που τον πόνεσαν. Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή να περιμένετε κάτι από αυτό το άτομο.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 23:00

Παρθένος
Δεν υπάρχουν τυχαίες συναντήσεις και κατά λάθος αναπάντητες. Δεν θα γίνετε πιστευτοί. Κάποιος τις επόμενες ώρες θα σας πλησιάσει…και τον ξέρετε.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 24:00

Ζυγός
Είσαστε μόνοι. Αυτό δεν θα πρέπει να σας κάνει να ψάξετε …για κάποιον από το παρελθόν. Αν θέλει τώρα που σας φωτίζει ο Ήλιος, ας σας ψάξει αυτός.
Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 22:00

Σκορπιός
Η Αφροδίτη είναι πάνω σας. Αν κυκλοφορήσετε τις επόμενες ημέρες, πέραν του ότι θα κάνετε ζημιές, θα πλησιαστείτε, έστω και επικοινωνιακά από κάτι…παλιό.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 21:00

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις  ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας  astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Τοξότης
Δεν είναι καλό το κλίμα στην σχέση σας. Για σήμερα και για αύριο, μην πιέσετε τον άνθρωπο σας. Ίσως και να υπάρξουν ανεπανόρθωτες καταστάσεις.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 24:00

Αιγόκερως
Δεν γίνεστε αρεστοί με το να κυνηγάτε κάποιον. Πάρτε το χέρι σας από το κινητό, και μην γαργαλάτε το μυαλό του ατόμου που σας ενδιαφέρει.
Ερωτική ένταση: γύρω στις 23:00

 

Υδροχόος
Η τάση η αστρολογική απόψε, είναι να δώσει μια σειρά από παρεξηγήσεις μέσα από διαλόγους και τρίτα μπλεξίματα. Χαλαρώστε και αφήστε την μέρα να περάσει.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Ιχθείς
Τα ψίχουλα δεν είναι για εσάς. Άρα μην τα ζητάτε. Μην στέλνετε sms ή τρίτους για να προκαλέσουν την προσοχή, του ατόμου που σκέφτεστε. Αναμείνατε την πρωτοβουλία του.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 23:00

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις