Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 26/05 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Κάποιος επιθυμεί να σας δει. Θα σας το ζητήσει. Ίσως και ήδη να το επιθυμείτε να σας συμβεί. Απολαύστε λοιπόν, το Σαββατοκύριακο σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Έχετε βάλει σκοπό να λύσετε τα μυστήρια που περιβάλουν την σχέση σας. Ξεκινήστε από εσάς, και τις πόρτες που έχετε ανοίξει στο παρελθόν σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Από τις πρώτες ώρες της ημέρες, θα έχετε πολλά τηλεφωνήματα και προτάσεις για βραδινή ψυχαγωγία. Εσείς διαλέξτε ότι είναι καλύτερο για εσάς.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Οι συνθήκες που επικρατούν μέσα στον δεσμό σας, δεν είναι αυτές που σας αρέσουν. Αυτό το Σ/Κ, δείτε τι μπορείτε να αλλάξετε, πάντα σε συνεννόηση με τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Από τις επόμενες ημέρες, θα δείτε πιο μεγάλες αλλαγές και βελτιώσεις μέσα στον δεσμό σας. Αυτό συσχετίζεται και με την μεγάλη αγάπη, που έχει ο άνθρωπος σας, προς εσάς.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-fotia

Παρθένος
Είσαστε σε μια πολιορκία, που μόνο σας κολακεύει. Αυτό είναι κάτι που όμως από τις επόμενες ημέρες, θα σας πιέσει, καθώς θα σας ζητηθεί και μια πιο σαφής απάντηση.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Πολλές οι ευκαιρίες, που έχουν προκύψει στους δρόμους σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να τα ξαναβρείτε με τον άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Πολλά τα σχόλια που κατά καιρούς συγκεντρώνει η σχέση σας, από φίλους και συγγενείς. Αυτό φυσικά, δεν είναι και κάτι που μπορείτε να το βάλετε στα θετικά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Ετοιμαστείτε μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες να αντιμετωπίσετε έναν παλιό σας έρωτα, που έρχεται και κάτι ότι μπορεί για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Είσαστε στο ερωτικό στόχαστρο πολλών. Εσείς απλά να είστε ο εαυτός σας και θα δείτε ότι, νέα άτομα θα παρελάσουν από μπροστά σας
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Αυτές τις ημέρες, θα χρειαστεί να είστε μέσα σε με αφύπνιση, καθώς οικονομικά, αισθηματικά και οικογενειακά ζητήματα, σας χρειάζονται.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Το ταίρι σας, σας έρχεται με μεγάλες και σοβαρές προτάσεις, για το Καλοκαίρι. Αυτά που θα ακούσετε θα σας χαροποιήσουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia shmera