Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 26/08 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι σκέψεις σας έχουν γίνει αντιληπτές από το άτομο που θέλετε. Αυτό που πρέπει τώρα να γίνει, είναι απλά να περιμένετε, τις δικές του κινήσεις – προτάσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Έχετε κλείσει τα αυτιά σας, και δεν ακούτε κανέναν. Είναι μεγάλο το ψυχολογικό φορτίο που υπάρχει στην καρδιά σας, και το μόνο που θέλετε είναι αποδείξεις αγάπης.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Οργανωθείτε. Το τελευταίο Σαβ/Κο, του μήνα Αυγούστου, έρχεται με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς και την αισθηματική σας ζωή. Κάποιος σας ψάχνει.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Με το να κοιτάτε συνέχεια το κινητό σας, ή να παρακολουθείτε, με τους γνωστούς τρόπους, μόνο την διάθεση σας τελικά χαλάτε. Όποιος θέλει, ξέρει πως μπορεί να σας βρει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Πίσω από την πλάτη σας, υπάρχουν πολλές και καλές εξελίξεις, που συσχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Αυτός που αγαπάτε, θα έρθει να σας βρει σε ανύποπτο χρόνο.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις από τον σύντροφο σας, και το μόνο που θέλετε είναι να κάνετε από κοινού, το επόμενο βήμα που θα σας σταθεροποιήσει ευτυχώς.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Σας έρχεται, μάλλον σας ξαναέρχεται κάποιος, που σας είχε απορρίψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, και σας ζητά χρόνο για να ακούσετε τις προσφορές του.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Μπορεί να έχετε σκοπό αυτές – τις επόμενες ημέρες, να κάνετε αισθηματικά ξεκαθαρίσματα με το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά κάποια καθυστέρηση θα βγει στην επιφάνεια.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Υπάρχουν γύρω από την καρδιά σας πολλοί μνηστήρες, αλλά εσείς ακόμη δεν έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε, κάποιον από τα παλιά. Μην χάσετε και το Φθινόπωρο έτσι.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Κάποιος από τον φιλικό – κοινωνικό σας κύκλο, είναι άκρως ερωτευμένος με εσάς. Μάλλον το ξέρετε αυτό. Μέσα σε αυτό το Σαβ.Κο, θα κάνει την επικοινωνιακή του κίνηση.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Είσαστε απομονωμένοι από τους φίλους και του γνωστούς σας, καθώς το μυαλό σας είναι ακόμη στα παλιά και τους τρόπους, για να φέρετε κοντά σας, έναν ιδιαίτερο άνθρωπο.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Υπάρχουν κάποια θέματα, που ο άνθρωπος σας θα ανοίξει μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες, και θα αφορούν προγράμματα + σχέδια του Σεπτεμβρίου.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-fotia