Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 29/04 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Μην ανοίξετε κουβέντες στον άνθρωπο σας, αυτές τις ημέρες, για το τι θα κάνετε μέσα στον Μάιο και γύρω από δεσμεύσεις. Λάθος εποχή για όλα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Η ματιά σας είναι άκρως ερωτική και την έχει δεχτεί το άτομο, στο οποίο την απευθύνετε. Αυτό το Σαβ/Κο θα γίνουν πολλά και ενδιαφέροντα για εσάς.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Ανοίξτε την αγκαλιά σας. Όλα αυτά που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν με τον άνθρωπο σας, έχουν λήξει και τώρα σα έρχεται με πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο στην κοινωνική – εργασιακή σας ζωή, που μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακό, θα σας εκφράσεις μια πιο ερωτική του διάθεση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Οι προτάσεις που έχετε κάνει στον άνθρωπο σας, για κάποιες πρακτικές αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε, στην σχέση σας, θα έχουν θετική απάντηση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Εσείς μπορεί να έχετε ξεχάσει όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν, αλλά ο άνθρωπος σας όχι ακόμη. Μια συζήτηση θα ανοιχτεί τις επόμενες ημέρες, που θα σας προβληματίσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Είσαστε το ερωτικό επίκεντρο ενός νέου ατόμου, που έχει σκοπό μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαΐου, να σας κάνει τις αισθηματικές του προτάσεις ευθέως.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Το βλέμμα σας έχει μια θλίψη για όλα αυτά τα δύσκολα, που περνάτε μέσα στον δεσμό σας. Αυτό αλλάζει. Ο σύντροφος σας, θα σας κάνει τα χατίρια που του έχετε ζητήσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Αυτό που μπορεί να περιγράψει την σχέση σας, είναι μόνο η λέξη χάος. Το επικοινωνιακό κομμάτι έχει χαθεί και το αισθηματικό… εμπεριέχει τρίτα πρόσωπα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Η μοναξιά η αισθηματική εσάς δεν σας πτοεί. Άλλωστε τα άστρα είναι υπέρ σας και μέσα στον νέο μήνα του Μαΐου, θα έχετε νέα πρόσωπα να σας πολιορκούν.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Οι συνθήκες της ζωή του ανθρώπους σας, αισθητά καλυτερεύουν και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα σας δώσει πολλές πληροφορίες, γύρω από θέματα που σας απασχολούν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Μέσα στις επόμενες ώρες, θα δεχτείτε επικοινωνίες- επισκέψεις, από το άτομο που αγαπάτε. Τίποτα δεν θα σας κρατάει πια μακριά …από αυτά που ζητάτε.
Ερωτική έλξη: 8/10