Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 31/03 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Η μέρα σας θα ξεκινήσει πάρα πολύ έντονα και έτσι κάπως θα συνεχιστεί και μέχρι το βράδυ. Το ταίρι σας κάτι θέλει να σας πει, που θα σας χαροποιήσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Από το πρωί, θα έχετε ειδήσεις από μια πρώην σχέση σας. Είναι κάτι που το έχετε συνηθίσει πια, αλλά πλέον πρέπει να δείτε, τι θα κάνετε και εσείς με αυτά τα καλέσματα.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Αν αυτό που σας προσφέρει ο σύντροφος σας, είναι τελικά αρκετό για το μυαλό και την καρδιά σας, καλύτερα κάτω από τους ανάδρομους, μην ψάχνετε γύρω – γύρω για προβλήματα.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Η φαντασία σας έχει φτάσει στον έβδομο ουρανό. Είσαστε πάνω στα φτερά του έρωτα, και έχετε πια την εσώτερη ανάγκη να το ζήσετε στο έπακρο του.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Υπάρχουν πολλές αισθηματικές εκκρεμότητες, που έχετε αφήσει ίσως και κρύψει μέσα στην καρδιά σας. Αυτό είναι κάτι που μέχρι την πανσέληνο θα έχει λήξει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Μην αδιαφορείτε για τα θέματα που σας αναδεικνύει ο σύντροφος σας. Σίγουρα κάποιο κοινό σας πρόβλημα, έχει γιγαντωθεί και επιθυμεί να το λύσει άμεσα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Με τόσα αστρολογικά φώτα να είναι πάνω σας, και εσείς είστε ακόμη χαμένοι στο σκοτάδι, μιας παλιάς σχέσης. Αυτό από τον νέο μήνα διορθώστε το.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Σκορπίζετε τον χρόνο και την ενέργεια σας, σε άτομα που δεν έχουν πια να σας προσφέρουν τίποτα σημαντικό. Οι μέρες θα σας φέρουν μπροστά σε έναν νέο έρωτα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Κάποιος σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο. Μέσα στο Σαβ/Κο, θα υπάρξουν αισθηματικές εξομολογήσεις, που ίσως και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Έχετε παρασυρθεί σε μια καινούργια αγάπη. Είστε το ζώδιο που μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχετε τις περισσότερες δεσμεύσεις – γάμους.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Ο καινούργιος μήνας, είναι γεμάτος με δώρα και εκπλήξεις που συσχετίζονται, με την αγάπη και τα πονεμένα συναισθήματα. Κάποιος θα σας θυμηθεί από τα παλιά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Ο σύντροφος σας, έχει όλα τα παράπονα του κόσμου, να σας αποδώσει. Ακούστε προσεχτικά αυτά που έχει να σας πει, και αν μπορείτε κάντε τις διορθώσεις σας.
Ερωτική έλξη: 8/10