Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 31/05 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι ερωτικές εξελίξεις τρέχουν και εσείς θα γίνετε αυτοί που θα τις βιώσετε πρώτοι. Ο άνθρωπος σας. έχει να σας κάνει ανακοινώσεις που θα σας σοκάρουν, ευχάριστα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Οι διαφορές οι επικοινωνιακές που έχετε με το ταίρι σας, έχουν γίνει τεράστιες. Αυτό είναι και ένας δείκτης, ότι κάτι πια δεν είναι συμβατό. Σκεφτείτε το.
Ερωτική έλξη: 10/10

 

Δίδυμοι
Δεν έχετε και πολλά να πείτε στον άνθρωπο σας, παρά μόνο κάτω από αυτές τις καλές συνθήκες να περάσετε σε άμεσες πράξεις αγάπης. Τα άστρα σας ευνοούν.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Εσείς μέσα στις πρώτες ώρες του νέου μήνα, θα έχετε πολλά φλερτ να σας αποκαλύπτουν το καταπιεσμένο τους έρωτα…, και όχι μόνο!
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Από το πρωί, θα έχετε κάποιες προτάσεις – προσκλήσεις, από τους οικείους σας, για να διασκέδαση. Κάποια έκπληξη μεγάλη σας περιμένει.
Ερωτική έλξη: 9/10

zwdia-fotia

Παρθένος
Είναι μια μεταβατική περίοδος, που θα δημιουργηθεί η ανάγκη να περάσετε σε κάποια πιο βαθιά ξεκαθαρίσματα με τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Μέχρι το Σ / Κ, θα έχετε κάποιες ειδήσεις, από το ξεχασμένο σας παρελθόν, που θα σας αναστατώσουν. Ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινάει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Μπορεί να έχετε κάνει – περάσει πολλά με τον άνθρωπο σας, αλλά στο τώρα αισθάνεστε ότι δεν έχετε κάτι ουσιαστικό, να σας δένει σας ζευγάρι.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Πολλά τα καλά που έχει σκοπό ο σύντροφος σας να σας ανακοινώσει. Το πιο πιθανόν είναι να επιθυμεί, να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Αιγόκερως
Είσαστε η ερωτική αγωνία – εμμονή κάποιου, από το οικείο σας περιβάλλον, που ακόμη δεν έχει δύναμη να σας το εξομολογηθεί. Ίσως και να το έχετε καταλάβει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Υδροχόος
Μπορεί να έχετε ζήσει κάποιες συγκρουσιακές καταστάσεις με τον άνθρωπο σας, αλλά σίγουρα δεν είναι ικανές για να σας απομακρύνουν από τον κοινό σας στόχο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ιχθείς
Ποτέ μην λέτε ποτέ. Υπάρχουν κάποια σχέδια κρυφά, στο μυαλό του ατόμου, που κρυφά σας ενδιαφέρει, που θα σας τα αποκαλύψει άμεσα, και μάλλον θα σας αρέσουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

zwdia-zodia-astrologia-65