Οι μαντικές κάρτες Sibylla απαντούν σε όλα

Οι μαντικές κάρτες Sibylla, απαντούν σε όλα

Γνωστή σαν τράπουλα από τους Παρισινούς κύκλους, που αναφερόταν και ερμήνευε τα μελλούμενα για την αριστοκρατία της Γαλλίας… του τότε. Οι 32 Κάρτες με φιγούρες – σύμβολα και στοιχεία, αποκαλύπτουν τα μυστικά της καρδιάς και του μυαλού.

Πρόβλεψη 2 εβδομάδων:

 

Κριός: Το Πέρασμα – Νο 2
Θα μπείτε σε μια νέα κατάσταση πραγμάτων και αντίληψης. Αυτό δεν θα είναι κάτι παροδικό, αλλά μόνιμο. Νέοι άνθρωποι θα σας πλαισιώσουν σε όλα. Και στα αισθηματικά και στα εργασιακά σας. Εσείς είσαστε αυτοί που θα αποφασίσετε, ποιον θα κρατήσετε στο μονοπάτι της ζωής σας. Κάποιος από όλους αυτούς, θα προσπαθήσει πάντως να κερδίσει την καρδιά σας.

zodia-taro-45

Ταύρος: Η Περίσκεψη – Νο 22
Έχει έρθει η σωστή η ώρα για να ανακοινώσετε τις σκέψεις σας. Η ετοιμοπόλεμη φύση σας, δεν θα αφήσει χρόνο και χώρο στους τρίτους να σας καθυστερούν. Πλέον είναι καθοριστικής σημασίας να θέσετε τα αιτούμενα σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, και να απομακρυνθείτε, αναμένοντας την δική του κίνηση. Αυτό θα πείσει και τους χωρισμένους να ξανά-είναι μαζί.

Δίδυμοι: Το Μήνυμα – Νο 9
Ο τρόπος που παρουσιάζεται τον εαυτό σας, δεν είναι και ο σωστότερος. Απομακρυνθείτε από την λογική του μόνιμου ‘ΝΑΙ’. Είσαστε περικυκλωμένοι από άτομα, που δεν είναι την ίδιας ιδιοσυγκρασίας με εσάς. Το αποτέλεσμα, πολύ κόσμος και κανένας άξιος για να συγκινήσει την καρδιά σας. Μέχρι τα μέσα του Απριλίου, κάτι διαφορετικό θα έχει εμφανιστεί.

Καρκίνος: Η Απόφαση –Νο 32
Οι προσπάθειες σας για να σώσετε σχέσεις και συναισθήματα, θα πέσουν στο κενό. Δεν υπάρχει η ίδια προφανώς διάθεση, από την άλλη πλευρά. Καλύτερα δώστε τον απαραίτητο χρόνο, για να γίνουν οι όποιες σωστές συζητήσεις. Αυτοί που έχουν βαλτώσει μέσα στην μοναξιά τους, θα δουν περισσότερη κινητικότητα, από τις αρχές του νέου μήνα.

prodosia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Λέων: Η Αναμονή – Νο 15
Πολλές οι προτάσεις που θα πέσουν πάνω στο τραπέζι από τον σύντροφο σας. Σίγουρα τις έχετε ξανακούσει. Τοποθετήστε πια και τα δικά σας θέλω σε όλες αυτές τις αποφάσεις που πρέπει άμεσα να παρθούν. Ασχοληθείτε και με την εργασία σας αλλά και την κοινωνική σας ζωή. Δείτε το σαν θεραπεία, μέχρι να ευθυγραμμιστεί η προσωπική σας ζωή.

Παρθένος: Η Επιτυχία – Νο 4
Έχετε πετύχει τους στόχους σας. Το μόνο που μένει πια είναι να απολαύσετε τις χαρές που σας πλησιάζουν. Μέσα σε όλη αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα…οι απογοητευμένοι και χωρισμένοι Παρθένοι, θα έχουν πλησίασμα από νέα προσωπικότητα, που έρχεται με σοβαρές προτάσεις. Μην χάσετε ευκαιρίες λόγω της σεμνοτυφίας που επιβάλλει το δύσκολο ζωδιο σας. Η Άνοιξη είναι για εσάς μόνο.

Ζυγός: Τα Δώρα – Νο 20
Η ευχάριστη πραγματικότητα … είναι ότι δεν υπάρχει κοινό σημείο αναφοράς, με τον άνθρωπο σας, κάτι που σας δίνει την δυνατότητα να απομακρυνθείτε, και αυτό να έχει κοινή ομολογία. Δεν είσαστε πια ευχαριστημένοι και σας φαίνεται. Μην το τραβήξτε, ταλαιπωρείτε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Οι αδέσμευτοι, θα σκεφτούν κάποιον από το παρελθόν.

Σκορπιός: Η Συμβουλή – Νο 24
Θα επικρατήσει η λογική και αυτό θα είναι ένα νέο ξεκίνημα για την ερωτική σας σχέση, που έχει τις καρμικές προδιαγραφές να δέσει σε όλα τα επίπεδα. Έχετε ξεφύγει πια από τους άστατους καιρούς που όλα σας ταίριαζαν. Οι χωρισμένοι – απόμακροι σύζυγοι – σύντροφοι, μέχρι τις 11/04, ας αποφύγουν την απόπειρα για συζητήσεις επανασύνδεσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδ υμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Η Συμφιλίωση – Νο 25
Πολλές οι αντιφάσεις και τις προσωπικέ εκρήξεις, που θα έχετε μέσα στον Απρίλιο, λόγω ασυνεννοησίας και φυσικής ή και χιλιομετρικής απομάκρυνσης από τον άνθρωπο σας. Μετά τις 10 του μήνα, θα υπάρξουν καλύτερες συνθήκες για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, για την μεταξύ σας σχέση… που θα είναι και οι τελικές. Μιλήστε και διεκδικήστε αυτό που πρέπει για εσάς.

Αιγόκερως: Το Ταξίδι – Νο 12
Μην ξεχνιέστε. Δεν είστε μόνοι σας. Υπάρχει μια ψυχή που αγωνιά για εσάς και εσείς, απλά εσείς δεν δίνετε την σχετική προσοχή. Αυτό θα το δείτε μπροστά σας πολύ πιο έντονα από το πρώτο δεκαήμερο του νέου μήνα, και μέχρι την λήξη του Κριού. Ο Απρίλιος έχει πολλές και ξαφνικές εκπλήξεις, και για τους χωρισμένους συντρόφους, που θέλουν και πάλι να είναι μαζί.

Υδροχόος: Η Αποκάλυψη – Νο 18
Ο αποφασιστικός σας εαυτός είναι που θα τολμήσει να ισορροπήσει τα λάθη και τις λοιπές παρεξηγήσεις, του πρόσφατου παρελθόντος. Μέσα από όλη αυτήν την διαδικασία, θα βρείτε και τις προσωπικές σας ισορροπίες, που τελευταίως τις είχατε χάσει. Αφιερώστε επίσης χρόνο σε κατάλληλα άτομα που ανήκουν στα κοινωνικά σας δρώμενα.

Ιχθείς: Η Προστασία – Νο 14
Θυμηθείτε τι σας είχε προσφέρει το ταίρι σας, και πράξτε και εσείς ανάλογα. Μην περιμένετε τα πάντα σερβιρισμένα. Οι μέρες που έρχονται θα σας δυσκολέψουν μέσα από καινούργια γεγονότα και σκέψεις, που θα είναι και μοιραία για το επόμενο χρονικό διάστημα. Ακόμη και οι ελεύθεροι θα παρατήσουν τις ερωτικές περιπέτειες – φλερτ, και θα στραφούν σε κάτι σοβαρό.