Ο ερχομός της Αγάπης για τα πύρινα ζωδια

9858-fire-dance-1680×1050-digital-art-wallpaper

Ο ερχομός της Αγάπης για τα πύρινα ζωδια

Έχετε γίνει διάσημοι αυτές τις ημέρες. Οι περισσότεροι πλανήτες ανήκουν σε πύρινους οίκους. Αυτό σίγουρα σας δίνει ένα προβάδισμα στα ερωτικά σας θέματα, και από την άλλη, σας ενισχύει και σε εργασιακές – επιχειρηματικές δράσεις.

Αναλυτικά:

 

Κριός:
Δεσμευμένοι: Η ερωτική Αφροδίτη δεν θα κρατηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη, μέσα στον οίκο σας. Πολλές οι ευκαιρίες για επαναπροσδιορισμό συναισθημάτων και δράσεων. Οι Κριοί που θα πάρουν την απόφαση να χωρίσουν, να έχουν στο μυαλό τους, ότι οι παρούσες αστρολογικές συνθήκες, δεν θα επιτρέψουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, επανένωση.
Love – Life: Μέτρια
Ελεύθεροι: Καραδοκούν ευκαιρίες για όλα τα ελεύθερα Κριάρια. Οι μέρες μέχρι να λήξει ο ζωδιακός μήνας, σας φωτίζουν με γοητεία και αισθησιακό μαγνητισμό. Λίγοι είναι αυτοί πια που μπορούν να αντισταθούν στο πέρασμα και στην παρουσία σας. Εκμεταλλευτείτε το, κάπου γύρω είναι και η μεγάλη και καρμική αγάπη που περιμένετε.
Love – Life: Καλήtaro-oroskopio-54

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Λέων:
Δεσμευμένοι: Θα χρειαστεί να μιλήσετε πιο σοβαρά με τον σύντροφο σας. Οι μέρες με τον κυβερνήτη σας, να είναι δίπλα – δίπλα με Αφροδίτη και Ερμή, μόνο σε ερωτικές επιτυχίες μπορούν να σας σπρώξουν. Ακόμη και τα ζευγάρια που αυτήν την εποχή έχουν τσακωθεί – παρεξηγηθεί, θα βρουν τις κατάλληλες διόδους για προσέγγιση και σμίξιμο.
Love – Life: Μέτρια
Ελεύθεροι: Δεν θα είστε ακόμη για πολύ στο κλαμπ των εργένηδων. Το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου, σας δίνει ευκαιρίες για να δείτε πιο καθαρά άτομα που έχουν πιάσει οι κεραίες σας, ότι εκπέμπουν ερωτικά σήματα προς το πρόσωπο σας. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι εξαιρετικές, και θα σας φέρουν αντάμα με τον άνθρωπο που συμπληρώνει τις προδιαγραφές σας.
Love – Life: Άριστη

tarw-wroskopio-4

Τοξότης:
Δεσμευμένοι: Η πραγματικότητα που ζείτε δεν σας ταιριάζει. Σίγουρα με τόσες μάχες στον ζωδιακό σας οίκο, λίγα αυτά που μπορούν να αλλάξουν εύκολα και γρήγορα. Μετά τις 20-04, οι καταστάσεις θα γίνουν πιο βατές μέσα σε σχέσεις και γάμους. Αυτό επιφυλάσσει και ξεκαθαρίσματα, με συζύγους που επιθυμούν πια να χωρίσουν ειρηνικά.
Love – Life: Καλή

Ελεύθεροι: Αξιοποιήστε την κινητικότητα των ημερών και εμπλακείτε σε νέους κύκλους ανθρώπων, που ταιριάζουν στις προδιαγραφές σας, τις δύσκολες! Σίγουρα υπάρχουν διαθέσιμα άτομα που ευχαρίστως ,θα σας πλησίαζαν και θα σας ζητούσαν την ερωτική σας αποκλειστικότητα.
Love – Life: Άριστη