Ο ερχομός της Αγάπης για τα υδάτινα ζωδια

underwater_elena_kalis62

Ο ερχομός της Αγάπης για τα υδάτινα ζωδια

Το επόμενο χρονικό διάστημα, θα σας βάλει στο βάθρο με τις επιτυχίες σε συναισθηματικά θέματα. Επικοινωνίες, και συναντήσεις με πρωτοβουλία για μόνιμη επανασύνδεση και εξέλιξη, θα δοθούν γύρω στις μέρες της αλλαγής ζωδίου από Κριό σε Ταύρο, στις 21-04.

Αναλυτικά:

 

Καρκίνος:
Δεσμευμένοι: Θα αισθανθείτε την ανάγκη να αποτινάξετε πλέον από την ζωή σας, όλες εκείνες τις άσχημες καταστάσεις και δύσκολους ανθρώπους, που μόνο σας ταλαιπωρούν. Η παθητικότητα τους ζωδίου, θα υποχωρήσει, και στην θέση της, θα ενεργοποιηθεί η τετράγωνη σας λογική, κοντά στην πανσέληνο του Απριλίου, και θα σας προσφέρει λύσεις.
Love – Life: Άριστη
Ελεύθεροι: Σίγουρα πια ο ορθός τρόπος σκέψης σας είναι πιο δυνατός από τα ρομαντικά σας συναισθήματα. Αν συνεχίσετε να κινήστε με αυτό το μοτίβο, να είστε σίγουρα ότι οι επόμενες εβδομάδες, τα άστρα θα σας χαρίσουν γνωριμίες, που μπορούν να σας πείσουν να ρίξετε την προσοχή σας σε αυτές.
Love – Life: Μέτρια

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Σκορπιός:
Δεσμευμένοι: Τα δρομολόγια και οι επικοινωνίες οι ύποπτες, και με τον κυβερνήτη σας, να κάνει δύσκολες όψεις με τον Ερμή, μπορεί να σας αποκαλύψουν ένοχα μυστικά σε ακατάλληλα άτομα. Προσπαθήστε μέχρι τα τέλη του μήνα να ξεκαθαρίσετε το πεδίο. Αν γίνει κάτι λάθος, η περίοδος αυτή θα σας δυσκολέψει πολύ, για να το διορθώσετε.
Love – Life: Άριστη
Ελεύθεροι: Το ερωτικό σας αισθητήριο είναι στο ζενίθ. Πάντα έτσι είναι άλλωστε. Θα επηρεαστείτε αρκετά, από μια επιστροφή του παρελθόντος, που έχει την τάση να μπλεχτεί στην κοινωνική σας ζωή – πραγματικότητα και να σας δελεάσει έμμεσα. Προσοχή στο τι λετε και τι τάζετε.
Love – Life: Καλή

Ιχθείς:
Δεσμευμένοι: Οι υπάρχουσες σχέσεις θα μπουν στο αυστηρό ζύγι σας. Ο Ποσειδώνας πια, σας τροφοδοτεί με βαθιά σκέψη, και εσείς μέχρι τα τέλη του Απριλίου, πρέπει να δείτε ξεκάθαρα, ποιος υπάρχει δίπλα σας, και αν τελικά αξίζει την προσοχή, την ενέργεια και τα αισθήματα σας. Αν όχι, πράξτε άμεσα.
Love – Life: ΆριστηΕλεύθεροι: Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί, σε όσα σκέφτεστε να κάνετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Οι περισσότεροι Ιχθείς, αυτήν την εποχή είναι σε διαδικασίες επανασυνδέσεις ή βημάτων προς την επισημοποίηση – συγκατοίκηση. Κινηθείτε αργά και πάντα με το ταίρι σας ενεργό, στις κοινές αποφάσεις σας.
Love – Life: Μέτρια