Ο νέος μήνας του Οκτωβρίου φέρνει τύχη –χρήμα σε όλους!

erwtikes-10314

Ο νέος μήνας του Οκτωβρίου φέρνει τύχη –χρήμα σε όλους!

Ο νέος μήνας, εισέρχεται με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές και αφήνει περιθώριο σε όλον τον αστρολογικό – ζωδιακό κόσμο, να ισορροπήσει τα οικονομικά του. Ειδικά από την στιγμή που ο Δίας … θα προχωρήσει στον σκληροτράχηλο Σκορπιό 10/10, το χρήμα οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα είναι στο μενού και … όχι μόνο!

Μια εποχή που όλα, με την σωστή διαχείριση μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Για όλους:

zodia-taro-45

 

Ζώδια της Φωτιάς : ΚΡΙΟΣ – ΛΕΩΝ – ΤΟΞΟΤΗΣ
Σίγουρα ανήκετε στα πιο εργατικά ζώδια του κύκλου, αλλά αυτό που θα δεχτείτε μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου, θα υπερβεί κατά πολύ τις όποιες οικονομικές σας προσδοκίες. Νέες προτάσεις για συνεργασίες και επενδύσεις, θα πέσουν στον τραπέζι, χρήμα από τύχη ή ξεχασμένη κληρονομικά – νομική υπόθεση, θα σας βγάλει από παρούσες στενωπούς. Πολλά και τα ταξίδια, που κάποιοι θα χρειαστεί να κάνουν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζώδια της Γης : ΤΑΥΡΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαστε από τους πιο ευνοημένους. Τώρα ο Δίας αλλάζει ζώδιο ….θα δείτε όλα τα δώρα του και όχι μόνο στα οικονομικά. Από το δεύτερο 10ήμερο του νέου μήνα, θα δείτε, όλα να αλλάζουν σύμφωνα με τις ευχές και τις επιθυμίες σας. Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν, αυτοί που αναζητούν μια νέα εργασία θα την έχουν … και όσοι έχουν την παρατεταμένη τους αγωνία… για σπουδές και σχετικά αποτελέσματα… να είναι σίγουροι για την απόλυτη επιτυχία.

Ζώδια του Αέρα : ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΥΓΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εσείς φυσικά είστε αυτοί που είχατε αυτόν τον ιδιαίτερο πλανήτη μέσα στο ζωδιακό σας τρίγωνο… και που τώρα – άμεσα θα γευτείτε τις ευχάριστες του εκπλήξεις! Όσοι είχαν χάσει λίγο την ισορροπία τους, στα οικονομικά – εργασιακά, θα έχουν και πάλι την χαρά να δουν την τσέπη τους να γεμίζει. Μια παλιά σας, υπόθεση με κληρονομικά – νομικά, θα σας δικαιώσει και θα σας καθησυχάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια του Νερού : ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΙΧΘΕΙΣ
Μπορείτε να πάρετε μια πιο βαθιά ανάσα πια για υποθέσεις … που ακουμπούν τα οικονομικά σας ζητήματα. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα δείτε πολλές ευκαιρίες να παρελαύνουν από μπροστά σας και να σας απλώνουν το χέρι! Νέες προτάσεις για εργασία, τυχερό χρήμα, ειδήσεις από τα παλιά που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις